σε ευχαριστώ πολύ!!! επίσης!!!!
Printable View
σε ευχαριστώ πολύ!!! επίσης!!!!
euxaristw na sai kala!!!!!
119/105/60
89
68.9
67 αν και
τελικος στοχος πιστευω θα ναι το 65.
mpravo lilith konteveis!!!!kali dunam kai kalh sunexeia!!!
σ ευχαριστω μαρινα !!! κι εσυ να τα καταφερεις να φτασεις το στοχο σου σου ευχομαι !!!!!:roll:
s'euxaristw para polu na sai kala!!!
110.1 arxika kila (prin 6 meres)
107.1 (xtes)
prwtos prwtos stoxos einai katw apo 100 (estw 99.9) mexri mesa septemvrh
telikos stoxos----->8a deiksei
155/150/65
Αν και μου φαινεται οτι πολλοι θα νομιζουν οτι εθεσα πολυ χαμηλο στοχο, πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο μεσα απο πολυ δουλεια και προσπαθεια!! :roll:
wow μου νομίζω πως ο στόχος που έθεσες είναι εφικτός,δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος!!καλό κουράγιο να έχεις κ όποτε θα κολάει η ζυγαριά σου να πεισμώνεις ακόμα περισσότερο!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by -wow-
155/150/65
Αν και μου φαινεται οτι πολλοι θα νομιζουν οτι εθεσα πολυ χαμηλο στοχο, πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο μεσα απο πολυ δουλεια και προσπαθεια!! :roll:
wow μια χαρά είναι ο στόχος!!! Έτσι πρέπει, να θέτουμε φιλόδοξους μεν, παραγματοιποιήσιμους δε στόχους.
ήμουν κι εγώ σε σκέψη τις τελευταίες μέρες να αλλάξω το στόχο από 85 σε 79 αλλά αποφάσισα να φτάσω 90 πρώτα και από κει να κινηθώ αναλόγως
el_kater καλη επιτυχια...
-wow- τα παντα στο χερι μας ειναι...απλα θα σου παρει λιγο παραπανω χρονο... :cool:
Eννοειτε οτι θα μου παρει χρονος αλλα δεν πτοουμε!Τοσα χρονια οτι ηταν να φαω τα εφαγα, δεν μου λειπει το φαγητο! Το θεωρω μια απολαυση οταν ειναι καλο αλλα δεν με κυριευει!! Καλο κουραγιο σε ολους μας!!! Τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο!!
Εγω ξεκινησα 84 και κατι γραμμαρια πριν απο δυο εβδομαδες περιπου.
Σημερα ζυγιστηκα και ειμουν 81,500.
Στοχος μου ειναι τα 60 κιλα.
Ψυχολογικα νιωθω πολυ ηρεμη και αποφασισμενη σε σημειο που φτιαχνω για τον αντρα μου τις πατατουλες τους τις τηγανιτες , Τωρα ηθελε μακαρονια για το βραδυ και δεν με αγγιζει.
Πιστευω οτι θα τα καταφερω δεν νιωθω οτι κανω διαιτα αλλα κανω σωστη διατροφη. Ηδη νιωθω ξεπρησμενη και ευελπιστω αργα και σταθερα να χασω και αυτα τα κιλα.
μιτσιμου καλη συνεχεια....Quote:
Originally posted by mitsimou
Εγω ξεκινησα 84 και κατι γραμμαρια πριν απο δυο εβδομαδες περιπου.
Σημερα ζυγιστηκα και ειμουν 81,500.
Στοχος μου ειναι τα 60 κιλα.
Ψυχολογικα νιωθω πολυ ηρεμη και αποφασισμενη σε σημειο που φτιαχνω για τον αντρα μου τις πατατουλες τους τις τηγανιτες , Τωρα ηθελε μακαρονια για το βραδυ και δεν με αγγιζει.
Πιστευω οτι θα τα καταφερω δεν νιωθω οτι κανω διαιτα αλλα κανω σωστη διατροφη. Ηδη νιωθω ξεπρησμενη και ευελπιστω αργα και σταθερα να χασω και αυτα τα κιλα.
Ευχαριστω.
Ο αντρας μου τωρα εκτος απο τα μακαρονια με κετσαπ και μια κουμουτσα τυρι εφτιαξε και ποπκορν και μαλιστα ελεγε να παει να αγορασει και πατατακια.
Το απογευμα που επινα το τσαι μου ερχεται διπλα μου με μια μπολαρα παγωτο.
.......και ομως....... απορω και με τον εαυτο μου δεν ζηλευω δεν με νοιαζει.
Παντως το πιστευω το φορουμ με εχει βοηθησει πολυ ψυχολογικα. Το οτι διαβαζω και απο αλλους ανθρωπους τον αγωνα τους ψυχολογικα και σωματικα να φτασουν στον στοχο τους μου δινει μεγαλο κουραγιο να συνεχισω.
Ειναι βασικο να μην νιωθεις μονος οταν κανεις κατι.
