χμμμ... Susperia.. είσαι μικρούλης ακόμα.. είμαι 28 εγώ..
Θεοφανία ΜΟΥ, αλήθεια, που την είδες εσύ την μελαχρινή? Έχεις επαφές με τον MANTHES???
Printable View
χμμμ... Susperia.. είσαι μικρούλης ακόμα.. είμαι 28 εγώ..
Θεοφανία ΜΟΥ, αλήθεια, που την είδες εσύ την μελαχρινή? Έχεις επαφές με τον MANTHES???
Θεοφανία.. η πρόταση ισχύει.. όποιος και αν είναι ο τυχερός!!!Quote:
Originally posted by Θεοφανία
ΥΓ. Πάντως, αν διατίθεστε για κουμπάροι, σας θέλω και τους δύο αν πάρω το πολυπόθητο μονόπετρο!
woman: καλα ελεγα οτι εισαι μικρη, απ τα 28 θα παντρευτεις?
θεοφανια: κι εγω κουμπαρος εννοειται μαζι με τη woman, οταν ερθει ο τυχεροε στη ζωη σου (που θα ναι κατα πασα πιθανοτητα ο μανθες)!!
χιχιχιχιχχιιχιχ.... έχουμε βαλθεί να παντρέψουμε την Θεοφανία με τον MANTHES..
Susperia.. δίκιο έχεις.. είμαι μικρούλα κι εγώ. Πάντως σου ρίχνω μία 5ετία :( :(
θεοφανια κανε το σταυρο σου! ο αριθμος των ποστ σου ειναι επικινδυνος!
αχαχαχα... σήμερα susperia.. με έχεις κάνει και έχω γελάσει πολύ..Quote:
Originally posted by susperia
θεοφανια κανε το σταυρο σου! ο αριθμος των ποστ σου ειναι επικινδυνος!
Πάλι εξαφανίστηκε.. κάνα άλλο πιο ενδιαφέρον τοπικ θα διαβάζει!! \"τη σταση να κρατησω\"
Τον έχω βρει αλλά μονόπετρο δεν βλέπω! Τον είδα τον ΜΑΝΤΗΕΣ με τη λεγάμενη γιατί κατέβηκαν δυο μέρες Αθήνα. Μεγάλος έρωτας μιλάμε!
Μπράβο τα παιδιά... Χαίρομαι όταν ακούω τέτοια νέα.. Μπράβο!!!!
ε βρε κακο ειναι αυτο? καθε παραπανω χρονος εχει και τη χαρη του!Quote:
Originally posted by Woman
Πάντως σου ρίχνω μία 5ετία :( :(
Μη με φουντώνεις καλή μου!!!!! (Θα με λογοκρίνει ο δων σε εκείνο το τόπικ)!!!Quote:
Πάλι εξαφανίστηκε.. κάνα άλλο πιο ενδιαφέρον τοπικ θα διαβάζει!! \"τη σταση να κρατησω\"
Ειλικρινά.. δεν θα σε έκανα κάτω από 28.. Ο τρόπος που απαντάς και που γράφεις, δεν σε κάνει για 23 ετών.!
τι? κατεβηκε αθηνα και δεν ενημερωσε? καλα θα τα ακουσει οταν ερθει!Quote:
Τον έχω βρει αλλά μονόπετρο δεν βλέπω! Τον είδα τον ΜΑΝΤΗΕΣ με τη λεγάμενη γιατί κατέβηκαν δυο μέρες Αθήνα. Μεγάλος έρωτας μιλάμε!
φταιει το υψηλο IQ μου!!! :PQuote:
Ειλικρινά.. δεν θα σε έκανα κάτω από 28.. Ο τρόπος που απαντάς και που γράφεις, δεν σε κάνει για 23 ετών.!
εντιτ: στα 3 μου ετη ηξερα τα παντα γυρω απο τη θεωρια της σχετικοτητας και στα 4 μου απεδειξα οτι δεν ισχυει!!
Πλάκα πλάκα.. μήπως πρέπει να ανησυχώ για τους άντρες που κυκλοφορούν εκεί έξω?? Έλεος δηλαδή..Quote:
Μη με φουντώνεις καλή μου!!!!! (Θα με λογοκρίνει ο δων σε εκείνο το τόπικ)!!!Quote:
Βασικά όχι μόνο για τους άντρες, αλλά και για τις γυναίκες!!!
Μάλλον είμαι πολύ οπισθοδρομική.. Λες??
Θεοφανία, εμάς δεν θέλεις να μας γνωρίσεις?? Μόνο τον MANTHES??
:( :(
:p :p :p :p :pQuote:
Originally posted by susperia
φταιει το υψηλο IQ μου!!! :PQuote:
εντιτ: στα 3 μου ετη ηξερα τα παντα γυρω απο τη θεωρια της σχετικοτητας και στα 4 μου απεδειξα οτι δεν ισχυει!!
woman ...αύτό ετοιμαζόμουν να γράψω. Πρέπει οπωσδηποτε να οργανώσουμε μια συνάντηση. Κανείς να μην έρθει, εσύ, εγώ και ο sus θα περάσουμε τέλεια.
Όσο για το άλλο, πιστευω ότι έχει πέσει πολυ πίεση και μάλιστα συνασθηματική-ψυχολογική για να συνεναίσει σε αυτό. Και γω σαν εσένα είμαι: εντελώς μα εντελώς οπισθοδρομική!
τον κοβω τον μανθες να ζηλεψει μολις μαθει οτι ετοιμαζουμε συναντηση και να ρθει με τρενο εξπρες θεσσαλονικη-αθηνα σε μερικες ωρες για να παραβρεθει κι αυτος! :P
απο δω το παω απο δω το φερνω, ολο στον μανθες καταληγω...
