Δεν χρειάζεται να είσαι θεός απλή λογική είναι...
Printable View
[QUOTE=GeorgeGr1;1019393]θέλουμε να οδηγήσουμε πονηρά την μιλιβα και εσενα στο ανδρο της ακολασίας.[/QUOTΕ]
Χαχαχα αυτό σίγουρα...
Δηλαδή,αν κατάλαβα καλά,θες να είναι πολύ σημαντικός στη ζωή σου αυτός με τον οποίο θα είστε μαζί.
Και να ζήσετε κάτι ωραίο,κ να εχει την δυνατότητα να σε κάνει να ξεχάσει κάτι που μπορεί να σε βασανίζει κλπ.
Να είναι παρών σε μια δύσκολη στιγμή δηλαδή.
Αν κάνω λάθος,με διορθώνεις.
[QUOTE=GeorgeGr1;1019393]Little αν βγαίναμε ενα ραντεβου και μιλούσες ετσι, ή θα το ληγαμε στο πρωτο ραντεβου η ισως αν ησουν ελκυστική εμφανισιακά να σου πρότεινα να πηγαιναμε ξενοδοχειο να βγάλουμε τα ματια μας και τελος.
Στη ζωη ο καθενας περνει αυτο που του αξιζει, θα το χωνέψεις μεγαλώνοντας.
Στη μιλιβα η σε αλλες κοπελες εδω μεσα γιατι δεν μιλαμε με επιθετικότητα και κανουμε ενα ωραιο διάλογο εστω και με διαφωνίες; Λογικα εσυ ξερεις πολλα, βλεπεις την προπαγάνδα και οτι θέλουμε να οδηγήσουμε πονηρά την μιλιβα και εσενα στο ανδρο της ακολασίας.[/QUOTE]
Βασανιστητε μυστήρια πλάσματα ελάτε να κάνουμε μια ομορφιά...αχά αχά αχά
Δεν το πιάνεις τι σου λεω μικρούλα, θα το πιάσεις με τον καιρο, οταν οπως ηδη εχεις αντιληφθεί, οι αντρες που έρχεσαι σε επαφη ή φευγουν ή σε στριμώχνουν για σεξ. Διοτι αυτο ζητας, το φωνάζεις.
Τωρα αν καποιος μεσα στο χαος επιμείνει να σε θελει ενω εσυ τον κρατάς σε σεξουαλικη απόσταση, εσυ η ιδια θα τον υποτιμήσεις για αυτο που κανει και θα τον βλεπεις σαν κακομοίρη.
Θα τα βρεις μπροστα σου εχεις πολυ δρομο ακομη
Πως γίνεται να μην με έχεις ψυχολογήσει, αλλά να μου ζητάς να απευθύνομαι σε λιγότερο "σκεπτόμενα" θέματα, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι είμαι ηλίθιος; Η γλώσσα μου μπήκε σε άλλο επίπεδο, γιατί δεν βγάζω νόημα και ούτε θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θέση.
Επιπλέον, πως ξέρεις ότι εγώ είμαι των "ανάλαφρων" θεμάτων και γιατί το δικό σου θέμα να είναι πιο περίπλοκο; Εγώ δεν βλέπω πουθενά να είναι περίπλοκο, κυρίως περίπλοκα τα κάνει ο ίδιος μας ο εαυτός και όχι το ίδιο το πρόβλημα. Νομίζω ότι και εγώ παρερμηνεύτηκα, αλλά επιμένω πως βλέπω σε εσένα ψήγματα σνομπ και εγωισμού που ίσως να μην ευθύνεσαι εσύ γι'αυτά, αλλά το τοίχος που έχεις σηκώσει για να μην σε πλησιάζει κανένας.
Εγώ από την μεριά μου επικοινωνώ και το βλέπεις, αλλά μην μου λες όμως ότι εγώ είμαι για των πιο "ανάλαφρων" θεμάτων, ενώ εσύ θα κάτσεις να συζητήσεις με τους υπόλοιπους τα περίπλοκα θέματα, είναι σαν να με μειώνεις νοητικά. Και όλα αυτά τα είπες ενώ δεν με έχεις ψυχολογήσει.
Δες αν θέλεις αυτά που γράφω, ίσως καταλάβεις και την προσωπικότητά μου έτσι και θα δεις ότι με έχεις αδικήσει. Φαντάστηκα τέλος, ότι δεν θέλεις να ξανά ασχοληθώ με εσένα, αφού ουσιαστικά μου είπες να φύγω από το θέμα σου, για να μείνεις εσύ και οι φίλοι σου όπως είπες για να λύσετε τα περίπλοκα θέματα. Τεσπα, δεν παρεξηγώ κανέναν/καμία γιατί όπως προείπα, ξέρω το τι αξίζω και δεν με ενδιαφέρει η άποψη μια άγνωστης ή ενός άγνωστου, επάνω σε εμένα. Θα υπολόγιζα τις απόψεις σας, μόνο εάν είχα ανοίξει κάποιο θέμα και ζητούσα κάποιες απόψεις, πάνω στις εμπειρίες σας, τίποτα άλλο.
