Originally posted by anwnimi
Quote:
originally posted by PETRAN
Το για το ότι είπες για την δύσκολη περίοδο έγινε \"ξεγυμνώθηκα\"...καλά ηρέμησε...και εγώ είπα κάποια πράγματα για τα δύσκολα χρόνια που πέρασα αλλά δεν το έκανα θέμα...whats the big deal!?
Το ότι διαφέρουμε πολύ φαίνεται και εδώ. Η φάση είναι ότι εγώ η ίδια θεώρησα πολύ σημαντικό αυτό που είπες για τα δύσκολα χρόνια που πέρασες και σου είπα ότι και μόνο αυτό να έλεγες θα με έπειθες για οποιαδήποτε άποψή σου. Και είσαι εσύ που ο ίδιος το θεωρεί not a big deal, ακόμα και το ίδιο σου το βίωμα.
Για να σου εξηγησω γιατί θεώρησα τόσο τη δική μου εξομολόγηση όσο και τη δική σου really big deal, αν και μπορεί να το κάνω άδικα όπως είπες κι εσύ :) είναι ότι όταν διαφωνείς με κάποιον, όσο να ναι δε θέλεις ή δε σε συμφέρει να δείξεις οποιεσδήποτε αδυναμίες σου για να μην τις εκμεταλλευτεί ο άλλος στη συζήτηση και πατήσει πάνω σε αυτές.
Ε λοιπόν λέγοντάς σου ότι κοίταξε Πάνο η ψυχική μου ισορροπία δεν ήταν πριν κάποιο καιρό και τόσο ισορροπημένη ή και καθόλου π
τότε ένα σου αστείο εμένα θα με έκανε να το πίστευα, εμπεριείχε πολύ ρίσκο. Το έκανα με σκοπό να σου δώσω να καταλάβεις ότι τα αστεία ή μια υπόθεση που περιέχει έναν ψυχολογικό όρο από εσένα που είσαι ειδικός του χώρου μπορεί να μη ληφθεί ως αστείο ή ως μια υπόθεση από κάποιον που πάσχει από εμμονές ή που η ψυχική του ισορροπία είναι ευαίσθητη, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά εδώ μέσα, δηλαδή κάποιος μπορεί να σε πίστευε ότι το εννοείς ή τουλάχiστον ότι έχεις βάσιμες υποψίες να το θεωρείς πολύ πιθανό, δεν ξέρω με τι ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ να σου το κάνω να το καταλάβεις. Οπότε ναι, για μένα, αυτή η αποκάλυψη ήταν really big deal.
Αν και κατά τη γνώμη μου όπως το έγραφες στη weird δεν το έγραφες σαν αστείο αλλά σαν μια υπόθεση. Ομολογώ ότι δεν το έλεγες με βεβαιότητα και το έσωσες κάπως που το είπες και για τον εαυτό σου. Σαν αστείο όμως όχι δεν το έλεγες. Παρόλαυτά κάποιος στη δική μου θέση που ήμουν εκείνη τη δύσκολη περίοδο ή και τώρα όπως είμαι θα σε πίστευε ή τουλάχιστον θα αμφέβαλε πολύ για τον εαυτο του μήπως η υπόθεσή σου ίσχύει, μιας και εσύ έχεις ειδικό βάρος στο ξαναείπα για τα λόγια σου.
Quote:
originally posted by PETRAN
Είναι καταδικασμένη κάθε προσπάθεια συνεννόησης, φαίνεται ότι είμαστε από τις περιπτώσεις που η κάθε προσωπικότητα παθαίνει αλλεργικό σοκ με την άλλη. Επειδή δεν λέει να τρέχουμε σε αλλεργιολόγο ας το σταματήσουμε εδώ, δεν έχει νόημα. :):)
Εδω με ξαναέκανες να γελάσω, πάλι με την καλή έννοια. Συμφωνώ:)))))))
Μακριά και αγαπημένοι:)
Αλλά το θέμα των όρων και της ενδεχόμενης παραβίασής τους δε σημαίνει ότι το αποσύρω, εξηγούμαι, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς... συμφορουμίτες.