Καλά λέμε για ηθοποιούς.. Όχι γι αυτούς που έχουν καβαλήσει το καλάμι και δεν ξέρουν τι είναι τέχνη..
Printable View
Θυμαμαι που ειχα γνωρισει τον Αλεξανδρακη , το 88, τετοια απλοτης ηταν αδιανοητη για μενα , απο τετοιον σουπερσταρ, κι ομως αυτο ηταν.........ηξερα τον γυιο του, και με υποδεχθθηκε με ανοιχτες αγκαλες ο Αλεξανδρακης , ' ωω, εσυ εισαι ο Αγγελος ? τι κανεις βρε Αγγελε ? κουφαθηκα πραματικα απο την απλοτητα του , δεν ηξερα τι να πω ......... αυτο ειναι σεμνοτητα .........ο ορισμος της ......
Παντως ο Αλ Πατσινο και ο Ντε Νιρο, δεν πιστευω οτι μπορει ναμφισβητηθει απο καποιον , η γνωμη μου ειναι αυτη παντα .....και δεν ξερω αν θα ξανβγουν τετοιου βεληνεκους ηθοποιοι..............παντα η γνωμη μου ......
Ειδα το τρειλερ απο τα παρασιτα και φαινεται πολυ πολυ ενδιαφερουσα ταινια.Δεν γνωριζα τον δημιουργο και ημουν σιγουρη οτι θα ειναι καμια ψευτοκολτουριαρικη δηθενια αλλα το τρειλερ με κερδισε.Θα ηθελα να την δω.
Ενταξει, Κυκνα , ειμαι της παλιας σκολης , σορυ ....
Ειδες , γουστα ειναι αυτα , και τα σεβομαι .....,........το Donie Brasko , me Al Pacino, και Jonie Depp , , απεσπασε 4 οσκαρς , το γνωριζει κανεις ? σαν ταινια ..........και ομως τοχω δει ανω των 50 φορων ......θαλεγα οτι ειναι αντρικο εργο ........αφου εφτιαξα γυαλια ηλιου σαν του Αλ ......τετοιο θαυμασμο .......ισως το ειδα το ΛΑ-ΛΑ-ΛΑΝD , προκατειλημμενος , μιας κι ηταν μιουζικαλ ......και τα μιουζικαλ δεν τα ' παω' ......εκτος απ αυτα της Λαιζα Μινελλι.....
Locke and key...νετφλιξ...ειμαι τριτο επεισοδιο.Πολυ καλο μεχρι στιγμης,δεν το περιμενα...
Εγώ ακόμη και τώρα δεν μπορώ να ακούω για άνθρωπο που έχει κανεί χειρουργείο και πονάει ,ειδικά αν είναι καθηλωμένος στο κρεβάτικάνει
Αυτόματα έρχονται όλα τα δικά μου ,μετατραυματικό στρες λένε....Εγώ το λέω η δική μου τρέλλα ....
Είναι κάτι που θα το κουβαλάω μια ζωή ,ούτε η ψυχοθεραπεία δεν με βοήθησε σε αυτό......
Παιδια του νετφλιξ το δηλωνω...πολυ μoυ αρεσε το lock &key οποτε το προτεινω ανεπιφυλακτα...οποιος εχει δει το omniscient η το luna nera να πει γνωμη αν αξιζει να τα δουμε...
Οποιος ειναι φαν του μαστερσεφ σηκωνει χερι....