Printable View
Quote: Originally Posted by Άντα_Στε87 Χαχαχα όχι βρε θεα... Μπορεί όντως να το έχεις ρυθμίσει.. Ναι ενα μηνα χωρις χαπι αλλα ρυθμισμενος ο ατιμος...βρηκε ρυθμο ετσι απο μονος του...γιατρευτηκα
Quote: Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα Ναι ενα μηνα χωρις χαπι αλλα ρυθμισμενος ο ατιμος...βρηκε ρυθμο ετσι απο μονος του...γιατρευτηκα Μπορεί να βοήθησε και η θάλασσα.. Αν και δεν ξέρω αν εμάς μας βοηθάει ή μας κάνει ζημιά...
Quote: Originally Posted by Άντα_Στε87 Μπορεί να βοήθησε και η θάλασσα.. Αν και δεν ξέρω αν εμάς μας βοηθάει ή μας κάνει ζημιά... Τι να σου πω...εγω εξακολουθω να τις θεωρω κουλες αυτες τις εξετασεις που εκανα.. τα αποτελεσματα δλδ...
Quote: Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα Τι να σου πω...εγω εξακολουθω να τις θεωρω κουλες αυτες τις εξετασεις που εκανα.. τα αποτελεσματα δλδ... Μα στο είπα και εκείνη τη μέρα.. Ξανακανε εξετάσεις.. Δεν θυμάσαι τι τιμή βγήκε;
Quote: Originally Posted by Άντα_Στε87 Μα στο είπα και εκείνη τη μέρα.. Ξανακανε εξετάσεις.. Δεν θυμάσαι τι τιμή βγήκε; Οχι καθολου αλλα υποτιθεται μια χαρα,ρυθμισμενος.Για αυτο θα ξανακανω εξετασεις.
Quote: Originally Posted by ΜικρηΟλλανδεζα Οχι καθολου αλλα υποτιθεται μια χαρα,ρυθμισμενος.Για αυτο θα ξανακανω εξετασεις. Και πες μου μετά πόσο βγήκε.. Μη το ξεχάσεις πάλι..
Quote: Originally Posted by Άντα_Στε87 Και πες μου μετά πόσο βγήκε.. Μη το ξεχάσεις πάλι.. Χαχα οχι οκ...
Καλημέρα τι κάνεις κόρη πως πάνε τα πράγματα ? Το χαπάκι του θυρεοειδή το παίρνουμε? ??
Quote: Originally Posted by ntinti Καλημέρα τι κάνεις κόρη πως πάνε τα πράγματα ? Το χαπάκι του θυρεοειδή το παίρνουμε? ?? Καλημέρα :) Εγώ ναι.. Δεν θέλω να με δείρεις :D
Quote: Originally Posted by Αλεξία10 Καλημέρα :) Εγώ ναι.. Δεν θέλω να με δείρεις :D Έτσι το φόβο μου να έχεις χαχαχα!
Quote: Originally Posted by ntinti Έτσι το φόβο μου να έχεις χαχαχα! Και της ενδοκρινολογου που με έκανε ρόμπα χαχαχα
Quote: Originally Posted by ntinti Καλημέρα τι κάνεις κόρη πως πάνε τα πράγματα ? Το χαπάκι του θυρεοειδή το παίρνουμε? ?? Xαχα...το παιρνω αγαπη μου...