Ο admin ελειπε ολη μερα?Γιατι χρησιμοποιησα πολυ ακομψο λεξιλογιο σημερα και δεν επενέβη ;)
Ζητω συγνωμη,δεν θα ξαναεπαναληφθει
Printable View
Ο admin ελειπε ολη μερα?Γιατι χρησιμοποιησα πολυ ακομψο λεξιλογιο σημερα και δεν επενέβη ;)
Ζητω συγνωμη,δεν θα ξαναεπαναληφθει
Χαχαχαχαχαχ... μια χαρα είστε και οι δυο! Επιτέλους τα δύο φύλα μονιασμένα! Δεν ξέρω, πρέπει να ρωτήσουμε και την Δρ. Ηρώ αλλά πιστεύω ως ζευγάρι θα ήσασταν εκρηκτικό!
O admin πρέπει να διορθώσει τον τίτλο... ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ είναι κυρίες και κύριοι...
πουρπλ του 90 εισαι μπεμπακι μωρε αχουτο!λολ.
σε πληροφορω οτι αν με δεις ουτε 20 δεν φενομαι :)
Δεν σου καθονται?Αδυνατο.Εδω που τα λεμε μια μεγαλυτερη γυναικα ειναι καλυτερα,θυμαμαι που ημουν στο γυμνασιο και κοιταγα τις κοπελες του λυκειου διοτι δεν ηταν χαζοχαρουμενες σαν τις συμμαθητριες μου,μετα στο λυκειο δεν κοιταγα μεγαλυτερες,που να τις εβρισκα??Τωρα στο πανεπιστημιο,ολες μου φαινονται το ιδιο,ψιλοχαζορουμενες και ψιλοσοβαρες...μεγαλυτερες δεν εχει για να συγκρινω(3οάρες φοιτητριες)αλλα φανταζομαι οτι ειναι ακομα πιο σοβαρες και προσγειωμενες
Για πιο λόγο αδύνατο; Εσένα σου κάθεται όποια θέλεις; Δεν ξέρω έχω παρατηρήσει ότι μου αρέσουν περισσότερο συνομήλικες! Οι μεγαλύτερες είναι μεγάλη ιστορία! Πάντως είδικά για εμας τους άντρες όπου ακούς πολλά κεράσια, άστο, μη φέρεις καλάθι...