Ναι καλε και αυτος μου λεει πως δεν νιωθει εντονα πραγματα πλεον!! αλλα νιωθει για να με θελει, τι στο καλο...υποκρινεται??? κουλο μου φενεται..Δηλαδη εσυ αν ειχες κοπελα , με τα χαπια δεν θα την ηθελες μετα???
τα χαπια σε κανουν να μην θελεισ εντονα παραγματα για να ρυθμιζουν την συμπεριφορα σου και να εισαι ακινδυνοσ με το ζιπρεξα θα βαλει κιλα και δεν θα τον θελεισ το σολιαν ελαφρυ ειναι πρπει οσο ειναι νωρισ να βρει τη δοση του γιατι αλλιωσ θα βαρυνει καλο φαρμακο και ελαφρυ ειναι και το σερντολεκτ και το αμπιλιφαι
Καρολ, η αρχη σε μενα τουλαχιστον ηταν καποιοι μηνες. Αν σταθεροποιηθει και συνηθισει τα φαρμακα, αυτο ειναι. Μην τρελαινεσαι αριστερα-δεξια, εμπιστεψου και λιγο το ενστικτο σου σε αυτα τα θεματα. Αν σου λεει οτι σε θελει και κανει κινησεις, εμεις τι να πουμε?
http://www.youtube.com/watch?v=cLE8nsIC8oc
ελπιζω να σας αρεσει....αγαπημενος μου στιχος απο αυτο το song ''live your life without regret, DON'T BE SOMEONE WHO THEY FORGET, when your lost reach out for me, and you will see ..she is not far..Nothern star...''
Να νιωσεις κατι σεξουαλικα η συντροφικα? Γτ εχει τεραστια διαφορα.
Παντως ο φιλος μου υπερ νιωθει sexoyalika απλα μαλλον δεν βρισκει ορεξη για sex, που ενταξει το παιρνω αποφαση, κομμενο το sex δεν γαμιεται! και Συντροφικα νιωθει ρε παιδια, δεν μπορει, αφου θελει να με βλεπει καθε μερα, μονο εμενα ,οχι τους φιλους του...Τις προαλλες, μου ελεγε πως νιωθει πιεση καμια φορα και σπιτι μου που ερχεται ...Δεν καταλαβαινω τι πιεση νιωθει και δεν μου εξηγει και αυτος..Ολο ενα ''δεν ξερω'' και ''ειναι strange'' μου λεει!!!
Πιεση τι θα πουν οι δικοι σου για τη σχεση σας, που ετσι και αλλιως μας ειπες οτι δεν την θελουν.
δεν νομιζω πως εννοει τετοια πιεση...Εννοει μαλλον πιεση , οτι δεν θελει να βγει εξω....Πιεζεται που βγαινει απο το σπιτι του...κατι τετοιο...!!! Οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι, με την μαμα μου μενω και καθε φορα που ερχεται σπιτι μου ειναι ευγενικη μαζι του, δηλαδη τον ρωταει τι κανει κ.τ.λ.π...Ε τι αλλο να κανει..?! Αλλα κοριτσια στην ηλικια μου , δεν γνωριζουν καν τα αγορια τους στους γονεις τους στους 6 μηνες, περιμενουν χρονο και αν!
Λογικο να πιεζεται και να βαριεται που ζει, αρνητικα συμπτωματα και καταστολη λεμεεε.
ρε περα απο την πλακα , μπορει να ειμαι παραλογη , αλλα αμα παρω μια μερα 1 zyprexa και 1 solian να δω τι σκατα κανουν...υπαρχει κινδυνος???
Δε θα καταλαβεις τπτ με μια μερα απλως. Οποτε? Δεν ξερω αν υπαρχει κινδυνος, αν σου πουμε οχι δεν ξερουμε τι θα κανεις ομως.
Αυτη μπορει να τα κοψει αλεξαντρε γτ δεν εχει θετικα συμπτωματα. Ελεος. Στους σχιζοφρενεις μπορει να κανει υποτροπη αμα τα κοψουν αποτομα, οχι στους κανονικους/υγιεις.