Ενταξει Ναταλια , αστειευομαι ...............καλα κανεις και βαζεις κανονες ......
Printable View
Ενταξει Ναταλια , αστειευομαι ...............καλα κανεις και βαζεις κανονες ......
εγω κανω κουμαντο εδω .αντε τωρα ,μην πω τιποτα :p
Συμφωνώ και εγώ με τους κανόνες.Οταν είμαι σε φάση θα συμμετέχω πάλι σε σενάριο.Εδώ μέσα και εγώ έχω ευσεβείς πόθους :p που θα ήθελα να πραγματοποιηθούν αλλά στο σενάριο μέχρι να με απαγάγει ο μορφέας :p και κατά συνέπεια δε συμμετείχα άλλο, δε θα τους ανέφερα..
Αντε ποιος ειναι μεσα αποψε...;
Off topic:ποιός τσέκαρες τα άρθρα που πόσταρα στο ''Τι σκέφτεστε''?
Εγω ειμαι μεσα
Εγώ τώρα σκοτώνω μια pizza :p και μετά θα βγω βόλτα καμμιά 10αρια χιλιόμετρα περπάτημα να χωνέψω.Γράψτε εσείς και όταν γυρίσω θα σας διαβάσω για να με πάρει ευχάριστα ή δυσάρεστα ;;; :p o ύπνος...
Καλα ξεκιναμε εγω arntaben why και αν μας θυμηθει και ερθει αργοτερα και ο νικ...
Ηταν καλοκαιρι και η πολη ειχε αδειασει, εκεινη πηγαινε χωρις να βιαζεται και απολαμβανοντας τη βολτα της στη συναντηση με...
Το καινουργια αφεντικο της δουλεια της
Μια και καινουργια εταιρια ειχε κλεισει συμφωνια με το αφεντικο και οχι μονο δεν θα επερνε αδεια αλλα θα δουλευε και παραπανω ωρες προκειμενου να καλυψει της αναγκες αυτης της εταιρια επρεπε να σκεφτει μια δικαιολογια να αρνηθει καθω ηταν επειγον να ταξιδεψει στο παρισι για να....
αναγκαζοντουσαν να ζουν με το βαρος στη συνειδηση τους και τους εφιαλτες και να προσποιουνται οτι μπορουν να συνεχισουν τη ζωη τους κανονικα σαν να μην ειχε γινει τιποτα; Τι ειχε συμβει στην Αννα και τον Μιλτο εκεινη τη καυτη μερα του Ιουλιου που πηγαν οι πεντε τους βολτα με μια βαρκα;
Ειχαν οδηγηθει απο το κεντρικο λιμανι σε μια θαλλασια σπηλια με καταγαλανα νερα και ειχαν δει μια ασπρη φωκια !!!! Η γιαγια τους παντα ελεγε οτι η ασπρες φωκες ειναι σπανιες αλλα και φερνουν γουρι ...γρηγορα ο,ως περασε εκεινο το καλοκαιρι ηρθε ο χειμωνας και το μυστηριο δεν προλαβε να λυθει τωρα ομως που θα ξαναβρισκοντουσαν.....
ρε καταλαβετε το χωρις τον νικ δεν τσουλαει η ιστορια .ΣΟρυ για το οφ τοπικ αλλα επρεπε να το πω
Θα πηγαιναν στο ιδιο μερος για να προσπαθησουν να βρουν τι απεγινε με τα δυο εκεινα παιδια και να εξιλεωθουν. Η συναντηση θα γινοταν πρωτα στο Παρισι επειδη εκει εμενε ο Στρατος, ηταν ιστορικος και εργαζοταν ως ξεναγος. Στον ελευθερο του χρονο εψαχνε μανιωδως απαντησεις μεσα σε παλιους μυθους και ειχε σπανιους χαρτες και βιβλια που δεν μπορουσε να μετακινησει. Η ερευνα τους θα επικεντρωνοταν για αρχη στο μυθο της σμαραγδενιας τριαινας...
Ο μυθος αυτος ελεγε οτι πριν απο μερικα χρονια ειχε βρεθει μια τριαινα μαλλον του ποδειδονα η συγκεκριμενη τριαινα ομως δεν βρεθηκε ποτε ενω οι αρχιολογοι ειχαν βρει μια αλλη παρομοια που την μετονομαςαν σπαραγδενια τριαινα εκεινη φυλλασονταν στο μουσειο της βενετια και ελεγαν οτι ειχε μαυρη μαγεια μεσα της πριν απο δυο χρονια ομως η τριαινα της βενετιας ειχε κλαπει.....που να ηταν αρεγε τωρα και πως συνδεοταν με την ασπρη φωκια αλλα και τους παροδικους εφιαλτες που εβλεπαν οι αννα καινο ......( το ονομα τπυ αγοριου το ξεχασα)...?
Ναταλια παγωσε το εκει ( εκτος και αν το συνεχισουν αλλοι)
Εγω παω για υπνο καθως αρχισε παλι ο πονοκεφαλος κακο σημαδι προβλεπετε δυσκολη νυχτα :-ρ
Καληνυχταααααααα