ΤΖΕΝΑΚΙ,Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ...
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΠΑΡΟΝ?
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ,ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΛΠΙΔΑ!
Printable View
ΤΖΕΝΑΚΙ,Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ...
ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΠΑΡΟΝ?
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ,ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΨΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΛΠΙΔΑ!
ειναι πολυ ομορφα αυτα που γραφεις nadinaki
Είμαι ο υποφαινόμενος και προσπαθώ να φρενάρω στον κατήφορο...Έχω πάρει μια περίεργη φόρα - δυνατή, όμως...
Δεν ξέρω που και πως θα καταλήξω, αλλά θαρρώ πως στο βάθος είναι ο τοίχος...Θα είναι ξανά ο τοίχος...Και μπορείς να βγεις αλώβητος από μια τέτοια σύγκρουση;
Γεμίσαμε τοίχους...γεμίσαμε...
Αγαπημενε μου Κλεανθη,σε νιωθω απολυτα!ειναι και οι μερες τετοιες που συμβαλουν στην πραγματοποιηση συγκρουσεων...επετρεψε μου να σου πω οτι το αν θα βγεις αλωβητος η οχι απο αυτην την συγκρουση δεν εξαρταται ουτε απο καμια ανωτερη δυναμη ουτε και απο την τυχη...εξαρταται απο την οπτικη που θα δεις εσυ τα πραγματα..δηλαδη αν δωσεις λιγο χωρο στον εαυτο σου να αναπνευσει σκεπτομενος οτι υπεκυψες σε μια αδυναμια του εαυτου σου να χειριστει τις δυσκολιες του με πιο δημιουργικο τροπο ισως τοτε παψεις να αυτοτιμωρεισαι..γιατι πιστευω ακραδαντα οτι προκειται περι αυτοτιμωριας συνειδητη η ασυνειδητη!εξαλλου ολοι οι ανθρωποι εχουν αδυναμιες,ολοι που και που επιτρεπουν στον εαυτο τους να υποκυπτουν σε αυτες,ολοι κανουν λαθη...η διαφορα μας με αυτους ειναι οτι αυτοι θεωρουν οτι εχουν το δικαιωμα να μην ειναι τελειοι ενω εμεις δεν αναγνωριζουμε αυτη την δυνατοτητα στον εαυτο μας και πεφτουμε στις ενοχες...αποτελεσμα αυτου???εσυ να συνεχιζεις να τρως πιστευοντας οτι δεν μπορεις να το ελεγξεις και εγω να μπουκωνομαι στα κλυσματα...και γιατι να φτασουμε ως εδω??Παρε μια βαθια ανασα,συγχωρεσε τον εαυτο σου γιατι στην πραγματικοτητα ειναι ενα παιδι που κλαιει και θελει τη βοηθεια σου,σκεψου τι αισθανεσαι πραγματικα αυτην την στιγμη και τι μπορει να σε οδηγει στο φαι,γραψτο σε ενα χαρτι να το βλεπεις και αντιμετωπισε το με την λογικη...γιατι και λογικη εχεις και δυναμη(δε το λεω τυχαια,σε παρακολουθω οταν γραφεις και μου χει κανει εντυπωση η αναλυτικη σου σκεψη).Αλλωστε οταν κανεις φτανει στον πατο δεν μπορει παρα να σηκωθει να μαζεψει τα κομματοα του και να δημιουργησει εναν καινουριο ανθρωπο...Εισαι τοσο αξιαγαπητος Κλεανθη μου και ειναι τοσο λογικο να εχεις αδυναμιες και εσυ και να πεφτεις μερικες φορες...μην τιμωρεις τον εαυτο σου επειδη ειναι ευαισθητος..Μπορεις να βγεις αλωβητος απο αυτο που εσυ αποκαλεις συγκρουση αν αντικαταστησεις τον τοιχο με ενα μαλακο μαξιλαρι...Ελπιζω να μην σε κουρασα...
Kassi καταρχήν σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου!
Ειλικρινά εκτιμώ που έγραψες όλ' αυτά και που κατέθεσες κι εσύ την άποψη σου με αφορμή μια δική μου καθημερινή σκέψη.
