ok μαρακι μου.
γιναμε φιλεναδες:)
ειδατε βρε?
κανατε την διαθεση μου απο \"χαλια\" σε \"μετρια\".
καληνυχτα σε ολους.
παω να την πεσω για υπνο!
Printable View
ok μαρακι μου.
γιναμε φιλεναδες:)
ειδατε βρε?
κανατε την διαθεση μου απο \"χαλια\" σε \"μετρια\".
καληνυχτα σε ολους.
παω να την πεσω για υπνο!
Kαλο σου βραδυ αμελι:)
καληνυχτα γλυκια μου:)
Εμενα το fb σημερα μου εχει σπασει τα νευραααααααα
θελω ηρεμηστικα :p
Χανονται μηνυματα, κανω ενα ποστ δεν το εμφανιζει ή το εμφανιζει μετα απο ωρα...
Οτι θελει κανει !
καλημερες!
σημερα ειπα να κανω shoping therapy(οσο με επαιρνε βεβαια οικονομικα).
ημουνα βεβαια στον δρομο και στο μαγαζι στην καρακοσμαρα μου και ορισμενοι με κοιταζαν περιεργα...αλλα το θεμα ειναι οτι εκανα τα ψωνια μου και τωρα νιωθω καλουτσικα.
ευτυχως αυριο παω στον γιατρο μου γιατι τελευταια ειμαι μεσα στην ενταση και το αγχος.
ισως μου αυξησει κανα φαρμακο...για να δουμε....
εχω να του πω τοσα πολλα που δεν ξερω αν θα προλαβουμε να τα πουμε μεσα σε 3 τεταρτα...
μαλλον θα δωσω προταιρεοτητα στα σημαντικοτερα.
αυτα που με καινε.
Καλημέρα Αμελί!(ωραίο όνομα!!!!)
ευχαριστω πολυ αρσι μου:)
(η ferro ειμαι :P)
καλημερα και σε σενα:)
παιδια εχω αγχωθει παλι τωρα...
με αγχωνει η ιδεα του πηγαινε-ελα στον γιατρο(ειναι μακρια απο το σπιτι μου)
με αγχωνει η ιδεα του αν θα με καταλαβει.
με αγχωνει η ιδεα του αν μου αυξησει την δοσολογια, οι γονεις μου θα απογοητευτουν......
επισης φοβαμαι πως παλι θα ξυπνησω χαραματα και θα περιμενω πως και πως να ξημερωσει,καπνιζοντας αμετρητα τσιγαρα....
αμελι,
στον γιατρο εχεις ξαναπαει απο οσο θυμαμαι. Με ταξι, σωστα?:)
Το αν θα σε καταλαβει θα το δεις. Εσυ θα του εκθεσεις τις σκεψεις σου. Οτι δεν καταλαβαινει, θα σε ρωτησει. Αυτο αλλωστε εχει μαθει να κανει.
Το σχετικο αγχος σου με τη δοσολογια, μπορεις να το συζητησεις με τον γιατρο. Θα σε βοηθησει απλα κ μονο να το εκφρασεις, αντι να το αφησεις να σε βασανιζει ακομα κ σαν πιθανοτητα. Τί λες?:)
amelie ολα καλα θα πανε ..
Να εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου, και να μην αγχωνεσαι :)
amelie μην αγχνωνεσαι αυριο που θα πας στο γιατρο σου θα τα συζητησεις αυτα και ολα θα πανε καλα:)
τωρα για το aν ειναι μακρυα δεν ειναι και τοσο προβλημα αφου τον εμπιστευεσαι κ σε εχει βοηθησει.
φιλακια:)
Αμελί μου όλα καλά θα πάνε:)Quote:
Originally posted by amelie74
παιδια εχω αγχωθει παλι τωρα...
με αγχωνει η ιδεα του πηγαινε-ελα στον γιατρο(ειναι μακρια απο το σπιτι μου)
με αγχωνει η ιδεα του αν θα με καταλαβει.
με αγχωνει η ιδεα του αν μου αυξησει την δοσολογια, οι γονεις μου θα απογοητευτουν......
επισης φοβαμαι πως παλι θα ξυπνησω χαραματα και θα περιμενω πως και πως να ξημερωσει,καπνιζοντας αμετρητα τσιγαρα....
Καταρχήν όπως είπε και η Σοφία έχεις ξαναπάει.Επίσης δες το και έτσι ότι είναι καλό για σένα που κάνεις μακρινή απόσταση έστω κι αν σε αγχώνει τώρα.Κάποια στιγμή θα σταματήσει να σε αγχώνει.
Το αν θα σου αυξήσει τη δοσολογία η όχι έχει να κάνει με τη θεραπεία σου και το καλό σου που προέχει.Αυτό έχει σημασία.
\'Εχεις κάνει βήματα τελευταία μη σου μπαίνουν σκέψεις για το πως σε βλέπουν οι γονείς σου κ.λ.π.Απλά πάρε δύναμη να συνεχίσεις τον αγώνα σου,ότι κι αν χρειαστεί.
Αυτό με τον ύπνο το συζήτησες με το γιατρό?τι σου είπε?
Σοφια μου συνηθως πηγαινω με λεωφορειο και γυριζω η με λεωφορειο η με ταξι.Quote:
Originally posted by Sofia
αμελι,
στον γιατρο εχεις ξαναπαει απο οσο θυμαμαι. Με ταξι, σωστα?:)
γενικα δεν με πολυπαιρνει οικονομικα να πηγαινοερχομαι με ταξι γιατι μετα δεν θα εχω λεφτα για αλλα πραγματα που χρειαζομαι...
για να καταλαβεις πηγαινε-ελα με ταξι ειναι τουλαχιστον 25 ευρω...
πολλα φιλακια ολγακι μου!:):):)Quote:
Originally posted by olgaki82
amelie μην αγχνωνεσαι αυριο που θα πας στο γιατρο σου θα τα συζητησεις αυτα και ολα θα πανε καλα:)
τωρα για το aν ειναι μακρυα δεν ειναι και τοσο προβλημα αφου τον εμπιστευεσαι κ σε εχει βοηθησει.
φιλακια:)
Quote:
Originally posted by Arsi
καταρχήν όπως είπε και η Σοφία έχεις ξαναπάει.Επίσης δες το και έτσι ότι είναι καλό για σένα που κάνεις μακρινή απόσταση έστω κι αν σε αγχώνει τώρα.Κάποια στιγμή θα σταματήσει να σε αγχώνει.
βασικα αν σας πω τι με αγχωνει με την αποσταση θα γελασετε.επειδη πινω πολυ νερο μολις φτανω στον προορισμο μου θελω πολυ να παω τουαλετα.ομως το λεωφορειο με αφηνει 20 λεπτα μακρυα απο τον γιατρο και μεχρι να παω στην τουαλετα του νομιζω οτι θα τα κανω πανω μου:P
ειμαι και αδιαθετη αυτες τις μερες και ας τα να πανε.
καθε 20 λεπτα ειμαι τουαλετα...
Αυτό με τον ύπνο το συζήτησες με το γιατρό?τι σου είπε?
δεν ανησυχει λεει γιατι απο τη στιγμη που κοιμαμαι πολυ νωρις ειναι επομενο να ξυπναω πολυ νωρις.του εξηγω οτι και ετσι να ειναι 5 ωρες υπνου δεν φτανουν σε εναν ανθρωπο,αλλα δεν το καταλαβαινει....