θελω να μην βλεπω ανθρωπο!!
βαρεθηκα τα εξω και τις κοινωνικες υποχρεωσεις
λΟλ
Printable View
θελω να μην βλεπω ανθρωπο!!
βαρεθηκα τα εξω και τις κοινωνικες υποχρεωσεις
λΟλ
θα ηθελα να ξαναρχισω το graffiti!!!! να εχω το δικο μου crew και να γαμησω ολη την αθηνα.
Μια αγκαλια να κοιμηθω , εχω πονοκέφαλο , δεν αντέχω αλλο .
Θέλω τη ζωή μου πίσω. Ναι οκ, νόμιζα και τότε ότι δεν έχω ζωή, αλλά έκανα μεγάλο λάθος. Πολύ καλύτερα ζούσα προ κρίσεως τελικά. Όχι τόσο λόγω οικονομικής δυνατότητας, όσο γιατί θυμάμαι τον κόσμο αισθητά διαφορετικό τότε...
Μια ίδια ένεση με χθες, μπορώ να έχω; Αδελφήηηη...
Να παγώσω το χρόνο. Γίνεται;
θα ηθελα γρανιτα λεμονι :(
θα ηθελα να τα ξαναβρω με την αδερφη μου απο τη μια γιατι την αγαπω αλλα απο την αλλη χαιρομαι που δεν μιλαμε πια...
μεγαλο μπερδεμα :Ρ
Θα ήθελα να προστατευτώ από τους βλάκες.
θα ηθελα να παω να δω μια απ'αυτες τις μερες το Avengers στα Village, αλλα δεν εχω απολυτως καμια παρεα παρολη την ορεξη, κι αυτες που πρεπει να με αγαπανε δε με αγαπανε. :(
Κατέβασέ τη, σιγά. Άλλωστε δε θεωρείς ότι και μόνος σου καλά περνάς;
δεν υπαρχει ακομα σε καλη ποιοτητα. και ναι περναω και μονος μου καλα ετσι.
θελω χωρο και χρονο
Θελω να του σπασω τα μούτρα .... θα δει πως ειναι να χτυπάς τον αλλο.....
Θα ήθελα να είχα περισσοτερο χώρο στο στομάχι μου σήμερα το πρωι για να φάω περισσοτερα.. :D τελευταία μου έχει ανοιξει η όρεξη!
να ξεραθω στον υπνο ομως..................................
Θα ήθελα έναν τρόπο να συνδυάζω την ηρεμία της επαρχίας με την αφθονία επιλογών μιας μεγάλης πόλης.
Να τελειώσουν όλα τώρα...δεν έχει πια κανένα νόημα...
θα ηθελα να ιδρυσω το δικο μου κομμα για ολους αυτους που δεν αντεχουν την ζωη στην ελλαδα, και ειναι καταθλιπτικοι, πεσιμιστες, γκρινιαριδες, μιζεροι ή οτι αλλο σχετικο με τον αρνητισμο. θα το ονομασω ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΚΟΙ και το σλογκαν μας θα ειναι ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΜΕ. θα ριξουμε και μια ομαδικη αυτοκτονια στο συνταγμα οταν εκλεγουμε, και το κομμα μας θα αποκτησει μυθικες διαστασεις γιατι δε θα κυβερνησει ποτε. κριμα που δε προλαβαινω να το διοργανωσω για φετος, αμα σε 4 χρονια ζουμε θυμιστε μου.
Να βγει επιτελους το μαγικο χαπι που περιμενω εδω και χρονια.
ΥΓ: Δεχομαι και μαγικο ραβδακι παντως.
τι δεν θα ηθελα...
δεν θελω να ξανα υποχρεωθω να βγω για ποτο... πολυ κακο για το τιποτα ρε παιδια, πανω στα τακουνια η φαση ειναι ζορι σκετο!!
δεν θελω να γινω αυτα που φτυνω
δεν θελω να ξαναδω το χαλι που ειδα στο κλαμπ. ανηλικα ξεκολακια να κουνιονται χωρις λογο απλα και μονο για να προκαλεσουν
δεν θελω να παντρευτω... ειδα παντρεμενους και τους λυποταν η ψυχη της ψυχης μου οχι μαλακιες
δεν θελω να σε ξερω δεν θελω να μ αγαπας :Ρ
Να 'μουνα εκεί
http://ioannou.files.wordpress.com/2009/08/bania-23.jpg
να μην εχω σπιτι να ζω κατω στην παραλια χωρις λεφτα χωρις πολυ κοσμο
μονο τα βασικα... πιομα λιγο φαγητο εως καθολου και καλη παρεα XD
Να εξαφανιστώ........