Το να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, λέγοντας ότι είναι απλά άλλη μία πρόσκαιρη αδυναμία, δε νομίζω ότι στέκει και πολύ, γιατί το επαναλαμβανόμενο λάθος δεν ξέρω κατά πόσον μπορεί να συγχωρεθεί.ʼλλωστε << Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού>>. ( τέσσερα χρόνια αδυναμίας δεν είναι κάπως πολλά; )
Νομίζω, ώρες - ώρες πως η ζωή μας έχει γεμίσει τόσο πολύ με αυτές τις αυτοκαταστροφικές πρακτικές - λάθη, που χρωματίζεται και αυτή σαν ένα τεράααααααστιο λάθος.Όταν περνάς μέρες σκεπτόμενος όλα αυτά που κάνεις κάθε μέρα, χάνεις στιγμές, χάνεις δύναμη, γίνεσαι κι ο ίδιος ΤΟ ΛΑΘΟΣ.Λες είμαι αδύναμος ( και όχι πρόσκαιρα ),κάνεις συγκρίσεις, σκέφτεσαι πως ήσουν, πόσο τέλειος θα μπορούσες να είσαι,αυτοενοχοποιείσαι,κα ταδικάζεσαι.
Τόσα υποθετικά σενάρια στο μυαλό σου κι όμως είναι τόοοοοοσα λίγα εκείνα που σε λυτρώνουν.
Δε θέλω να φανώ απαισιόδοξος και να πω ότι δεν υπάρχει λύση,απλά πολλές φορές αισθάνομαι ότι έχει παγιωθεί αυτή η κατάσταση μέσα μου.Η λογική μας μπροστά στα κενά μας φαντάζει λίγη και θεωρητική...Καλή η υπερανάλυση, αλλά τελικά κάπου πρέπει να γινει και αυτή πράξη...Και ναι, δεν πρέπει να εκτονώνονται οι σκέψεις μας στις βουλιμικές μας καταστάσεις.Είτε αυτές είναι διατροφικές είτε είναι συναισθηματικές...
Ζητάς κάτι;Μπορείς να το διεκδικήσεις;Γιατί να πέσεις βουλιμικά σε αυτό;Τελικά τι στερήθηκες περισσότερο και συμπεριφέρεσαι έτσι;
Λυπάμαι που η σκέψη μου δεν είναι συγκροτημένη αλλά... :)
Αυτες τις μερες μιλησα με εναν ψυχιατριο ελληνα που ζει στη γερμανια και και συμφωνα με οσα μου ειπε ,φαινεται να εχει βοηθησει πολυ κοσμο εκει με τα με τα δικα μα ς προβληματα.Οταν του εκανα και γω την ιδια ερωτηση μ'αυτην που εκανε ο κλεανθης στον εαυτο του(και πιστευω ολοι μας)Σχετικα με το τι στερηθηκα τοσο πολυ που με κανει να αντιδραω ετσι ,μου απαντησε κατι που δεν περιμενα να ακουσω ποτε απο ψυχιατρο.Α-Γ-Α-Π-Η . . .μου ειπε οτι οτροπος που προσλαμβανει οκαθε ανθρωπος την τροφη καθρεφτιζει την σχεση του με την αγαπη.Και δεν εχει σχεση παντα μου ειπε με το περιβαλλον και τον τροπο που μεγαλωσες αλλα απ' το ποση αγαπη τελικα αφησες να περασει μεσα σου . . . μου τονισε επισης οτι ειναι (η βουλιμια)καθαρα θεμα αυτοσεβασμου και αγαπης προς τον εαυτο μας( κατι που πιστευα και γω απο πριν)και οτι οι περισσοτεροι βουλιμικοι εχουν ενοχικη συνειδηση και οτι βουλιμια ειναι ο τροπος αυτοτιμωριας τους για αυτα που δεν αγαπουν στον εαυτο τους και οχι στην εικονα τους.
hopa προσωπικα σε ευχαριστω για αυτο που εγραψες! Αυτους τους 6 μηνες εχοντας προσδιορισει καποιους λογους για τα βουλιμικα επεισοδια αυτο που αναφερεις τεινει να γινει ο τελευταιος λογος που ανακαλυψα αλλα ο πρωτος που μου δημιουργησε ολο αυτο.
Οταν ξεκινησα τη διατροφη με τη βοηθεια διαιτολογου αρχισα παραλληλα να διαβαζω ενα βιβλιο που λεγεται ''αγαπα τον εαυτο σου'' και μπορει να το ξερετε κιολας. Σε εκεινη τη φαση συνηδειτοποιησα το κατα ποσο σημαντικα ειναι αυτα που αναφερεις και εσυ..
ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΣ
Ομως διαβαζοντας παρατηρησα οτι μου ερχοταν εικονες απο τη παιδικη ηλικια..τοτε που δε ξερεις καποιες εννοιες και ολα αυτα περνανε στη ψυχοσυνθεση σου. Τι λετε? Τοτε που δεν εχεις αναπτυξει τροπους αντιμετωπισης.
Ελπιζω να με καταλαβαινεται γιατι εχω πολλα αυτη τη στιγμη στο μυαλο μου και ισως δε μπορω να τα γραψω με μια σειρα.
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!!
H βουλιμία όμως δεν είναι και απόρροια υπερβολικής στέρησης κάποιων τροφών κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας για παράδειγμα? Δηλαδή, θέλω να πώ, ότι σχετίζεται και με βιολογικούς παράγοντες πέρα από τον ψυχολογικό.
Ναι και αυτο παιχει ρολο. Απλα οι ψυχολογικοι λογοι ειναι ολοι αυτοι που πρεπει να αναπροσδιοριστουν..ειναι πιο δυσκολο να μαθεις κατι απο την αρχη οταν το εχεις διαφορετικα μες το μυαλο σου απο να μαθεις κατι απο την αρχη...και να το μαθεις σωστα.Καλο ειναι σε μια διαιτα βεβαια να υπαρχει ισσοροπια και να μην χαρακτηριζουμε κακες και καλες τις τροφες.
Επισης δεν υπαρχει μονο αυτος ο βιολογικος λογος απο βιολογικη αποψη..υπαρχουν βεβαια και πολλοι αλλοι,ετσι δεν ειναι??
dolphin η γεννηση της βουλιμιας ειναι ψυχογενους προελευσης και ειναι ασθενεια και οχι μια ακατασχετη λαιμαργια οπως πιστευει ο περισσοτερος κοσμος.Αυτα που αναφερεις ειναι τα χαρακτηριστικα της ασθενειας.Δεν θα υπηρχαν τα υπερφαγικα επεισοδια αν δεν υπηρχαν οι ασιτιες και οι νηστειες η οι καθαρτικες μεθοδοι, κι αυτα δεν θα υπηρχαν αν δεν υπηρχε η ασθενεια,που η ασθενεια δεν θα υπηρχε αν ερχομασταν σε ισσοροπια με τον εαυτο μας και στην πληρη αποδοχη του οπως και οτι και αν ειναι αυτος,γιατι μονο ετσι ερχεται και η αγαπη για τον εαυτο μας και κατ'επεκταση και για τους αλλους.Καλη δυναμη σε ολους μας .
Ηopa συμφωνω...Καλη αρχη στην προσπαθεια σου...
Eίμαι ο υποφαινόμενος και θέλω να πω μια καλημέρα σ' εσάς και στην φιλοξενούμενη μου πρόθεση - μέρος του λόγου.
Τις τελευταίες μέρες πήρε προαγωγή και από έκτη στη λίστα έγινε πρώτη.Κύριο όνομα των θλίψεων που λέει και μια ποιήτρια...
Είναι σίγουρο πως έχει βαλθεί τα τελευταία χρόνια να καταστρέψει το αγαπημένο μου ρήμα και αντί να...γοητεύομαι...από-γοητεύομαι...
Ας κάνουμε τη διαφορά...ας είμαστε όλοι καλά...ας αλλάξουμε όλοι προθέσεις :)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΛΕΑΝΘΗ..ΑΣ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΛΕΑΝΘΗ ΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
καλημερα παιδακια εγω τωρα ξυπνησα και δεν ξερω πως ειμαι ακομη,αλλα βλεπω τον ηλιο να περναει με πεισμα κατω απ' το κλειστο πατζουρι και να με αναγκαζει να τα καταφερω θα τα τραβηξω την κουρτινα να μπει κανονικα πια το φως και θα κανω πως δεν τρεχει τιποτα.Οποια γνωριμη σκεψη θα ρθει θα την ριξω απ' το μπαλκονι . .τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε ολους . .
ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ,ΗΟΡΑ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ!
ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ!
Είμαι ο υποφαινόμενος και αν δε με γνωρίσατε είναι γιατί έχω να ξυριστώ καμιά βδομάδα - το παιδί του γορίλα ένα πράγμα. ;)
Αισθάνομαι σχετικά καλά και το ίδιο εύχομαι και για τους υπόλοιπους.
