Quote:
Originally posted by panikoula
.....και να σας πω και γιατι χτυπιετε η κυρια Ρεμεντι?Γιατι ο καλος της ο κρινο (που ειναι ζευγαρι ) την επεσε σε εμενα και γιαυτο δεν μπορει να το χωνεψει.Το πηρε κατακαρδα.Αλιως πως εξηγηται η τοσο ασχημη συμπεριφορα της εναντιον μου?Με ξερει και απο χθες η κυρια?Κιαν ειμουν καμια σκατομαμα οπως λεει η γελία Ρεμεντι δεν θα εγραφα καν οτι αφορα εμενα κ το παιδι μου γιατι θα ενιωθα φοβερη αμηχανια.Αλλα εγω ξερω τι ειμαι και το βλεπουν οι γυρω μου.Δεν εισαι εσυ αξια να με κρινεις π ουτε πως με λενε δεν ξερεις.Και δεν πας να χτυπας τον κωλο σου πανω κατω δεν προκειτε να πισεις κανεναν οτι δεν ειμαι αυτο π δειχνω.Οσο για τα μηνυματα ,ηταν πλαστα αλλα δεν θα ζητησω συγνωμη στον κρινο γιατι πηγενε γυρευοντας.Αλλα στο παρελθον μου την ειχε πεσει και αυτο δεν αλλαζει.Οπως και εγω την ειχα πεσει στον κιπ.
Καλυτερα ολοι να αποριτε με την συμπεριφορα της ρεμεντι και οχι του κρινο ο οποιος πολλες φορες κοιταει να βοηθησει κιας το κανει με λαθος τροπο.Την Remedy ,αυτη ειναι το φιδι.
......
υ.γ ααα κατι ακομα.επειδη η κ Ρεμεντι με σικοφαντησε αισχρα και με εθηξε σκληρα, τα ποστ της θα διαβαστουν απο τους γονεις μου ,και μαζι θα κρινουμε αν χρειαστει να κινηθω δικαστικα.ξερω καλα απο pc και ξερω και την ip που εχει ο καθενας.Ξερω διευθηνσεις τα παντα.απο μωρο με pc ασχολουμε.
Η αληθεια ειναι οτι απο την πανικουλα εχω διαβασει σε οσο διαστημα συμμετεχει εδω, μονο μαλακιες.....εκτος απο τα ψεματα....