77,8/73,5/58
λοπον τωρα ο επομενος στοχος μου ειναι τα 88 κιλα, αρα 97.4/91.2/88
καποτε 134 , τωρα 105 και ευελπιστω για 85
εδω και μερικες μερες ειπα να δοκιμασω την τυχη μου με την ντουκαν , ειμαι τοσο μπλοκαρισμενη ομως που δεν νομιζω οτι θα πετυχει !
δοκιμασε και θα δεις σιγουρα αποτελεσματα αν την τηρησεις!Quote:
Originally posted by giouli :)
καποτε 134 , τωρα 105 και ευελπιστω για 85
εδω και μερικες μερες ειπα να δοκιμασω την τυχη μου με την ντουκαν , ειμαι τοσο μπλοκαρισμενη ομως που δεν νομιζω οτι θα πετυχει !
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Ξεκίνησα (μόλις ψες) Weight Watchers (Flex Points).
Αν και αυτήν την φορά είπα να μην βάλω χρονικούς και ποσοτικούς στόχους, αλλά να θεωρήσω πως απλά αλλάζω τρόπο διατροφής, ενδόμυχα έχω τους έχω θέσει.
Ξεκίνησα λοιπόν 88,1 kg και στόχος μου είναι τα 65kg (μέχρι τα Χριστούγεννα θα ήθελα, αλλά δεν το λέω....) :smilegrin:
Μακάρι....
5/9/11 93kg
16/10/11 87,5 kg
1ος στόχος 70 kg- Xριστούγεννα 2011
2ος στόχος 60 kg-1/3/12
125/93/85
110 / 72 / 62 :kiss::love::kiss::love::kiss::love::tumble::tumbl e::tumble:
ααααααα 62 θελω να φτασω μεχρι το Πασχα!!!!!!!!!!!!!!!!!:thumbup:
84/76/65(τα 65 για αρχη,τελειο θα ηταν να εφτανα γυρω στα 58 αλλα μου φαινεται λιγο ονειρο απατηλο).
Ποτέ μην λες ποτέ asteropi μου. Και εμένα το 85 είναι για αρχή. ο τελικός στόχος (πρώτα ο θεός) θα ειναι 72-75.
Ενταξει στα 65 αλλα και στα 70(μαλλον λογω υψους) δειχνω οκ!Ολοι με κανουν γυρω στα 5 κιλα λιγοτερο αποτι ειμαι.Αλλα στα 58 θα ειμαι επιτελους λεπτη...μονο στο λυκειο εχω δει αυτο το νουμερο στη ζυγαρια!Υπομονη λοιπον,ποτε δε ξερεις!:cul:
110 / 71,4 / 62 :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
106/93/75
Γεια σας κι απο μένα!!Είμαι 60 και θέλω να φτάσω τα 54..Βέβαια εδώ και 3-4 χρόνια αυτό υποτίθεται προσπαθώ αλλά τώρα νομίζω ότι το πήρα αποφαση..Θα δείξει!Οποτε 60/54
127.5 / 116 / 65
99/78.5/72 (ελπίζω μέχρι τα χριστούγενα να πλησιάσω τον στόχο)
αρχικό 82
τώρα 65
στόχος 63
τελικός στόχος 55 (έως το Πάσχα!)
94\92.1\80 (ο πρωτος μου στοχος ειναι αυτος)
94 ξεκίνησα στις 10/02/2012
89 είμαι σήμερα 20/02/2012
Πρώτος Στόχος: 79
Δεύτερος Στόχος: 70
.................και βλέπουμε...................Ας φτάσω εκεί πρώτα απ'όλα!!!!!
89 / 72 / 55 (μακάρι! αλλά και στα 60 χαρούμενη θα είμαι :starhit: )
οπως λεει και το πρωτο μου τικερακι πρωτος στοχος να χασω τα 10 πρωτα.
μετα οπως λεει και το δευτερο τικερακι να συνεχισω,αυτο μετραει...
με βοηθατε οσο δε λεει πολυ χαιρομαι που ειμαι στη παρεα σας!!!:smilegrin:
Quote:
Originally posted by ASTEROSKONI
94 ξεκίνησα στις 10/02/2012
89 είμαι σήμερα 20/02/2012
Πρώτος Στόχος: 79
Δεύτερος Στόχος: 70
.................και βλέπουμε...................Ας φτάσω εκεί πρώτα απ'όλα!!!!!
ΟΚ, ΟΚ, ΟΚ!!!! Αυτοαναθεωρώ!!!!
Πρώτος στόχος (λόγος για μίνι πάρτυ) : 81-82!!!!!
Δεύτερος στόχος: 76
Τρίτος στόχος : 71-72
Τέταρτος στόχος : 66 :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Βάζοντας περισσότερους στόχους, στοχάκια (!!!!!!!), ελπίζω κι εύχομαι να χαίρομαι λίίίίίίγο συχνότερα !!!!!!!!!!:thumbup: