Παιδες τα προηγουμενα νηματα...τα προσφατα ηταν οντως μπαρουφες...την αληθεια ψαχνω γιατι με εχουν τσακισει ειναι η αληθεια...και θελω να τα μαθω ολα...τρελλος ή οχι.
Printable View
Παιδες τα προηγουμενα νηματα...τα προσφατα ηταν οντως μπαρουφες...την αληθεια ψαχνω γιατι με εχουν τσακισει ειναι η αληθεια...και θελω να τα μαθω ολα...τρελλος ή οχι.
ποια αληθεια βρε κιπ γαμοτο?αν σε ειπαν χαζο η μαλακα?καιτι θα αλαξει ανσε ειπαν ετσι?
Δεν προκειται να αλλαξει τιποτα ειμαι περα απο καθε βοηθεια....ξερω ολη τη θεωρια,αγαπα ολο το κοσμο κλπ.
Ε λοιπον οχι...τιποτα δεν μετραει τα συναισθηματα δεν αλλαζουν.Μισος και οργη...δεν με σωζει τιποτα.
Ημουν ατυχος.
Και εδω μας εχουν κυριολεκτικα...πηδηξει...θα βρω την ακρη...δεν θα το αφησω ετσι και μετα θα φυγω.
Χαιρετισματα δηλαδη...ποια ακρη.
και πες οτι βρεις την ακρη.σε τι θα σε ωφελησει το να ξερεις?
Απο περιεργεια...πριν φυγω.
Να ξερω τουλαχιστον γιατι εφυγα.
και να δω ποσο μακρια πρεπει να φτασω...
Έλα ντε!!Quote:
Originally posted by olgaki82
και πες οτι βρεις την ακρη.σε τι θα σε ωφελησει το να ξερεις?
Κηπ....αν όντως ύπάρχουν άτομα που σε μισούν, ή σε κοροιδεύουν, ή θέλουν το κακό σου, γιατί τους κάνεις τη χάρη και βασανίζεσαι?
Εγώ προσωπικά, όταν νιώθω κάτι τέτοιο, προσπαθώ άκομη περισσότερο για τον εαυτό μου, γίνομαι καλύτερη και πιο ευτυχισμένη και νιώθω τρομερή χαρά όταν δεν μπορεί να με ακουμπήσει τίποτα!
Το ενδεχόμενο να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου, να γίνεις ευτυχισμένος και να φρικάρουν όλοι, το έχεις σκεφτεί ποτέ?
πριν φυγεις για αθηνα εννοεις?και εχεις τοση διαθεση στο να σπαταλησεις τοσο χρονο για να μαθεις?
Παντα μου αρεσε η ησυχια,η ανεξαρτησια,η ελευθερια....εδω γαμα τα.
Γαμα τα απλως,δεν υπαρχει λυση...δεν πρεπει να ασχολουμε απλως με πονανε.
Οσο ασχολουμε τοσο μεγαλωνει ο πονος.