Originally Posted by
Marilou
Για εμένα παίζει ρόλο ..
Ποτέ δεν με ενδιεφερε να υιοθετήσω μια άποψη που εκφράζει μια μάζα ανθρώπων που δεν έχει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να βγάζει συμπεράσματα και μπορεί να υποβοσκουν και άλλα κίνητρα βάση πολιτικής απόψεων ...
Τι εννοείς με αυτό; Λίγο σαν πρόεδρο Εδεσσαικου ακούστηκε και σε έχασα
Θα με ενδιέφερε πολύ περισσότερο να άκουγα μια ομάδα ψυχολόγων να μιλά για μια προσωπικότητα ώστε να μπορώ να υιοθετήσω και εγώ απόψεις παρα , πολλών που δεν έχουν τα στοιχωδει εφόδια ώστε να φοράνε ταμπέλες σε ανθρώπους
Μα αυτό ακριβώς λέω, ότι εμείς δεν είμαστε ψυχολόγοι για να κρίνουμε. Οσοι ψυχολόγοι άκουσα να μιλούν για το θέμα ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ το ενδεχόμενο του να είναι ψυχικά ασθενής όπως λες.
Ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλο μας .
Ο όρος γυναικτοκτονια ο οποίος υιοθετήθηκε τον τελευταίο καιρό πλέον, κρύβει πολλά αν συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι γυναικοκτονιες υπήρξαν από πολύ παλιότερα ...
Τι σχέση έχει με το αν γίνοταν και παλιότερα ή όχι; Φυσικά και γίνονταν και παλιότερα και τα καλύπταμε δίνοντας ελαφρυντικά στους θύτες και λέγοντας "εγκλημα πάθους". Τώρα πια η κοινωνία είναι πιο έτοιμη και ώριμη ώστε να μπορεί να αντιληφθεί ότι όλα αυτα΄τα εγκληματα έχουν έναν κοινό παρονομαστή που είναι η πατριαρχία. Γιαυτό και ο όρος γυναικοκτονία. Εξάλλου είδα ότι και συ χρησιμοποιήσες τον όρο γυναικοκτονία σε αυτό εδώ το νήμα...οπότε σε τι διαφωνεις;;
Άλλωστε σε αυτό τον τόπο την τακτική πρόβατο ποίησης απόψεων δεν την υιοθετησα ποτέ γιατί δεν μου αρέσει να κρίνω έναν άνθρωπο οποίος ειναι αυτός ..
Εδώ τόλμησαν και έκριναν την κοπέλα γιατί ΔΕΝ αντιδρούσε πριν καν μάθουν τι έχει περάσει ...