θα ηθελα τη χοντρουλα τη πρασινοματα που πιανε το μαλλι επανω και ητανε προθυμη.
τι εχουνε παθει οι γυναικες στο ελλαδισταν, ουτε να στηθουν δε μπορουν... :(
ενα στελιαρι να με κοπανιζουνε :Ρ
ολα εδω πλγρωνονται
θα ηθελα επισης να ακουσω το περιβοητο "σ αγαπω"
ετσι για να δω προς τι ολη αυτη η βαβουρα γυρω απο αυτο
λολ τα ξαναγραψα αλλα με πεταξε :Ρ
ειναι απλα μια λεξη και τπτ παραπανω. πιο σημαντικο ειναι να ξερεις οτι ο αλλος το εννοει, ακομα κι αν δε το λεει.
θα'θελα να καταφέρω να χωρίσω κανονικά. (ούτε αυτό δε μπορώ να κάνω σωστά!) και όχι να χωρίζω κ να γυρνάω πίσω ξανα :\ είναι άθλιο αυτο που κανω.
θελω να σου μιλησω και κατι με εμποδιζει.. εχω φαει σκαλωμα μαζι σου και δεν το λεω ουτε του παπα (που λενε)
:( και οσο περνανε οι μερες σε σκεφτομαι πιο εντονα
και τα γραφω εδω μπας και μου φυγει γιατι ποτε δεν μ αρεσε να σκεφτομαι και να νοιαζομαι για καποιον που ουτε τα βασικα δεν ξερει και δεν διχνει να θελει να μαθει για μενα
εισαι κοντα και ομως τοσο μακρια μου...
η καρδια μου λεει μιλα το μυαλο μου λεει σκασε, μια ατελειωτη μαχη, υπερισχυει το μυαλο... κατι παραπανω θα ξερει
βαθια μεσα μου ευχομαι να το μετανιωσω που δεν σου μιλησα ποτε, που ντραπηκα που δεν τολμησα να σου πως εστω ενα γεια ευχομαι να κανω λαθος
αν κανω λαθος θα ξερω πως κι εσυ με σκεφτοσουν
θελω κι εσυ να με σκεφτεσαι
αρλεκιν καταντησα πρωινιατικα
θελω να βαλω καμια καφριλα να στανιαρω λολ
ένα τρισδιάστατο παγωτό βανίλια ,φράουλα με σιρόπι σοκολάτας κ τραγανα κομματάκια καραμέλας κ ξηρών καρπών.Το παλεύω όμως ..........οκ πάω να αγοράσω
Ξεκουραση και συνεπως... χαλαρωση!!
Τόσα χρόνια νόμιζα ότι είχα ερωτευτεί κ ξαφνικά ανακαλύπτω ότι τώρα ερωτεύτηκα πραγματικά... Αυτό που θα ήθελα είναι πρώτον να είναι η υγεία μου καλά κ δεύτερον... να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο! Δε ξέρω, δείχνει κ εκείνος να είναι ερωτευμένος αλλά δε το έχει πει, όπως κι εγώ δε το έχω πει. Πάντα έλεγα ότι η αγάπη είναι αυτή που μένει στις σχέσεις, ο έρωτας φεύγει.. μάλλον το έλεγα γιατί δεν είχα ερωτευτεί πραγματικά. Χρειάζεται κ ο έρωτας, σε κάνει άλλο άνθρωπο! Ότι μα ότι κ αν έχω, όταν είμαι με αυτόν τον άνθρωπο, ξεχνάω τα πάντα! Ώρες ώρες το νιώθω σα βάσανο αυτό το συναίσθημα, είναι τόσο έντονο κ δε ξέρω τι να κάνω. Θα ήθελα λοιπόν, να πάνε όλα καλά κ να είμαι με αυτόν τον άνθρωπο κ να προχωρήσουμε στη ζωή μας!
θέλω να κάνω bungee jumping, πτώση με αλεξίπτωτο, αναρρίχηση, ραφτινγκ, να οδηγήσω μονοθεσιο της formula 1 γενικά ότι ανεβάζει την αδρεναλίνη.
Μια αγκαλια να κοιμηθω .....´