Τι ψάχνεις ρε Γιώργο.
Η Μιλίβα έχει μια προσωπικότητα, και αν μη τι άλλο, είναι διατεθειμένη να ακούσει μια άλλη άποψη.
Μέσα από τα μηνύματα μου, στόχευα να της δείξω ότι οι σχέσεις είναι "Θέλω, Επικοινωνώ, Δίνω και Λαμβάνω" δεν είναι "Θέλω, Επικοινωνώ, Δίνω και Περιμένω πότε εσύ θα αποφασίσεις αν θα λάβω κάτι".
Νομίζω ότι η Μιλίβα κατάλαβε αυτό που επιθυμώ να της περάσω ως μήνυμα. Ως άνθρωπος με δομημένο λόγο και προσωπικότητα, θα βρει σίγουρα σύντροφο. Γνωρίζουμε άλλωστε όλοι πως οι γυναίκες ερωτικά ωριμάζουν με το χρόνο (η κότα και το ζουμί που λένε και οι παλαιότεροι!!!!).
Άλλη είναι η κοπέλα που χρήζει βοήθειας και την έχουμε όλοι καταλάβει.
Χαίρομαι ρε φίλε να βλέπω ότι πλέον και άλλοι άντρες βάζουν όρια και σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο με αυτόν που περιέγραψα. Δυστυχώς στην Ελλάδα ένα μεγάλο μερίδιο αντρών έχει μαλθακοποιηθεί. Με το να παραμερίζουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας δεν ανεβαίνουμε στην κλίμακα αξιολόγησης κανενός. Το αντίθετο συμβαίνει.
Φίλε μου άκουσε με Γιατί νμζ παρεξηγήθηκες χωρίς λόγο.....
Να σ εξηγήσω τι εννοούσα να τελειώνουμε με αυτο ......
Αρχικά με ρώτησες γτ και καλα πιστεύω πως δεν ταίριαζω επικοινωνιακά με άτομα της ηλικίας μου γράφοντας μου παράλληλα ότι ο λόγος μου σου θυμίζει 50αρα κ η ζωή που κάνω ζωή συνταξιούχου ......
Και σου απάντησα ότι πιστεύω πως δεν ταίριαζω επικοινωνιακα και δεν μ αρέσουν οι συμπεριφορές συνομηλικων μ στον ερωτικό τομέα επδ μπορεί να τις βλέπω ως ανωριμες πχ....Και κατ'επέκταση και ανωριμούς τους ίδιους ......Όπως αντίστοιχα μπορεί να με βλέπουν και εκείνοι εμένα...βαρετή!! δλδ υπεραναλυω τα πράγματα και "φιλοσοφω" και αυτό μπορεί να τους κουράζει....Έτσι μπορεί να μην κολλάει το επικοινωνιακό....
Σε αυτό κατεταξα και σένα διότι μου ανέφερες ότι ο λόγος μου σου θυμίζει 50αρα -και αυτό έτσι όπως το έγραψες έχει αρνητική χροιά......-
(Παρολαυτα δεν παρεξηγουμαι ούτε θέλω να μου ζητήσεις συγνωμη ! γ αυτό είμαι εδώ για να ακούω την άποψη του καθενός και είναι σεβαστή ....Εσύ νομίζες ότι κόλλησα σ αυτό ενώ δν ισχύει)
Εφόσον λοιπόν με χαρακτηρισες έτσι φαντάστηκα και εγώ το πιο λογικό.....ότι βαριέσαι τις νέες κοπέλες που έχουν παρόμοιο τρόπο σκέψης διότι θες κάτι διαφορετικό.....Μια κοπέλα πιο "ανάλαφρη" που να μην υπεραναλυει και να σκέφτεται σαν την ηλικία της και όχι πιο πάνω από αυτή........Αλλιώς δεν θα έλεγες 50αρα συνταξιουχο......θα έγραφες πχ αν το εβλεπες θετικά αυτό ότι έγραψαν και άλλοι....ότι Ναι μεν μπορεί ο λόγος μου να σου θυμίζει πιο μεγάλη αλλα ότι αυτό είναι καλό....πχ...
