χαχά σωστός για αυτό και προτιμάμε να έχουμε μια διαφορά ηλικίας απο την γυναίκα:o Και 30 πολύ ίσως είπες για γυναίκα, άντε να την πάρει κανείς 40αρης:cool:
Δεν αφηνετε λεω τις συζητησεις για ηλικιες κατα μερους? Μην με αγχωνετε πρωι πρωι...:). Αστιευομαι
Εγω πιστευω ολα ειναι σχετικα...αν βρεις το ταιρι σου δεν κοιτας ηλικια...και βασικα εγω βλεπω να με κοιτανε κοπελες απο 14 εως 45 οποτε...τι να πω ολα παιζουν υποθετω...
Στο θεμα ομως παιδια...και τα 25-26-27 και με την ανεργια δεν θεωρειται πλεον ηλικια γαμου...δεσμευσης ισως...παντως εγω δεν ειμαι ετοιμος για τπτ απ τα δυο... Προς το παρον προσπαθω να ξεπερασω τις φοβιες για τα βασικα κι εσεις μιλατε για γαμους?
Στο θεμα λοιπον...
επ επ!!τι διαβαζω??μπραβο τζιμ!!αντε με τις ευχες μου!!προχωρα προχωρα σε θελει ολη η χωρα! :)
Σωστα διαβαζεις Δωρα...! Σιγα σιγα ομως....ειπα δεν ακομα ωρα για χαρες...
Ειναι αυτο που λενε οτι αν θες κατι τοσο πολυ, συνομοτει το συμπαν υπερ σου..γιατι αν σου πω κατεληξα σε αυτη την παρεα ειναι μεγαλη ιστορια και με πολλες συμπτωσεις...νομιζω θα αρχισω να πιστευω στις μαγισσες και τις χαρτοριχτρες
ουφ!ενταξει θα με σκασεις εσυ!τι να πω??καλο βολι!! :P
ολα αυτα που νιωθεις ειναι απο την αγαμια..σορρυ δεν μπορω να το πω πιο κομψα!!
Σου λειπει κατι βασικο και ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι..η σεξ υγεια ειναι απαραιτητη!!!
τωρα τι κανουν οι αλλοι..ο καθενας βιωνει τις καταστασεις με διαφορετικο τροπο αναλογα με την παιδεια του την ανατροφη του και τα μεχρι στιγμης βιωματα του.Γι αυτο και δεν μπορεις να βγαλεις ακρη..πως θα μπορουσες αλλωστε?
Ετσι ειναι...παγιδευομαστε μεσα στην αμαθεια μας σε στερεοτυπα που δεν μας αφηνουν να ειμαστε ο εαυτος μας δυστυχως και υποφερουμε ανευ λογου...λες και εχουμε υποχρεωση να δωσουμε λογαριασμο σε κανεναν...τι να πω....εδω αλλοι σκοτωνουν για θρησκειες και λοιπες μαλακιες...φαντασου
Βεβαια οσα φερνει μια στιγμη δεν τα φερνει ο χρονος ολος ετσι? καμια η ******* η ζωη ειναι τοσο απροβλεπτη που καθεσαι πισω και κοιτας απαθης...δεν ειμαι μοιρολατρης...καμια σχεση...αλλα πως γινεται πολλες φορες στη ζωη μου να μην βλεπω φως απο πουθενα και μετα ως δια μαγειας να γυρναν ολα αναποδα...μερικα γεγονοτα που μου εχουν συμβει δεν τα εξηγει η λογικη....κι αν σκασει και καμια παντρεια απ το πουθενα πλεον δεν μπορω να αποκλεισω τπτ...εγω ημουν ο τυπος που παντα ελεγε "εγω?...θα παντρευτω μεγαλος πανω απο 40 θα παρω 20αρα.." και η ζωη μου τραβηξε κατι μουτζες απο δω ως το τεξας....και παλι δηλαδη σαν το ψαρι εξω απ τα νερα ειμαι...αλλα νιωθω μια σταθεροτητα για πρωτη φορα....σταδιακη βεβαια
Σαυτη τη φαση για να ειμαι ειλικρινης ουτε που ξερω για τι σκατα παω....απλα παω...τρεμαμενος απο μεσα μου αλλα παω τι να κανω....θα προτιμουσα να μην ειναι τοσο εμφανισιμη αλλα αφου εκατσε ετσι δεν ξερω ποτε θα ξαναπαρουσιαστει ευκαιρια,,,θελω πω οχι ευκαιρια με κουκλαρα...ευκαιρια γενικως...με κοπελα...
ρε συ Δωρακι..
δυο νεα παιδια ειναι..αν αρεσουν και θελουν ο ενας τον αλλο ,τι θα κανουν?θα πλεξουν?
τζιμ,
ευκαιριες θα υπαρξουν κι αλλες,ακομα και ΑΝ με τη συγκεκριμενη κοπελα δεν τα ταιριαξετε!!