Άντε πάλι. Κανεις δεν περιμένει να την πέσει σε κανέναν, μα γιατί έχετε κολλήσει τόσο πολύ στην οργανωμένη επίθεση Είναι ευρέως γνωστό πως κάποια μέλη προκαλούν περισσότερο από τα υπόλοιπα, με το στυλ τους, τα γραφόμενα τους, τα προηγούμενα τους κτλ, και είναι απολύτως φυσιολογικό, όταν βλέπεις το όνομα τους κάπου, να περιμένεις καβγάδες, όπως, όταν βλέπεις το όνομα μου κάπου, περιμένεις μεγάλα post :) Αυτό ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με ομαδικό πέσιμο. ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ και στήνει καρτέρι στο forum για το ποτε θα μπει ο Κρίνo και ο κάθε Κρίνo για να του απαντήσει καπάκι προσβλητικά. Η αντίδραση είναι πολλές φορες μεγαλύτερη από την πρόκληση της, αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ αν δεν υπήρχε πρόκληση.Quote:
Originally posted by weird
\"Σε κάθε έναν που δημιουργεί έντάσεις\"
Είναι πολλοί αυτοί οι \"κάθε ένας\" Ντι.
Και είναι και άλλοι τόσοι που περιμένουν να την πέσουν, να απαντήσουν σε κάθε ένταση που θα μυριστούν.
Ο εξοστρακισμός δεν είναι λύση. Γιατι αυτό το \" ΟΛοι οσοι μετεχουμε\" δεν είναι τόσο εύκολο να συγκεκριμενοποιηθεί αλλά και επειδή δεν είμαστε κανίβαλοι. Σωστα?
Απο εκεί και πέρα, ας αντιδράσει ο καθένας όπως κρίνει καλύτερα.
Το όλοι όσοι μετέχουμε δεν καταλαβαίνω γιατί είναι δύσκολο να συγκεκριμενοποιηθεί, αν έχεις χρόνο κάτσε και θα δεις ποσο εύκολο είναι. Ο λόγος που δεν το κάνουμε είναι επειδή δεν έχει νόημα: είναι πολλοί αυτοί που συμμετέχουν και λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα, αυτοί που προκαλούν. Αλλα και πάλι δεν είμαι δήμιος να κατονομάσω ένα σωρό κόσμο που ξέρω ότι απλά αντιδράει στις προκλήσεις, με καλο η κακό τρόπο (αυτό είναι στη διακριτικότητα του καθενός πράγματι να το διορθώσει) ενώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω το αντίθετο για κάποιον που προκαλεί χωρίς λόγο.
Τέλος, σαφώς και ο εξοστρακισμός είναι λύση, αν και οφείλει να είναι η εσχατη όλων, βλέπε Πάνος. Πρώτα από όλα η αυτογνωσία και ο αυτοέλεγχος... αλλα σου ξαναείπα, όταν αυτό αποτυγχάνει, καθώς αποτυγχάνει και η προσπάθεια των άλλων να σου επιστήσουν την προσοχή σε αυτό που ενοχλεί, τι άλλο μένει;