Ετσι συμφωνα με αυτα που γραφεις καθενας μπορει να σκεφτει πως οποιαδήποτε κοπέλα που θα συναντησεις εκεί έξω και έχει πιο συγκροτημένη άποψη ΔΕΝ θα τη διαλέξεις .....πολύ πιθανόν να της πεις ότι μοιάζει με συνταξιούχο και να διαλεξεις κάποια κοντά στην ηλικία της...
ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ....
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παρεξηγήθηκες;;;;;;;;; έγραφες την άποψη σου και πήρες μια θεση μόνος σου!!!!!
Αν εγώ πχ γράψω ότι οι άντρες που δεν εχουν σιξ πακ είναι λαπαδες ..... αυτομάτως θα σκεφτείτε συνειρμικά ότι προτιμώ τους γυμνασμένους...
Απλή λογική.......
Κουράστηκα....
αρκετό κατεβατο έγραψα για βλακείες
Δεν επικοινωνουμε.....
Και όχι επδ εγώ το παίζω έξυπνη και εσύ ότι είσαι χαζός...
Απλά δεν επικοινωνούμε...
Πωω τότε έγινε παρεξήγηση και από τους δύο μας. Επειδή είπα ότι οι 23χρονες έχουν άλλο τρόπο σκέψης και εσύ διαφορετικό, άρα εγώ αυτομάτως προτιμώ τις πιο ανάλαφρες επειδή δεν θέλω να κουράζω το μυαλουδάκι μου.
Κοίτα να σου πω πως έχεις εντελώς άδικο και όχι δεν προτιμώ κοπέλες που δεν μπορώ να συνεννοηθώ, περισσότερο οι κοπέλες που μου αρέσουν είναι ακριβώς σαν και εσένα, το ότι σε χαρακτήρισα έτσι και πιστεύω πως σε πείραξε και ας κάνεις την άνετη, είναι επειδή δεν μου έδειξες κάτι άλλο πέρα από μια άποψη γερασμένη και παρατημένη και όχι με ζωντάνια, ενέργεια και δράση.
Ναι μου αρέσουν πολύ θα έλεγα οι σκεπτόμενες κοπέλες, με άποψη, αλλά μου αρέσει και η ζωντάνια και η δράση. Σε εσένα ακούω μια "φωνή" με άποψη ναι, με συγκροτημένο λόγο ναι, αλλά και μια άποψη ενός ατόμου που έχει παρατήσει λίγο τα θέλω του, μια φωνή που πλέον έχει κουραστεί και δεν διεκδικεί την ζωή της. Γι'αυτό σε χαρακτήρισα άκομψα έτσι και δεν είναι επειδή εγώ δεν προτιμώ τις λιγότερο σκεπτόμενες κοπέλες.
Όσον αφορά για τους "άλλους" όπως το έγραψες, είναι μιας παραπάνω ηλικίας από εμάς, εγώ ξέρω τι ακριβώς εννοείς και το ξέρω γιατί πάνω κάτω το είχα περάσει, αλλά δεν το άφησα κάτω, εσύ μοιάζεις (μέσα από τον γραπτό λόγο σου εννοώ) σαν να έχεις παραιτηθεί από όλα αυτά. Εντάξει δεν είναι κακό το να θέλεις να ακούσεις και θετικά για την προσωπικότητά σου, σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση αυτό, αλλά από εμένα θα ακούσεις και τις αλήθειες, τουλάχιστον "αλήθειες" σύμφωνα με αυτά που γράφεις, το αν ισχύουν ή όχι δεν το γνωρίζω, γιατί δεν σε ξέρω προσωπικά. Άρα εξ'αρχής έγινε παρεξήγηση και με κατέταξες στο βάθρο με τους ανώριμους και τους ηλίθιους.
Γι'αυτό και δεν θα σε ξανά ενοχλήσω όπως είχα πει, γιατί από εμένα δεν θα ακούσεις μόνο την μια χαρούμενη πλευρά, αλλά και την άλλη, κάτι που προφανώς δεν το θέλεις και δεν σε κατηγορώ, μην το παρεξηγήσεις και αυτό.
Πάλι με παρεξηγείς ........και πιστεύεις ότι δεν θέλω να ακούω τα αρνητικά .......
Τώρα που μου εξηγήσες ακριβώς τι εννοούσες με το "συνταξιούχο" (που μια χαρά είναι και οι συνταξιουχοι και οι 50αρηδες μια χαρά άνθρωποι είναι....) τώρα λοιπόν που μου εξηγήσες καλύτερα συμφωνώ εν μέρει σε αυτό...ότι έχω παραιτηθεί εν μέρει.....
Και λέω εν μέρει γιατί ίσως απλά μπορεί να θεωρώ ότι ο χρόνος είναι καλύτερος να τα φέρει αυτός στην ώρα του....οπότε είναι ημι-παραιτηση .....
