Α δεν την ξέρω αυτή που σου λέω εγώ είναι άλλη.Quote:
Originally posted by weird
Woodsman άυτή είναι η ταινία που σου έλεγα πριν Λιπμ για τον παιδεραστή.
Printable View
Α δεν την ξέρω αυτή που σου λέω εγώ είναι άλλη.Quote:
Woodsman άυτή είναι η ταινία που σου έλεγα πριν Λιπμ για τον παιδεραστή.
Σου απάντησα, φυλάκιση.
Με δυνατότητα επανένταξης στην κοινωνία.
Μπράβο σου αλλά στο άλλο δεν μου απάντησες αν δλδ αναλάμβανε ο θιγμένος.Quote:
Σου απάντησα, φυλάκιση.
T ακριβως θέλεις να σου πω καλή μου πάνω σε αυτό?Quote:
Originally posted by libpa
Μπράβο σου αλλά στο άλλο δεν μου απάντησες αν δλδ αναλάμβανε ο θιγμένος.Quote:
Σου απάντησα, φυλάκιση.
Σου είπα, το θεωρώ βάρβαρο και δεν το εγκρίνω.
Βέβαια αν ήταν το παιδί μου, δεν παίρνω όρκο, ίσως το έβλεπα διαφορετικά.
Αλήθεια, εσύ δεν μου απάντησες, γιατί σε απασχολούν μόνο οι θύτες και όχι τα θυματα??
Δεν είδα να απαντήσεις τίποτα, γι\'αυτό ρωτάω. Όσο για τους θύτες, κι αυτοί θύματα είναι αφού μπαίνουν φυλακή...Δεν περνάνε ωραία νομίζω..Στο θέμα του βιασμού δεν θεωρώ τόσο βάναυσο το έγκλημα όπως είπα, στο θέμα του πατέρα που σκότωσε το παιδί έτσι αισθανόμουν, και στο θέμα με τη μητέρα που γύρισε το παιδί πίσω το γύρισε ασφαλές και άρα θεώρησα ότι δεν πρέπει να την κατηγορούμε τόσο πολύ. Anyway, πάω για ύπνο, καληνύχτα.Quote:
T ακριβως θέλεις να σου πω καλή μου πάνω σε αυτό?
Αλήθεια, εσύ δεν μου απάντησες, γιατί σε απασχολούν μόνο οι θύτες και όχι τα θυματα??
Εμένα μου κάνει πολύ βαρβαρότητα, ένας φόνος είναι πάντα το χειρότερο, πόσο μάλλον βασανιστήρια και δεν μου φαίνονται ισάξια του βιασμού. Anyway, όπως είπα και πριν, καληνύχτα. :)Quote:
Λέω, ακούγοντας το, οτι είναι εύκολο να βγάλει κανείς την οργή του και την σαδιστική του διάθεση, όταν τον εξαγριώνει πολύ ένα έγκλημα που θεωρεί αποτρόπαιο και που δεν μπορεί καθόλου να κατανοήσει δικαιολογήσει.
Φυσικά, δεν αντιδρούν όλοι έτσι, κάποιοι όμως λένε οτι αντιδρούν έτσι.
¨Λίγο νόμος της ζούγκλας μου κάνει, βαρβαρότητα.
Εσύ τι λες γι αυτό?
Ξέρεις, ο καθένας τα βλέπει διαφορετικά, τα ζυγίζει αλλιώτικα και άρα έχει άλλες απόψεις για το ποιός είναι πιο πολύ θύμα, ανάλογα με το πώς πιστεύει οτι θα ένιωθε εκείνος σε σχέση με τα ίδια πράγματα.Quote:
Δεν είδα να απαντήσεις τίποτα, γι\'αυτό ρωτάω. Όσο για τους θύτες, κι αυτοί θύματα είναι αφού μπαίνουν φυλακή...Δεν περνάνε ωραία νομίζω..Στο θέμα του βιασμού δεν θεωρώ τόσο βάναυσο το έγκλημα όπως είπα, στο θέμα του πατέρα που σκότωσε το παιδί έτσι αισθανόμουν, και στο θέμα με τη μητέρα που γύρισε το παιδί πίσω το γύρισε ασφαλές και άρα θεώρησα ότι δεν πρέπει να την κατηγορούμε τόσο πολύ. Anyway, πάω για ύπνο, καληνύχτα.Quote:
Και το θύμα σίγουρα, δεν θα ένιωθε όμορφα όταν κάποιος του επιτεθόταν, και μπορεί να στιγματιζόταν για μια ζωή.
Καλό βράδυ και σε σενα...
Ονειρα γλυκά, μακριά απο βία, βιαστές, θυματα και θύτες εύχομαι.
Ναι καλή μου, κατάλαβα την οπτική σου οκ απλά για κάποιον άλλο, ένας βιασμός μπορεί να είναι κάτι πολύ πολύ επώδυνο.Quote:
Εμένα μου κάνει πολύ βαρβαρότητα, ένας φόνος είναι πάντα το χειρότερο, πόσο μάλλον βασανιστήρια και δεν μου φαίνονται ισάξια του βιασμού. Anyway, όπως είπα και πριν, καληνύχτα. :)Quote:
Λέω, ακούγοντας το, οτι είναι εύκολο να βγάλει κανείς την οργή του και την σαδιστική του διάθεση, όταν τον εξαγριώνει πολύ ένα έγκλημα που θεωρεί αποτρόπαιο και που δεν μπορεί καθόλου να κατανοήσει δικαιολογήσει.
