weird, με παρασύρεις και θέλω να κοιμηθώ..... :(
Δεν συμπαθώ τον πάνο περισσότερο από τους περισσότερους εδώ μέσα. Απλά δεν μου αρέσει η ...επιλεκτική υποστήριξη. Αν το λέει η καρδιά μας να συντρέχουμε, τότε τους συντρέχουμε όλους. Αδιακρίτως.
Printable View
weird, με παρασύρεις και θέλω να κοιμηθώ..... :(
Δεν συμπαθώ τον πάνο περισσότερο από τους περισσότερους εδώ μέσα. Απλά δεν μου αρέσει η ...επιλεκτική υποστήριξη. Αν το λέει η καρδιά μας να συντρέχουμε, τότε τους συντρέχουμε όλους. Αδιακρίτως.
Η υποστήριξη πάντως,πιστεύω πως δεν έχει πάντα χαμογελαστό πρόσωπο.Μερικές φορές η υποστήριξη μπορεί να γίνει με πιο σκληρό τρόπο αλλά δεν παύει να είναι υποστήριξη.
Quote:
Originally posted by Arsi
Η υποστήριξη πάντως,πιστεύω πως δεν έχει πάντα χαμογελαστό πρόσωπο.Μερικές φορές η υποστήριξη μπορεί να γίνει με πιο σκληρό τρόπο αλλά δεν παύει να είναι υποστήριξη.
Εντάξει, την επόμενη φορά που θα καταλάβω ότι χρειάζεσαι υποστήριξη, θα απαντήσω κάπως έτσι:
Για αληθινή βαθειά υποστήριξη λέμε.Quote:
Originally posted by giota
χαχαχαχα
Για να το εμπεδώσεις
Αν καταλάβω ότι είσαι άρρωστη, μόνη, ξενιτεμένη, και χωρίς σεξ, για βαθιά υποστήριξη και …για το καλό σου, θα σου δώσω μια να πας παρακάτω. Από αγάπη …ρε γαμώτο.
και εγω εχω ελειψη για σεξ αλλα δεν κανει κατι ρε παιδια ο κιπ χιχιχιχιχιχ.:):)
Α ρε πανικουλα...αν σε πιασω στα χερια μου μετα δεν θα μπορεις να με ξεπερασεις και δεν σε σωζει ουτε ολοκληρο το e-psychology:p
πιασεμαι αν μπορεις .....:P
πρεπει να περημενεις στην ουρα.εχω κατακτησεις :P:P:P:P:P
nature νομιζω οτι αυτο που λες ειναι ενα απο τα πιο σημαντικα που διαβασα σαυτο το forum.Συμφωνω μαζι σου.Quote:
Originally posted by nature
Για μένα γιώτα είναι πιο επικίνδυνο να βλέπω καλούςQuote:
Ετσι ειναι nature γιατί με αυτά που γράφει φάσκει και αντιφάσκει.Σήμερα μιλάει ως ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην γή.Μήπως θα έπρεπε να κοιτάξει λίγο την υγεία του γιατί μας έχει αναφέρει ότι και αυτός κάνει θεραπεία.Και αυτό προσπαθεί να κάνει να τραβήξει την προσοχή να γίνει το κέντρο αναφοράς του φόρουμ να καλύψει τις ανάγκες του μέσα απο τις συνεχείς επιδείξεις γνώσεων.Δείχνει για μένα ανασφάλεια και την ανάγκη να γίνει απαραίτητος, με το να δίνει μέχρι ιατρικές συμβουλές που μπορεί για κάποιον να είναι επικίνδυνες
ανθρώπους σαν και σένα, που υποφέρουν σαν και σένα, να γελάνε σαρκαστικά με έναν συνάνθρωπό τους που υποφέρει και αυτός. Έστω και αν υποφέρει με άλλον τρόπο.
Ναι...αν βολευεσαι με τις απλες...οδοντοκρεμες οπως ελεγε και ο Χαρυ Κλιν:PQuote:
πιασεμαι αν μπορεις .....:P
πρεπει να περημενεις στην ουρα.εχω κατακτησεις :P:P:P:P:P
εσυ το επελεξες καλε μου :):)
λες οτι δεν σε κοιταξε καμια γυναικα.κανεις λαθος.σε κοιταξε και την απερηψες,και εγω να αντρες\"να\"
katerinaki, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Χαίρομαι που σου άρεσαν οι σκέψεις μου :)
Να το κάνεις nature αν πιστεύεις ότι θα βοηθήσει τι να πω.Άλλωστε μόνοι μας ρίχνουμε τον εαυτό μας και επιλέγουμε τι θα ακούσουμε και τι όχι.Quote:
Originally posted by nature
Quote:
Originally posted by Arsi
Εντάξει, την επόμενη φορά που θα καταλάβω ότι χρειάζεσαι υποστήριξη, θα απαντήσω κάπως έτσι:
Για αληθινή βαθειά υποστήριξη λέμε.Quote:
χαχαχαχα
Για να το εμπεδώσεις
Αν καταλάβω ότι είσαι άρρωστη, μόνη, ξενιτεμένη, και χωρίς σεξ, για βαθιά υποστήριξη και …για το καλό σου, θα σου δώσω μια να πας παρακάτω. Από αγάπη …ρε γαμώτο.