Δεν ισχύει ότι δν θέλω να ακούω τα αρνητικά....σκέψου το κ αλλιώς...αν δεν ήθελα να τα ακούω τότε δεν θα καθόμουν καν να συζητήσω μαζί σου...θα σε κατηγορούσα, θα ήμουν απόλυτη στις απόψεις μου και θα σε εβριζα για να αμύνθω δεν θα σου έλεγα "Ναι συμφωνώ σε αυτό η οχι πχ"
Εφόσον λες ότι σε αδίκησα οκει το λαμβάνω υπόψη αν και δεν στάθηκα τόσο σε αυτό....Όσο εσύ...διότι δεν βγάζω συμπεράσματα γ ανθρώπους που δεν ξέρω
...
Φυσικά και μπορείς να γράψεις την άποψη σου στο θέμα μου ...Και να μου λες τα αρνητικά....
Αρκεί να μπορούμε να κάνουμε μια ουσιώδη συζήτηση και να μειωθούν οι παρεξηγήσεις ....βέβαια τώρα που εξηγήσες κατάλαβα....
E καλά, πάλι καλά που ξέφυγα από καμιά βρισιά, σε είχα φτάσει στα όριά σου, έτσι κατάλαβα τουλάχιστον. Δεν έχω παρεξηγήσει τίποτα, έχω ξαναπεί πως δεν παρεξηγώ, ειδικά όταν προέρχονται οι "παρεξηγήσεις" από άγνωστους/ες. Νομίζω πως λύθηκε το θέμα, αν και από εμένα δεν υπήρξε ποτέ θέμα, απλά σου εξήγησα τι εννοούσα. Όσον για τον χρόνο, πάλι θα διαφωνήσω, αν δεν βάλουμε και εμείς το χεράκι μας, ο ίδιος ο χρόνος δεν θα μας ανταμείψει. Θα μας ανταμείψει μόνο όταν κάνουμε και εμείς τις προσπάθειές μας.
Όχι μωρέ δεν παρεξηγείς καθόλου... [emoji14]
Είπες μόνο ότι αντιμετωπίζω το κόσμο με απεχθεια ...τώρα λες ότι πάλι καλά π ξεφύγεις από καμία βρισιά γιατί με έφτασες στα όρια μου.......
Που να παρεξηγουσες κιόλας δλδ...τεσπα δεν πρζ ...ο γραπτός λόγος είναι τόσο απρόσωπος είναι λογικό να μην καταλαβαίνεις ποτέ ένας άνθρωπος έχει όντως θυμώσει η άν απλώς διαφωνεί οντας χαλαρός.....
Είπαμε είσαι και στην ηλικια μου δεν μπορώ να επικοινωνήσω ξεκάθαρα [emoji14]
(Εννοείται πως κάνω πλάκα)
Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App
Νομίζω ότι όλοι ξέρουμε την απάντηση.
Ξέρεις κάτι ρε φίλε;
Αλήθεια με λυπεί πολύ το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κοπέλα (η οποία αν και δεν μας είπε την ηλικία της - είναι εμφανές ότι είναι πολύ νεαρή), αναπαράγει νοητικά και επιδεικνύει συμπεριφορές παλαιού τύπου. Στερεότυπα τα οποία οφείλουν να ξεπεραστούν στην εποχή μας.
Είναι απόλυτα λανθασμένη η άποψη ότι όλα στρέφονται γύρω από την γυναίκα και ως εκ τούτου ο άντρας πρέπει να βάλει τις επιθυμίες και τις ανάγκες του σε δεύτερο (για κάποιες γυναίκες και σε τελευταίο) πλάνο.
Άντρες και Γυναίκες είμαστε σύμμαχοι και όχι αντίπαλοι. Ως σύμμαχοι οφείλουμε να σεβόμαστε και να τιμούμε με την συμπεριφορά μας ο ένας τον άλλο. Είναι απαράδεκτο ένας άντρας να ασκήσει οποιασδήποτε μορφής πίεση σε μια γυναίκα για να κάνει σεξ. Βασικά αυτό είναι βιασμός!!! Αντίστοιχα, η γυναίκα οφείλει να είναι και εκείνη ξεκάθαρη στις προθέσεις που έχει απέναντι στον άντρα. Είναι πολύ ανήθικο, ναρκισσιστικό και αυτάρεσκο να θέλεις να έχεις κάποιον stand by, να σε διεκδικεί για αόριστο χρόνο. Να έχει επενδύσει συναισθηματικά πάνω σου και να διατρέχει τον κίνδυνο να πληγωθεί συναισθηματικά σε περίπτωση που τελικά δεν ευδοκιμήσει η σχέση.
Κοστα 14 και μιλιβακι ταιριαζετε