Quote:
Originally posted by giota73
Θυμάμαι όταν σε είδα μια μέρα να μπαίνεις στην αυλή του σχολείου μας με το καφέ δερμάτινό σου και το τζιν. Και είπα σεμια φίλη μου , εγώ αυτόν θέλω. Εκείνη τη στιγμή ο΄θυτε στα όνειρα μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήσουν ποτέ δικός μου. Και ήρθαν έτσι τα πράγματα που ήσουν και είσαι δικός μου. Και ξέρεις όλα αυτά τα χρόνια μόνο εσένα θέλω. Μπορεί κάποιες στιγμές όπως λες και εσύ ότι σου έχει συμβεί με τη σκέψη να θέλησα κάποιον άλλο αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα έτοιμη να νιώσω το άγγιγμα κάποιου άλλου στο σώμα μου. Ησουν ο πρώτος άντρας στη ζωή μου, εννοώ ερωτικά και ο τελευταίος μέχρι σήμερα .... Lol. Για ότι έγινε στις internet σχέσεις μου , το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλύτερο ήταν να μην ψάχνεις , να μην ξέρεις, αλλά εσύ τρωγόσουνα να τα ξέρεις όλα. Είναι σαν να ήθελες να ξέρεις και τις σκέψεις μου , γι\' αυτό σου λέω ότι θέλεις να ελέγχεις τα πάντα στη ζωή μου. Η ιστορία με τον Αιγύπτιο ήταν καθαρά μια δική μου βλακεία και την πληρωσα. Υπήρξα τόσο αφελής που ντρε΄πομαι να το πω σε οποιονδήποτε . Την πάτησα. Αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που σου ζήτησα να χωρίσουμε. Ηταν η αφορμή. Ηταν η κακή ψυχολοηγική μου κατάσταση ίσως που με έκανε τόσο σκληρή. Εψαχωα για την αλλαγή. Σε ευγνωμονώ που δεν με άφησες να φύγω. Η ζωή μου είναι μαζί σου. Οσο για τον Internet έρωτα μαζί σου χωρίς να ξέρω ότι είσαι εσύ, ήταν απλά και μόνο η διέξοδός μου από την σκληρή πραγματικότητα μου και μόνο αυτό, το μάθημα μου το είχα πάρει. Ηξερα πλέον τι ψάχνουν οι πιο πολλοί άντρες στα internet chat και εκμεταλλευόμουν αυτούς για να βρίσκω εγώ διέξοδο, Killing time. Οταν μου αποκάλυψες ότι ήσουν εσύ χάρηκα και ανακάλυψα ακόμη αυτό πουήδη ήξερα, ότι τόσα χρόνια κρύβεσαι, δεν μου έχεις δείξει ποιος είσαι γι υατό και δεν αναγνώρισα σχεδόν τίποτα από εσένα σε αυτόν . Τι φοβάσαι? Ημουν δική σου και είμαι δική σου. Τι φοβάσαι και δεν ανοιγεσαι? Δεν ξέρω αν είναι δικό σου το πρόβλημα ή εγώ σε έχω τρομάξει. Γιατί τόσα χρόνια μου στέρησες λόγια αγάπης . Το είχα τόσο ανάγκη. Γιατί τόσα χρόνια φοβάσει να μου δείξεις ότι με ποθείς. Είμαι εδώ. Μαζί σου δίπλα σου , είσαι ο άντρας της ζωής μου , ο άντρας μου. Ανοιξε την ψυχή σου , το μυαλό σου. Εχουμε κοινή πορεία σε αυτή τη ζωή. Η ζωή είναι μία και εμείςαποφασίσαμε να τη μοιραστούμε. Δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία. Αυτή είναι η ζωή που πρέπει να ζήσουμε. Είναι τόσο απλό. Εχουμε κάτι μοναδικό. Πιστεύω ότι λίγοι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο έχουν αγαπηθεί τόσο όσο εμείς. Ας το χαρούμε λοιπόν . Ας αφήσουμε τους εγωισμούς στην άκρη. Δενέχω τίποτα να πάρω από εσένα παρά μόνο αυτά που θέλεις εσύ να μου δώσεις και δεν έχω να χάσω τίποτα. Θέλω μόνο να με αγαπάς , να νιώσω ασφάλεια μαζί σου , έχω τόσο ανάγκη να νιώσω σφαλής, να μου δείχνεις την αγάπη σου, να ξέρω ότι για σε΄να είμαι η καλύτερη δεν με νοιαζουν οι άλλοι , θέλω να σε νιώσω δυνατό δίπλα μου, να είσαι ο αρχηγός σε αυτή την οικογένεια, ο προστάτης μας . Ολα τα χρόνια που είμαστε μαζί αισθάνομαι μόνη, ότι έχω όλη την ευθύνη για τα πάντα , δεν θέλω αυτόν τον ρόλο, θέλω να σε βοηθάω όχι να είμαι πρώτη και μόνη. Ξέρεις πόσο υγιε΄ς είναι για μια γυναίκα να νιώθει δεύτερης ευθ΄λυνης στην οικογένεια? Αργισα και εγώ να το καταλάβω. Ξέρεςι βεβαια ότι έτσι είχα μάθει στη ζωή μου, μόνη να παίρνω αποφάσεις, μόνη νατις εκτελώ, αυτή η συνηθεια μου έγινε δεύτερη φύση, μεέκανε να πιστευω ότι μόνη μου ξέρω καλ΄λυτερα και μπορώ άνετα . Τελικά δεν είναι έτσι και τώρα θέλω να ξέρω και να μπορώ όσο το δυνατόν λιγότερα. Εχω αρχίζει να σε εμπιστεύομαι. ¨οσοι σε ξέρουν καλά εμπιστευονται την κρίση σου και μετά από τόσα χρόνια και εγώ.