Καλημέρααα
Οπωσδήποτε να το κανονίσουμε
Θεοφανία, έχεις u2u!
Αν είναι να υπάρξει συνάντηση , ξέρεις τι θα είχε πλάκα ? Να φανταστούμε την εικόνα που ταιριάζει στον καθένα , κατα τη γνώμη μας σύμφωνα με το προφίλ, και να την περιγράψουμε ............
Για παράδειγμα στο μυαλό μου η Θεοφανία είναι μελαχρινή , με δυνατό σκαρί . Θα την φανταζόμουνα αδύνατη , αλλα έχει πει οτι σκοπεύει να χάσει κάποια κιλά , οπότε ...... μάλλον δεν είναι τόσο .......
(δεν θέλω η Θεοφανία να με επιβεβαιώσει ή απορρίψει , με ενδιαφέρει περισσότερο να διαβάσω τις \'\'εικόνες\'\' που έχουν οι άλλοι για μέλη του φόρουμ που δεν έχουν δει ποτέ .)
ρε συ κλειω! ακριβως το ιδιο σκεφτομουνα!! και ελεγα να ανοιξω και θεμα το πως φανταζεται ο καθενας εδω μεσα τον αλλον! θα χε πολυ πλακα! εγω τη θεοφανια τη φανταζομαι ξανθια, ισως με γυαλια, σχετικα ψηλη και αδυνατη!
Εσένα δεν σε φαντάζομαι ψηλό , αλλα δυνατό ........... αλλα και με μαγουλάκια . :P
λολ! με μαγουλακια ε?
εσενα σε φανταζομαι μετριου αναστηματος. μελαχρινη με καρεδακι!
Λοιπόν...να σας πω και γω τα δικά μου...
Τον sus τον φαντάζομαι αδύνατο με σχετικά μακριά μαλλιά.
Τη woman τη φαντάζομαι επίσης αδύνατη...με καστανά μαλλιά κοντά και γλυκό πρόσωπο
Κλειώ μου συγνώμη...δεν μπορώ να βγάλω άκρη γιατί δεν έχουμε μιλήσει πολύ μαζί...
Τη Σοφία τη φαντάζομαι με γυαλιά και κουλτουριάρα...
Τον Krino σα τον Ντάμπλντόρ στον Χάρι Πότερ...
Την Ντάλια και τον ΜΑΝΤΗΕΣ τους έχω δει οπότε...
Την weird ..αερικό...
.....
Για μένα δεν σας λέω...θα με δείτε!
Και την Ντάλια την είδες ? Μα δεν είναι απο Θεσσαλονίκη ? Μήπως είναι η ψηλή μελαχρινή με μπλέ μάτια ? :P
Είναι ξανθιά και όμορφη....
Πρέπει να οργανωθούμε και να το κανονίσουμε...
Θεοφανία μου που με είδες???
Στη σελίδα που είχε μπει κατά λάθος πριν λίγο καιρό και είχε τη φωτογραφία σου...Quote:
Originally posted by Dalia
... smile .... Dalia ... στην κάμερα ... απέναντι !!!Quote:
:) :) :)
αμαν βρε Θεοφανια .. τίποτα δε σου ξεφεύγει ... :)Quote:
Στη σελίδα που είχε μπει κατά λάθος πριν λίγο καιρό και είχε τη φωτογραφία σου...Quote:
Χιχι..λάθος,δεν ήμουν εγώ εκεί.:P
Νόμιζα ότι ήσουν εσύ γιατί τσαντίστηκες πολύ που μπήκε.
Κρίμα, γιατι η κοπέλα ήταν πολύ ωραία....
Για άλλο λόγο είχα τσατιστεί,δεν έχει σημασία.
Η κοπέλα στη φωτό πάντως ήταν η Πέγκυ Ζήνα...:P
Καλά, καμία σχέση! Έτσι όπως ήταν βγαλμένη δε φαινόταν καθόλου.
Οκ...
Πάντως αν κανονίσουμε να συναντηθούμε πρέπει να κατέβεις και συ από Θεσσαλονίκη...
Τι βλέπουν τα ματάκια μου. . .Τελικά θα έρθει και η Πέγκυ ???????
(εμοτικονγλώσσαέξωκαιπαλά� �εςστους κρόταφουςνα κουνάνεπάνωκάτω)
Καλά θα ήταν αλλά εδώ με χίλια ζόρια βγαίνω στην πόλη μου,όχι να κατέβω και Αθήνα.:(Quote:
Καλά, καμία σχέση! Έτσι όπως ήταν βγαλμένη δε φαινόταν καθόλου.
Οκ...
Πάντως αν κανονίσουμε να συναντηθούμε πρέπει να κατέβεις και συ από Θεσσαλονίκη...
Ποιοί είναι από Θεσ/νική; (εννοώ από αυτούς που συμμετέχουν συνήθως στις συζητήσες )
Είναι πολλά άτομα ;
Είμαστε κάποιοι από Θεσ/νικη αλλά φυσικά οι Αθηναίοι είσαστε πολύ περισσότεροι.
Η Πεγκούλα πάντως σε λίγες μέρες έρχεται Θεσ/νίκη με Σάκη Ρουβά! Γιούπι!!!!!!!!Quote:
Originally posted by justme
Τι βλέπουν τα ματάκια μου. . .Τελικά θα έρθει και η Πέγκυ ???????
(εμοτικονγλώσσαέξωκαιπαλά� �εςστους κρόταφουςνα κουνάνεπάνωκάτω)