Quote:
Originally posted by anna_thess
ολη μερα δεν απαντουσα........ με επρηξε στα μηνυματα και στα τηλεφωνα και στο τελευταιο τηλ το σηκωσα.....μου ειπε οτι ηθελε να βρεθουμε σημερα,του απαντησα οπως μου ειχες πει και συ remedy οτι θα ηθελα να τον ακουσω πρωτα απο το τηλ τι θελει να μουπει ποιος ο σκοπος που μου τηλ....μου ειπε οτι θελει να ειμαστε μαζι με οποιες συνθηκες αθτο σημαινει για μενα δηλ ειτε να συγκατοικησουμε ειτα λογος...το μονο λεει που θελει ειναι ναμαστε μαζι σε ενα σπιτι και να δουμε τη σχεση σοβαρα,οτι δεν θελει να παει Αγγλια ακομα κιαν δεν θελω ναμαστε μαζι εχει αποφασισει να μεινει Ελλαδα γιατι θελει να κανει ελληνικη οικογενεια,ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΡΗΧΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΔΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ......ΤΕΡΜΑ ΛΕΕΙ Η ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ Η ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ Η ΟΧΙ...μετα απο καμια ωρα συζητησης μου ειπε αν θελω να βρεθουμε αυριο να τα πουμε και απο κοντα,δεχτηκα,δεν του αρεσε που ημουν λιγο παγωμενη και οχι διαχυτικη,του ειπα οτι πρεπει να σεβαστει τη θεση στην οποια με ειχε βαλει κα οτι ειναι στο χερι του να με ξαναζεστανει......ειπε θα μου τηλ αυριο να βρεθουμε και να ειμαι πιο ζεστη.....του απαντησα αν μου τηλ και δεν το αναιρεσεις θα ειμαι πολυ καλυτερα.........!
remedy,σχετικα αν ειμαι με αλλον με ρωτησε αρκετες φορες.........απεφευγα να απαντησω λεγοντας οτι δεν ειναι αυτο το θεμα μας και οτι απο τη στιγμη που ειμαστε χωρισμενοι και εγω και αυτος θα μπορουσε να ειναι αλλου......συνεχισε τη συζητηση με ξαναρωτησε σε καποια αλλη φαση πιο επιμονα και του απαντησα πως οχι.....δεν υπηρξε καποια ιδιαιτερη αλλαγη στα λεγομενα του ,μονο οτι μετα αποκει μου ειπε οτι ειμαι παγωμενη κα φοβαται οτι η σχεση δεν θα συνεχιστει με την ιδια διαθεση απο μερους μου...........................!!!!μαλιστ� � μου ειπε οτι αυτο που τον εκανε να πειστει οτι ειμαι με αλλον ηταν οτι δεν του ευχηθηκα.............οταν τον ρωτησα αν αυτο τον εκανε να μου τηλ ειπε οχι αλλα αυτο περασε απο το μυαλο μου...........!!!!αυτο το σημειο δεν μου αρεσε..........δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου επειδη φοβαμαι η οντως μονο αυτο ηθελε να βεβαιωσει........
ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.........ΑΝΑΘΕΩΡΗΜΕΝΟ... .........ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΜΑΙ...............ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΑΠΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ..........ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΥΙΟ........ΞΕΚΑΘΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Anna, αν μου επιτρέπεις, απο ότι έχεις γράψει μέχρι τώρα, ο φίλος σου μου δίνει την αίσθηση ενός αναφαλούς και ανώριμου ανθρώπου που δεν ξέρει καλά καλά τι θέλει.