Τώρα. Ναι γτάσαμε σε αυτό το τέλμα, αρρώστησα . Εχει κάνει πολλά για μένα και εξακολουθείς να κάνεις. Χωρίς εσένα ήμουν χαμένη.
Οσον αφορά το τι μπορείς να κάνεις για να με βοηθήσεις ..... Εχω αντιληφθεί ότι όταν είμαι στις μαύρες μου και είσαι μαζί μου βαλ΄τωνω ακόμη περισσότερο. Σαν το μικρό παιδί που κλάιει πιο πολύ όταν χτυπήσει και τρέξει και η μαμά κοντά του. Ας δοκιμάσουμε να με αφήνεις μόνη. Θέλω να είσαι φυσιολογικός μαζί μου. Οχι περισσότερα χάδια , όχι περισσότερη προσοχή, όχι νταντέματα,τόσα όσα σου βγαίνου αυθόρμητα τίποτα παραπάνω. Αντιμετώπισε με σαν να μην είμαι άρρωστη. Μην με ρωτάς πως είσαι σήμερα, αν θέλω θα σου μιλήσω εγώ , αν έχω κάτι που με πνίγει και θέλω να το πω. Αφησε με λίγο να κολυμπήσω στα βαθιά. Παρότρυνε με να κάνω πράγματα μόνη μου, μην είσαι συνέχεια εκεί. Π΄ρεπει και εγώ να περπατήσω ξανά , μην μου κρατάς συνέχεια το χέρι . Παρότρυνε με καιλέγε μου όσοσ πιο συχνά \" ΜΠΟΡΕΙΣ\". Πρεπει να είμαι ανεξάρτητη , το έχω ανάγκη. Δες λίγο τον εαυτό σου. Βγες για καφέ , πέρνα καλά καιέλα σπίτι να μου πεις π΄λοσοκαλά πέρασες .Πάνε για μπάσκετ, Κόψε το τσιγάρο. Δείξε μου ότι αγαπάς τον εαυτό σου, δείξε μου ότι αγαπάς τη ζωή σου. Λέγε μου όταν το χρειάζομαι ότιόλα θα περάσουν , σε πιστεύω. Χρειάζομαι ενθάρρυνση.
Ζήτησε μου συγνώμη για τις κακές σου στιγμές στο παρελθόν, μια προς μία. Πές μου ότι δεν θα επαναληφθούν.
Να είσαι δυνατός, καιότανμ δεν είσαι να μου λες σε έχω ανάγκη, να νιω΄θω απαραίτητηγια σένα.
Δείξε μου αυτό που είσαι, τα καλά, τα στραβά, τα ασυγχώρητα. Και εγώ έχω καλά στραβά και ασυγχώρητα . Μην με φοβάσαι . Είμαστε μαζί , έχουμε τον ΑΓΓΕΛΟ μας, με τα καλά και τα στραβά μας , με τις καλές και τις κακές μας στιγμές. Νιώσε τη δύναμη του μαζί. Νιώσε πόσο απόλυτα είμαστε μαζί.
Και στην σεξουαλική μας ζωή, όρμα. Τα υπόλοιπα σχετικά με αυτό κατ ιδίαν.
Εις αυριον αντρούλη. Πρέπει νακλεισω