Quote:
Originally posted by carrie
καλε μου Εμπνευστη, καταρχας δεν νομιζω να πιστευεις οτι το να ειναι καποια ομορφη της φερνει μονο πλεονεκτηματα και ευκολιες στη ζωη της. δεν της ανοιγονται μονο καλες πορτες, της ανοιγονται και κακες, οπως και στις λιγοτερο ομορφες γυναικες. και στις ομορφες γυναικες οι κακες πορτες μπορει να ειναι περισσοτερες και τρισχειροτερες. δεν μπορεις αυτα τα πργαματα να τα βαλεις σε ζυγαρια, γιατι δεν μπορεις να αποκοψεις απο τη ζωη γενικα μονο τον επαγγελματικο τομεα και να πεις εκει ευνοουνται οι ομορφες. γιατι οι ομορφες μπορουν να περασουν πολυ χειροτερες λουμπες στη ζωη τους. και λουμπες ειναι απο το να ειναι καποια κοκετα ολη μερα στον καθρεφτη και στα σπα, μεχρι να της την πεφτουν για τον ωραιο της πισινο και τα ματια, μην παμε και μακρυτερα. Απο κει και περα πιστευω οτι ο ανρθρωπος πρεπει στα πλαισια του λογικου να φροντιζει την εμφανιση του, και πρωτα για λογους υγειας, ΚΑΙ να μην το κανει για την εμφανιση. Δηλαδη να τρεφεται σωστα, να ασκειται, γιατι κανει καλο στο σωμα του και στην σωματιηκ αλλα και ψυχικη του υγεια. Να μην το κανει αυτο για να αρεσει στο αλλο φυλο, ή για να καθεται να χαζευει τον εαυτο του στον καθρεφτη με τις ωρες και να φοραει σουπερ μινι. Αυτο δεν ειναι αυτοσκοπος. Και δυστυχως, η λιζα ειπε οτι αυτα τα εκανε παλια, για να βρει αντρα. Ε, αυτο το θεωρω λαθος. πρωτατο κανεις για τον εαυτο σου και για να εισαι καλα, και μετα ας το χαιρονται και οι αλλοι. Γιαυτο μαλλον δε βρηκε καποιον να της σταθει. Η λιζα πιστευε οτι οι αντρες θελουν μοντελα, προσπαθουσε να γινει ετσι και τι κερδισε? αντι να τονιζει την προσωπικοτητα της και την υγεια της περιποιουμενη τον εαυτο της, προσπαθουσε να φτιαξει μια αντροπαγιδα. το κολπο δεν πετυχε, γιατι οι αντρες για να κατσουν με μια γυναικα θελουν κατι παραπανω απο μια νοστιμουλα που εχει ανασφαλειες με τον εαυτο της. και οδηγηθηκαμε τωρα εδω. Εγω πιστευω οτι αμα δεν προσεχεις τον εαυτο σου ψυχει τε και σωματι, υπαρχει καποιο προβλημα, ποσο μαλλον να αφηνεσαι να παιρνεις βαρος, και προφανως σαβουριαζοντας και μη ασκουμενος. Τι να κανω εγω πιστευω οτι νους υγιης εν σωματι υγιει. Επισης πιστευω οτι οι ανωμαλιες στο βαρος, εκτος απο τις παθολογικες περιπτωσεις, ειναι ακομα ενα συμπτωμα ψυχολογικων δυσκολιων.
καλη μου carrie,συμφωνω πως η ομορφια μπορει να φερει καποια γυναικα και σε ασχημες καταστασεις,αλλα παρεμενει να ειναι ενα οπλο αν χρησιμοποιειθει σωστα και εξυπνα,και αυτο συμβαινει στις μεγαλυτερες ηλικιες των ομορφων γυναικων οταν \"ψηθουν\" στη ζωη και καταλαβουν τι παιζεται.συμφωνω σε σχεση με διατροφη παρολα αυτα γνωριζω ατομα που πραγματικα τρωνε λιγο και εχουν αυξημενα κιλα οπως και ατομα που τρωνε πολυ και εχουν λιγοστα.αυτο δεν σημαινει πως δεν εχουν ψυχικη υγεια γιατι αυτο το σχολιο εκανε η ζηνοβια ,για ψυχικη υγεια.Οσο για τις ψυχολογικες δυσκολιες,πες μου ενα ατομο που δεν εχει.και για να επανερθω στο θεμα γιατι εχουμε ξεφυγει,εσυ τι θεωρεις;απο το λιγο που διαβασες τη λιτσα,θεωρεις πως ειναι αναξια για μανα λογω των κιλων της η της ομορφιας της , η της θελησης της να ειναι το παιδι της ομορφο; (παντα φιλικα)