Μικρά και σταθερά βήματα κι ένα μεγάλο άλμα στη σκέψη - αυτό είναι το μυστικό - αλλά...
απλα νυσταζω.........αφορητα πολυ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ..
ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ..
ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΥΧΟΜΕΝΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους!
Ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας πω ότι είμαι καλά αν και κλεισμένη σπίτι με τέτοια ωραία μέρα. Χθες πήγα σε ένα φιλικό σπίτι και φάγαμε. Είμαι πολύ περήφανη διότι έφαγα μόνο 2 κομμάτια πίτσα (με λεπτή ζύμη), ήπια λίγη μπύρα κι έφαγα κι 1 σοκολατάκι υγείας.
Τη Δευτέρα θα πάω για πρώτη φορά σε ψυχολόγο. Θα σας γράψω νέα μου...Ανυπομονώ να πάω.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ!!
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΜΙΓΕΛΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!
Σ' ευχαριστώ πολύ free powered!!
Τα λέμε σύντομα!
Πως ειστε μετα τη σημερινη μερα?? Ελπιζω να εισασταν δυνατοι σε οτι θεωρησατε οτι αποτελεσε πειρασμο και τροχοπεδι στη προσπαθεια σας.
Ο καινουριος μηνας ας ειναι γεματος αγαπη για τον εαυτο μας. Αυτο ας αποτελεσει αφετηρια της αυτοεκτιμησης,αυτοσεβασμο� � και πιστης του εαυτου μας.
Καλο βραδυ !
Καλημέρα.
Ευτυχώς, μετά την πασχαλινή μου έξαρση, έχω επανέλθει στον καλό μου ρυθμό και νιώθω καλά.
Το ίδιο εύχομαι για όλους.
Παιδιά κι εγώ καλά νιώθω αλλά την Κυριακή έχω ένα γάμο και μετά τραπέζι και πολύ το φοβάμαι. ʼντε να δούμε...
Καλή σας μέρα!
εγω σημερα μεχρι στιγμης ειμαι οκ αλλα αυριο εχω μια συναυλια θεσσαλονικη κ δεν ξερω τι θα γινει με το ποτο..
Εκτός:Κλείσε μου τραπέζι να ρθω να σε συγκρατήσω...
Αφιέρωσε μας ένας τραγούδι:Στους ανώνυμους βουλιμικούς. πες!
Ντολφιν και χοπα ειμαι σιγουρη οτι θα τα πατε μια χαρα! ο φοβος μη σας κανει ευαλωτες και του επιτρπεται να σας κυριευει. Πιστευω οτι θα περασετε καλα και θα μας πειτε μετα τις εμπειριες σας!! Φιλια!
ΥΓ1: ΝΤΟΛΦΙΝ ΘΕΛΩ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ!!!
ΥΓ2:ΧΟΠΑ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ!!!
ρε παιδια τι ενεργεια ειναι αυτη που αποπνεετε!!!!!
μπραβο και ξανα μπραβο
εγω ειμαι ετσι κι ετσι
αλλα καλα σχετικα
συνεχιζω να μην εχω κανει βουλιμικο
αλλα αισθανομαι λιγακι καπως
αλλα θα περασει
διαβαζω ενα βιβλιο για την αντιμετοπιση της καταθλιψης
γιατι τελικα παρα πολλα ατομα (μεσα σ αυτα κι εγω)
που πασχουμε απο δδ πασχουμε απο καταθλιψη
η οποια μας οδηγει κατα καποιο τροπο στη δδ
καλο μου φενεται τωρα το αρχησα
λεγεται <αισθανθειτε καλα> Ντειβιντ Μπερνς
αν θεραπευσουμε τους λογους που μας οδηγουν
στο ψυγειο ισως βρουμε και τη λυση στο προλημα
τι λετε;;
Καλημέρα συνοδοιπόροι.
Σταθερά και σήμερα - ελπίζω - με μια μανία φυγής που φαντάζομαι ότι θα εκτονωθεί αύριο με την πολλή δουλειά.
Εύχομαι να ξεφύγουμε όλοι...να μας πιάνει μόνο ο αέρας καθώς θα τρέχουμε...
