και ξανά μανά από την αρχή....
και ένα και δυο και τρία και τέσσερα παιδιά.....
;) :o ;) :o
Printable View
και ξανά μανά από την αρχή....
και ένα και δυο και τρία και τέσσερα παιδιά.....
;) :o ;) :o
χαχαχχαχααχα, ρε γαμώτο!!
νοράκι ακριβώς αυτό...έλεγα, αλλά ποιός μου δίνει σημασία εμένα!!
μα αυτό θα γίνεται...αν δει ότι με την μια που το έκανε δεν κατάλαβε κανείς τίποτα, θα το κάνει και θα το ξανακάνει...υπάρχει μια πιθανότητα να την γλιτώσει αν είναι χάλια το όλο θέμα χμχμ...αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι ε?χοχοχο:D:D:D:D:D
Quote:
Originally posted by krino
θα σε φτιαξω εγω τωρα που αντιμιλας....
χιχιχι!!! θα γράψω 50 φορές δεν θα ξαναντιμιλήσω στον μαρτυριάρη!:P:P:P
Γιατί το προδικάζουμε ρε παιδιά ότι θα της αρέσει?
Μπορει να χαλαστεί η ίδια απο τη διαδικασία που απαιτείται (ψέματα κτλ), μπορεί ο τύπος να είναι μάπα στο κρεβάτι, μπορεί να ξεθολώσει και να πει σιγά τ αβγά, μπορεί να πάρει την επιβεβαίωση που ήθελε (εγώ αυτό εικάζω) και να μη θέλει ξανά. Μπορεί να τρομάξει απο το μέγεθος της \"βλακείας\" που έκανε και των συνεπειών (δεδομένου ότι δεν είναι άπιστη συστηματικά-πρώτη φορά παίζει τέτοιο σενάριο) και να εκτιμήσει όσα έχει....
Όσο για το πώς θα τον αντικρύζει μετά... ε σιγά ρε παιδιά. Εμένα οι 2 πιο κολλητοί μου φίλοι είναι πρώην γκόμενοι (προ αμνημονεύτων χρόνων :D :D )και δεν έχω κανένα πρόβλημα μ αυτό ;)
ναι αλλα δεν ειχατε ταυτοχρονα σεξ με τον παλιο και με τον καινουριο...Quote:
Originally posted by imagine
Όσο για το πώς θα τον αντικρύζει μετά... ε σιγά ρε παιδιά. Εμένα οι 2 πιο κολλητοί μου φίλοι είναι πρώην γκόμενοι (προ αμνημονεύτων χρόνων :D :D )και δεν έχω κανένα πρόβλημα μ αυτό ;)
ε?
η κανω λαθος?
σωστό αυτό κρίνο.
Tίποτα δεν προδικάζουμε.
Μπορεί και να γίνουν και τα ακριβώς αντίθετα, από αυτά που λες εσύ
Πάντως ότι και να γίνει, μετά από καιρό, πεστης να διαβάσει το τι ειπώθηκε εδώ μεσα για πάρτυ της:P
το μάθει δεν το μάθει, το θέμα είναι ότι το κέρατο αμα το φάει...αυτή και μόνο να το ξέρει φτάνει για να γίνει σκατά το θέμα...
με εικασίες γίνεται δουλειά...? δεν νομίζω...δεν είναι λες να μου πετύχει ο μουσακάς ή όχι...?απαξ και κάνεις ζουζουνιές αλλού χέστα κι άστα...
εντιτ...έστω και μισή να είναι...:P
Λες και το πιο σημαντικό πράγμα σ ένα γάμο είναι να φορέσεις τη ζώνη της αγνότητας και να δώσεις στο σύζυγο το κλειδί.
Λες και μπορείς να πάρεις αποφάσεις ή να σταθμίσεις καταστάσεις που δεν έχεις δοκιμάσει....
Στην αρχή ήμουν κατά της κουτσουκέλας αυτής... έχω αρχίσει ν αλλάζω γνώμη ;)
δεν είναι θέμα ζώνης αγνότητας..είναι θέμα το κατά πόσον φέρεσαι τίμια στον άλλον.τώρα αν δεν σε πολυνοιάζει κιόλας, εντάξει, ο καθένας την γνώμη του εκφράζει...αμα έχεις άντρα και παιδιά δεν μπορείς να πάρεις αποφάσεις και γι\' αυτούς....
κι άμα σου ήρθε η όρεξη να δοκιμάσεις τις καταστάσεις που δεν έχεις δοκιμάσει δηλαδή οι άλλοι τι χρωστάνε? ότι μας κατεβαίνει στο ξερό μας πρέπει να το κάνουμε? ειδικά αν παίζεις ρουλέτα την οικογένεια σου...δεν παίζουν μ\' αυτά...εγω έτσι νομίζω...
αυτό το κουτσουκέλα, είναι πολύ αστεία λέξη!!χιχιχι:D
και το κλειδί όχι στον σύζυγο...άμα κάνουμε κάτι να το κάνουμε σωστά...το κλειδί στον φίλο του συζύγου!!!!χεχε!! είμαι πολύ κακιά ε?!!
:P:P:P:P
Quote:
Originally posted by Δοδις
εντιτ...έστω και μισή να είναι...:P
αμα ειναι τεταρτακι??
:P
το έχουμε πει κάπου αυτό νομίζω...300 γρ. να τ\' αφήσω??
:P:P:Pχοχοχο!!
Ελεος δηλαδή...άκου μια φορά για να μου φύγει!!!κι αμα δεν της φύγει και της μείνει τι γίνεται τοτενες???
Νομίζω το θέμα έγινε Λάμψη, Βέρα στο Δεξί μην πω και Δυναστεία:D:D:D
Imagine μας ενημερώνεις να δούμε κατά πόσο πέσαμε μέσα