Επιπλέον εγώ δε μίλησα για χαχανητά ή άλλους τρόπους ανεδαφικούς.Απλά είπα,ότι κάποιες φορές από ειλικρινές ενδιαφέρον μπορεί να πούμε κάποια πράγματα ή να αντιδράσουμε ίσως πιο σκληρά απ\'το να είμαστε καθησυχαστικοί κι αυτό να βοηθάει πραγματικά.Δεν εννοούσα κακοποιητική συμπεριφορά όπως μάλλον παρεξηγημένα θεώρησες ότι εννοώ.
Και πήρα θέση παίρνοντας ερέθισμα απ\'την αντίδραση της weird που σε καμιά περίπτωση δε νομίζω ότι δίνει μία τον πάνο να πάει παρακάτω αλλά ότι θέλει πραγματικά να βοηθήσει.
Αρσι συμφωνώ μαζί σου, ο καθένας επιλέγει τον τρόπο που θεωρεί κατάλληλο.
Και ναι, καμιά φορά η σκληρότητα, έχει τις καλύτερες προθέσεις μέσα της και μάλιστα, πετυχαίνει και τον στόχο της.
Εξαρτάται κάθε φορά, όλα είναι σχετικά.
Αλλο σκληρότητα, κι άλλο χαχανητά όμως, ας μην τα συγχέουμε.
άλλον με παρεξήγησες Κατερινάκι ποτέ δεν γελάω σαρκαστικά ειδικά αν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα το χαχα το παρεξήγησες το αν είμαι καλή ή όχι άσε να το κρίνουν άλλοι γιατί δεν με γνωρίζεις
Φύση, θα σου μιλήσω με κάθε ειλικρίνεια.
Δεν είπα ότι συμπαθείς τον Πάνο περισσότερο από όλους ούτε και σκέφτηκα κάτι τέτοιο .
Γράφεις «μου ξύπνησε την σκέψη ότι αξίζει την συμπάθεια» και εγώ σου απαντώ «αυτό που εκφράζεις, είναι η δική σου συμπάθεια απέναντί του και μου φαίνεται πολύ γλυκό». Το έγραψα έτσι, γιατί σε έβλεπα να χρησιμοποιείς το «μας» και ουσιαστικά, εντελώς φιλικά, σου είπα με τον τρόπο μου, ας μιλά ο καθένας για τον εαυτό του.
Δεν σου αρέσει η επιλεκτική υποστήριξη, μα φύση, ούτε χλεύασα, ούτε έδωσα μια στον Πάνο να πάει παρακάτω.
Ισα ίσα, κάθομαι τόσες μέρες και μιλώ μαζί του, από γνήσιο ενδιαφέρον. Ημουν αυτή που του είπε « αξίζεις την αγάπη σαν κάθε ανθρώπινο πλάσμα» και αντέδρασε σχεδόν επιθετικά απέναντί μου! Από εκεί κατάλαβα, πόσο ανάγκη έχει αυτός ο άνθρωπος την βοήθεια…
Το ότι του λέω κάποια πράγματα ωμά για να τον ταρακουνήσω, όπως κρίνω πλέον ότι είναι καλύτερο να κάνω, δεν σημαίνει ότι δεν έχω πρόθεση βοήθειας. Και θεωρώ πιο σημαντικό από το να δείξω συμπάθεια ή οτιδήποτε άλλο, να κάνω αυτό που κάνω.
Αυτό λοιπόν που μου προσάπτεις για επιλεκτική υποστήριξη, δεν ισχύει.
Ούτε και ευθύνομαι εγώ για τις αντιδράσεις άλλων μελών που δεν σου άρεσαν.
Θέλω να σου πω και κάτι ακόμα. Η παρέμβασή σου με ξίνισε ( ένιωσα σαν να είμαι στο σχολείο και να με μαλώνει η δασκάλα) ωστόσο, η στάση μου είναι φιλική και ότι γράφω στο λέω από ενδιαφέρον.
Γράφεις «αν το λέει η καρδιά μας να συντρέχουμε, συντρέχουμε όλους, αδιακρίτως». Πάλι αυτό το «μας» που μοιάζει με το να υποδεικνύει έναν κανόνα.
Το τι λέει η καρδιά του καθενός Φύση μου, δεν το ξέρεις ούτε μπορείς εύκολα να το συμπεράνεις. Το πώς επιλέγει ο καθένας να συνδράμει, είναι πάλι δικό του θέμα.
Γι αυτό, στήριξε εσύ τον Πάνο, με όποιον τρόπο θεωρείς καλύτερο, αλλά μην υπαγορεύεις και στους άλλους να σε ακολουθήσουν απαραίτητα. Μάλιστα, την ίδια παρατήρηση, στην έκανα και στο θέμα του μπούλινγκ, όταν σου είπα, διόρθωσε εσύ εσένα και λειτούργησε όπως κρίνεις σωστά, και άσε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο.
Σε καληνυχτώ.
Γιώτα, με συγκίνησε αυτό που έγραψες για τον Πάνο να κοιτάξει την θεραπεία του.Quote:
άλλον με παρεξήγησες Κατερινάκι ποτέ δεν γελάω σαρκαστικά ειδικά αν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα το χαχα το παρεξήγησες το αν είμαι καλή ή όχι άσε να το κρίνουν άλλοι γιατί δεν με γνωρίζεις
Κανείς δεν μπορεί να δει την γκριμάτσα του άλλου, ούτε να βγάλει έυκολα συμπεράσματα για το πώς εννοεί κάτι και με τι πρόθεση απο εδω μεσα, έτσι λέω.
;)