Φυσικά, δεν αντιδρούν όλοι έτσι, κάποιοι όμως λένε οτι αντιδρούν έτσι.
¨Λίγο νόμος της ζούγκλας μου κάνει, βαρβαρότητα.
Εσύ τι λες γι αυτό?
Φιλιά. :)
Quote:
Με αφορμή ένα γκρουπ στο facebook που λέει να πεθάνουν οι βιαστές παιδιών, θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας (χωρίς τσακωμούς το τονίζω αλλιώς θα θυμώσω) για το αν πιστεύετε στην θανατική ποινή. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω, γιατί ο καθένας έχει τα πιστεύω του και δεν πρέπει να τον κρεμάσουμε γι\'αυτό.
libpa, αυτή η ερώτηση είναι δίκοπο μαχαίρι.
θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα με κάτι που είχα διαβάσει στο παρελθόν.
πρόκειται για τα σκυλιά τα πιτ-μπουλ που την εποχή που ειχαν γίνει μόδα, ζευγαρώνανε μαμάδες με γυιούς κ.λ.
κάνανε αιμομοιξίες.
κάποια στιγμή αυτά τα σκυλιά \" τρελάθηκαν \" και δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τη συμπεριφορά τους.
έγιναν επιθετικά και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τα υπόλοιπα.
αν λοιπόν είχα ένα τέτοιο σκυλάκι, δεν θα ήθελα να πιστέψω όλα τα παραπάνω , γιατί θα το λάτρευα.
από την άλλη θα όφειλα να κάνω κάτι.
τι άλλο εκτός από ευθανασία?
να το τιμωρήσω?
γι΄αυτό λέω δίκοπο μαχαίρι.
στη αγγλια παντωσ τουσ βιαστεσ παιδιων τουσ χορηγουν αντιψυχωτικα ωστε να μην εχουν γκαβλεσ αφου αφεθουν ελευθεροι ειναι οροσ για να αποφυλακιστουν πιο νωρισ
Δλδ τι λες, να το σκοτώσεις; Εγώ διαφωνώ, είμαι κατά της θανατικής ποινής. Βέβαια είπα ότι συμφωνώ με το οφθαλμός αντί οφθαλμού, σαν δεύτερη εναλλακτική επειδή έτσι είναι πιο δίκαιο. Αλλά και πάλι προτιμώ την πρώτη περίπτωση..Quote:
Originally posted by arktos
libpa, αυτή η ερώτηση είναι δίκοπο μαχαίρι.
θα χρησιμοποιήσω ένα παράδειγμα με κάτι που είχα διαβάσει στο παρελθόν.
πρόκειται για τα σκυλιά τα πιτ-μπουλ που την εποχή που ειχαν γίνει μόδα, ζευγαρώνανε μαμάδες με γυιούς κ.λ.
κάνανε αιμομοιξίες.
κάποια στιγμή αυτά τα σκυλιά \" τρελάθηκαν \" και δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τη συμπεριφορά τους.
έγιναν επιθετικά και δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τα υπόλοιπα.
αν λοιπόν είχα ένα τέτοιο σκυλάκι, δεν θα ήθελα να πιστέψω όλα τα παραπάνω , γιατί θα το λάτρευα.
από την άλλη θα όφειλα να κάνω κάτι.
τι άλλο εκτός από ευθανασία?
να το τιμωρήσω?
γι΄αυτό λέω δίκοπο μαχαίρι.
Thanks pad για τις απαντήσεις σου, μιλάω και για το άλλο θέμα.Quote:
Originally posted by pad
στη αγγλια παντωσ τουσ βιαστεσ παιδιων τουσ χορηγουν αντιψυχωτικα ωστε να μην εχουν γκαβλεσ αφου αφεθουν ελευθεροι ειναι οροσ για να αποφυλακιστουν πιο νωρισ
θεωρητικα ειμαι κατα της θανατικης ποινης
αν τα ισοβια ηταν πραγματικα ισοβια για μενα θα ταν η καλυτερη ποινη
αν ομως ημουν στη θεση του θυματος που βιαστηκε, ή η μανα ενος παιδιου που καποιος τον σκοτωσε ειτε ειναι η δεν ειναι ψυχικα ασθενης θα ηλελα να καταδικαστε σε θανατο.
δεν θα μπορουσα να συνεχισω τη ζωη μου ξεροντας οτι αυτος ο καποιος πληρωσε την ποινη του και συνεχιζει να ναι εξω πιθανοτατα μην εχοντας μετανιωσει γαι την εγκληματικη του ενεργεια.
Mισο μισο λεπτο Λιμπα..Quote:
οι θυτεσ ειναι και θυματα οπωσ το λεσ επειδη κανανε κατι πολυ κακο οχι ετσι στιν τυχη...δεν αδικουνται...
αλλα αναλαμβανουν τισ ευθυνεσ των πραξεων τους... γι αυτο μπαινουν φυλακη.. αν δεν εκαναν κατι κακο δεν θα εμπεναν φυλακη και δεν θα γινοντουσαν θυματα... οι επιλογεσ τουσ τουσ εφεραν στην φυλακη...
ΑΡΑ δεν ειναι θυματα..
η αν το θεσ καλητερα ..ειναι θυματα..αλλα οι ιδιοι φταινε...