Μετά από 13 μέρες ισορροπημένης διατροφής είχα χθες βράδυ άλλο ένα βουλιμικό. Τι δεν έκανα καλά? Αντιστάθηκα σε όοοοολους τους πασχαλινούς πειρασμούς. Έφαγα βέβαια λίγο τσουρέκι σπιτικό και 3-4 αυγουλάκια συνολικά. Μια χαρά δηλαδή. Και χθες τα γκρέμισα όλα.
Αυτά από ΄μενα....
Καλό Σβκ!
κατι ειχε η χτεσινη μερα
δεν ξερω κι εγω καπως ειμουνα
εφαγα αρκετα
οχι βουλιμικα
αλλα αρκετα παραπανω
και εχω κι εναν εκνευρισμο σημερα ολη μερα
τι θα γινει ρε παιδιαααααα
θα ησυχασουμε ποτε σ αυτη τη ριμαδοζωη
κι αυτο το τσατ δεν το καταλαβαινω ποτε μπενετε
δεν μου κανει γκλινγ
χτες ηταν ολοι μεσα κι εγω δεν πηρα χαμπαρι
γα@#$%^^&&&*(()**&το
Ρε παιδια μη με παρεξηγητε που ρωταω αλλα ειμαι ντιπ για ντιπ ασχετη με την τεχνολογια και μερικα πραγματα μου φαινονται κινεζικα.....για παραδειγμα τι ειναι αυτο το τσατ που ολοι μπαινετε και βγαινετε και που το βρισκει κανεις?????θελω και εγω να μπω στην παρεα σας!!!!!!!!!!
Εκτός:
Τέρμα πάνω στη σελίδα έχει ένα κουμπάκι που λέει chat υποστήριξης.Πάτα το και μπορεί να πετύχεις κανέναν μέσα να μιλήσετε.
Κυρίως βράδια μπαίνουμε.
λοιπον πανε πανω πανω στη σελιδα και κοιτα δεξια περιπου γραφει chat πατα το και σε βγαζει στο τσατ
αααααα!!!!τωρα το ειδα.......ευχαριστω ρε παιδια!!!!!να σας πρηξω λιγο ακομα?το παταω αυτο το κουμπακι,μετα βλεπω ενα μεγαλο κουτι που λεει welcome Kassi αλλα πως βλεπω τι θεμα συζητησης εχετε?η μηπως δε λειτουργει ετσι το πραγμα?
ενταξει την βρηκα την ακρη...φιλια...
Καλησπέρα!
Από την Παρασκευή κάνω βουλιμικά και ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ...!! Μα πόσο θα φάω πια? Απόψε έχω κι ένα γάμο με τραπέζι μετά.
Πώς γίναται αφού εκείνη την ώρα το σκέφτομαι ότι κάνω λάθος να το συνεχίζω? Γιατί πια το μυαλό δεν επικοινωνεί με τα χέρια μου και το στόμα μου?
σε νιωθω δελφινακι....αλλα μην στεναχωριεσαι,θα πας στον ψυχολογο και θα κανεις μια καινουρια αρχη απο Δευτερα!μπορεις να σκεφτεις τι σου προκαλεσε το βουλιμικο?μηπως εχεις αγχος για κατι η στεναχωρια?προσπαθησε να βαλεις τα πραγματα σε μια σειρα και αντιμετωπισε ενα ενα τα θεματα...ειμαστε ολοι εδω και σε στηριζουμε...
Τίποτα απολύτως δε με άγχωσε Kassi μου. Η ίδια ιστορία κάθε φορά. Είχαν παραγγείλει οι δικοί μου απ' έξω και δοκίμασα ένα πολύ μικρό κομμάτι από την πανσέτα του πατέρα μου και μετά έφαγα κι ένα μεγάλο κομμάτι τσουρέκι. Επειδή ένιωσα ότι ξέφυγα, στη συνέχεια άρχισα να τρώω τον περίδρομο. Δηλαδή, έτσι και φάω κάτι που εγώ θεωρώ ''λίγο παραπάνω'' καταλήγω μετά να τρώω του σκασμού.
ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΚΑΘΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΚΑΘΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΒΗΜΑ, ΚΑΘΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ.
ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ?? Ε?? ΚΑΛΟ ΚΑΛΟ??
ΔΕ ΛΕΩ..ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΥΤΩΝ,ΑΛΛΑ..ΞΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ..ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ!!
ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ LIGHT ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΥΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!!!
ΤΙ reductil κΚΛΠ ΜΟΥ ΛΕΤΕ..ΔΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ!!!!