Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by Paolo_1
Rain εγώ χαρακτηρίζω τυχερούς αυτούς που έχουν πραγματικούς φίλους και μια σχέση που τους γεμίζει.Και επίσης τυχεροί είναι για μένα όσοι έχουν επιτυχίες σ\'αυτούς τους τομεις,χωρίς να χρειάζεται να προσπαθούν πολύ.Να ζουν δηλαδή κάποια απλά πράγματα που για άλλους να είναι δύσκολα.Πιστεύω ότι αυτά τα δυο είναι τα πιο σημαντικά πράγματα για να έχει κάποιος ισορροπία μέσα του.Εγώ προσωπικά είμαι χωρίς σχέση εδώ κι ένα χρόνο περίπου κι ενώ το θέλω πάρα πολύ,δεν υπάρχει κάποια ελεύθερη κοπέλα στο περιβάλλον μου.Και σκέφτομαι πως κάποιοι με το που χωρίζουν τη μια βρίσκουν την άλλη μέσα σε λίγες μέρες,χωρίς να προλάβουν να νιώσουν μοναξιά.Γι\'αυτό τα βάζω με την τύχη μου.
Πάολο, θα σου πω και μια άλλη λέξη απόψε και ελπίζω να μη σε τρομάξει. Λέγεται ποιότητα.
Τύχη έχουμε στο λότο, στο πάρκινγκ, σε καλή θεση στο σινεμα.
Στις σχεσεις, στη δουλεια και στους φίλους έχει να κάνει με την ποιοτητα μας σαν άνθρωποι.
Τι είμαστε?
Ας το πάρουμε ενα-ενα.
Έρωτας
Θέλω σχέση και είμαι εκατο κιλά, δεν προσέχω τον εαυτό μου, πετάω κοτσάνες, την πέφτω σε όποια βρω μόνο και μόνο για να μην είμαι μόνος μου.
Τι εννοώ με αυτό? Σεβασμός στην εμφάνιση και στους τρόπους μας για να προσεγγίσουμε το άλλο φύλλο.
Δουλεια.
Περιμένω να τελειώσει το 8ωρο, χωρίς στόχους, με βαρεμάρα, χωρίς κατάρτιση και ελπίζω στο θαύμα.
Τι σημαίνει αυτο? Τεμπέλης.
Φιλία.
Κλαίγομαι σε όλο τον κόσμο γιατι μου πάνε όλα τα παραπάνω στραβά, τους πρήζω, τους φρικάρω, δεν ρωταω ποτέ για τα δικά τους, το πρόβλημα είναι δικό μου και πρέπει να το λέω, μου φτάνει ακομη και αν δεν λυθει.
Τι σημαινει αυτό?
Ενας βαρετός άνθρωπος που δεν έχει ούτε να δώσει, ούτε να πάρει, παρά μόνο να καταριέται την κακιά του ώρα και την καλή των άλλων.
Όλα αυτα τα βλέπεις τύχη?