Δεν σε πιστεύει διότι αυτά που λες έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι δεν ισχύουν!!!
Printable View
Δεν σε πιστεύει διότι αυτά που λες έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι δεν ισχύουν!!!
Μπορεί να έχει δίκιο αφού όντως πρέπει να στηρίξω την αποφαση μου να κάνω παιδι
Με παρακολουθεί και ψυχολόγος και ψυχιατρος
Ίσως ο γιατρός να προσπαθεί να σε "ξυπνήσει" λέγοντας σου ότι αφού έχεις ένα παιδί πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στην σχέση σου μαζί του, στα καθήκοντά σου σαν μητέρα κι όχι στην εμμονή σου. Κι έτσι να την ξεπεράσεις και την εμμονή σιγά σιγά. Καλά λέει, όμως όταν κάποιος κάνει τόσο επικίνδυνες σκέψεις, αυτό δεν αρκεί νομίζω. Προέχει η ασφάλεια του παιδιού και η δική σου κι όχι τα ευχολόγια.
Δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν άλλο γι'αυτά. Ο άντρας μου μετά τις εξετάσεις δεν θέλει να το συζητάει το θέμα.
Κοπέλα μου είναι προφανές κ πασιφανές ότι παραλογιζεσαι
Είναι δύσκολο για τους υγιείς να σε καταλάβουν , για αυτό κ ο άντρας σου παραιτήθηκε από ότι κατάλαβα
Κ μόνο που διάβασα αυτα που γράφεις φρικαρα, εφόσον δεν μπορεί να σε συνεφέρει κάποιος μέχρι τώρα άλλαξε γιατρούς , τι να πω
Κ το σημαντικότερο αυτό που σου είπανε παραπάνω, μόλις έρχεται τέτοια τρελή σκέψη στο μυαλό σου, μιλά με οποιονδήποτε για να τη διακόψεις κ να μη συμβεί καμία στραβή
Σου είναι αδύνατο, έστω κ για κάποιες στιγμές μέσα στη μέρα να πεις , αι στο διάολο, ότι έχουμε εχουμε, ας ζήσουμε λίγες ώρες κανονικά?
Το οτι πηρες αποφαση παρολο την κατασταση σου να κανεις ενα παιδι δεν εχει δικαιωμα να το κρινει κανενας ...
Εχεις ομως υποχρεωση απο την στιγμη που ηρθε στον κοσμο να φροντισεις μαζι με τον πατερα του να ειναι καλα και σωματικα και ψυχικα.
Το γεγονος οτι εχεις τετοιες σκεψεις απεναντι του σε μια καθημερινη θα ελεγα ανακη ενος παιδιου ,δεν ειναι το μονο ανυσυχητικο...
Το γεγονος ομως οτι αυτο το παιδι μεγαλωνει σε ενα περιβαλλον που η μαμα του εχει τετοια θεματα με τον ιδιο της τον ευατο και κατ επεκταση με ολη την οικογενεια ειναι πολυ ανυσηχιτικο..
Μεγαλωνει σε ενα περιβαλλον ¨άρρωστο ¨θα μου επιτερεψεις να πω και συνεπώς πρεπει να γινει κατι αμεσα πριν αρχισει να επηρεαζει ολο αυτο και την δικη του ψυχολογικη υγεια.
Αν ο συζηγος σου δεν θελει να σε στηριξει για τους δικους του λογους (μπορει και να κουραστηκε )παρε την αποφαση και κανε οτι τελευταιες εξετασεις θελεις αμεσα και αν τα αποτελεσματα ειναι αρνητικα τελειωσε το εδω το θεμα...
Πείσμωσε και παράτα ..... στο κάτω κάτω οταν ενα διαστημα ειχα και εγω καποιες τεοιες εμμονές ,ειπα τελος δεν παει αλλο αν ειναι να παθω κατι ας το παθω τουλαχιστον τις μερες που εχω ακομα δεν θα τις σπαταλήσω με υποθεσεις και φοβιες ...
Αν θα φυγω ή αν παθω κατι αλλο τουλαχιστον να προλαβω να εχω κανει τα πραγματα που θελω.....
οταν ερθει θα ειμαι γεματη απόλα!
Οφειλεις να συνελθεις πρωτα για τον ευατο σου και μετα για το παιδι σου .Σε χρειαζεται διπλα του και μην κανεις το χατηρι σε αυτο τον ¨δαιμονα¨που εχει τρυπωσει στο μυαλο σου να χανεις στιγμες απο την ζωη σου και την ζωη του παιδιου σου.
Ποσο χρονών ειναι?
Δίκιο έχεις αλλά πραγματικά σωματικά δεν είμαι καλά αυτό δεν το πιστεύει κάνεις. 2 χρόνων ειναι
Εδώ και 3 χρόνια. Αλλά εδώ και 3 μηνες έχει κοπεί η περίοδος μου έχω τριχοπτωση λιποθυμια και ναυτία με εμετους. Επίσης είμαι συνέχεια κουρασμένη
Δεν έχεις ιδέα πόση δύναμη έχει το μυαλό και τι μπορεί να κάνει..
Έχεις να κάνεις δύο επιλογές. Ή θα ζησεις με τον φόβο μην έχεις την αρρώστια ή θα συνέλθεις και θα αρχίσεις να ζεις σαν άνθρωπος. Δεν το βλέπεις πως είσαι δυστυχισμένη; περνάει η ζωή δίπλα σου και εσύ φοβάσαι να την ζήσεις μην τυχόν και έχεις κάτι. Ε ποια η λογικη σε όλο αυτό; Σε όσους γιατρούς και να πας, όσα χάπια και να πάρεις αν δεν θες να βοηθήσεις τον εαυτό σου, δεν θα αλλάξει τίποτα.
Ναι αλλά ένας άνθρωπος με σπασμένο πόδι μπορεί να τρέξει? Έτσι κι εγώ σπασμενη ειμαι
Ένας άνθρωπος με σπασμένο πόδι θα κάνει τα πάντα για να τρέξει. Δεν θα γονατίσει εκεί και θα κλαίει την μαύρη του ζωή. Κάποια στιγμή θα γυρίσεις το κεφάλι σου πίσω και θα δεις την ζωή σου και ξέρεις τι θα καταλάβεις? Ότι δεν έζησες.. Ότι μια ζωή ήσουν μέσα στο φόβο... Που ο φόβος στη ουσία είναι ο θάνατος. Φοβάσαι τον θάνατο και δεν ζεις. Αστείο είναι. Δεν το βλέπεις; Το παιδί σου μεγαλώνει, έχει την πιο όμορφη ηλικία και αντί να το χαίρεσαι ασχολησε με μια αρρώστια. Δίνεις περισσότερη σημασία, δύναμη σε μια αρρώστια από την ίδια την ζωή.
Το μυαλό έχει τόση δύναμη που μπορεί να σε κάνει να κολλήσεις σε ένα θέμα και να κάνεις τα πάντα για να αποδείξεις ότι δεν ισχύει αλλά αυτό εκεί να σου λέει ισχύει.. Πάρε την δύναμη του μυαλού σου και αξιοποίησε την υπέρ σου. Πάρε τον έλεγχο και σταμάτα να λυπάσαι τον εαυτό σου και να ψάχνεις κάτι για το οποίο το έχεις δει με τόσους τρόπους ότι δεν το έχεις.