Μπραβο Μπετυ! Τελεια!
Printable View
Μπραβο Μπετυ! Τελεια!
Curves και σημερα
Ευχαριστώ Πηνελόπη μου, επίσης!
Παδια εγω τωρα τελευταια ειχα την "σουπερ"(?) ιδεα να κανω γυμναστικη φορωντας πανω απο το κοντομανικο μπλουζακι ενα συνθετικο μπουφαν για να ιδρωνω περισσοτερο. Οντως τωρα ιδρωνω περισσοτερο...η μπλουζα γινεται λες και βγηκε απο το πλυντηριο πριν το στυψιμο....Το θεμα ομως ειναι αλλου.... Κανει οντως δουλεια αυτη η τεχνικη? μηπως ειναι επικινδυνη?
οχι ρε συ μην αφυδατωνεσαι απο μονη σου
Συμφωνώ με την Πενελοπε, δεν υπάρχει λόγος, η γυμναστική δεν αδυνατίζει γιατί ιδρώνουμε...
Δεν ιδρωνα πολυ μωρε ενω εκανα εντονη γυμναστικη και αισθανομουν να πανε χαμενοι οι κοποι μου....
σημερα 1 ωρα στατικο ποδηλατο
40 λεπτα περπατημα
1 ωρα δουλειες σπιτιου(ηλεκτρικη-σφουγγαρισμα)-χαχα δεν πιανει και αυτο για γυμναστικη?
Ε, αμα δεν πιανονται οι δουλειες του σπιτιου, τι να πω? εχω χυσει ιδρωτα αυτες τις μερες, συν το περπατημα κατι χιλιομετρων...
Curves και σημερα
Σήμερα έκανα 1 ώρα περπάτημα γρήγορο
γιατι να μην είχαμε κι ενα ποστ με τιτλο "υπνος"? εκει θα σας εσκιζα όλες :P
χαχαχαχα!κ εγω!!!!βεβαια δε κοιμαμαι πολύ αλλα καθομαι αρκετα μετα τη δουλεια κ ολο σκεφτομαι να γυμναστω κ ολο βαριεμαι!Quote:
Originally posted by cat82
γιατι να μην είχαμε κι ενα ποστ με τιτλο "υπνος"? εκει θα σας εσκιζα όλες :P
σήμερα πισίνα 1,5 ώρα
8 πρωινά χιλιόμετρα ανηφορικό τρέξιμο
80 push ups 160 κοιλιακοί
Kαλημέρα !!! Είμαι καινούργιο μέλος και γράφω για πρώτη φορά.Πριν απο 1 μήνα περίπου έβαλα στην άκρη το αγαπημένο μου scooter και άρχισα να έρχομαι στην δουλειά μου με τα πόδια 2km για να πάω και 2 για να γυρίσω!!!χωρίς κάποια διαιτα αλλα με λίγο προσοχή απο 85 που εδειχνα είμαι 81,900 ,ελπίζω το γεγονός οτι πρόκειτε να αδιαθετήσω σήμερα άυριο να παίζει λίγο ρόλο.Σασ διαβάζω αρκετό καιρό και μου δίνετε δύναμη για αυτο ειπα να μπώ στην παρέα σας...πρώτη φορά ειμαι μέλος σε forum και ελπίζω σιγα- σιγα να μάθω να το χρησιμοποιω!!!Αλήθεια πως τα βάζετε αυτα τα ωραία tickets με τον στόχο σας?
κοριτσια καλημερα το ειχα ξαναρωτησει παλιοτερα,
κανω γυμναστικη 1 ωρα στατικο ποδηλατο και μετα τρωω κατευθειαν το μεσημεριανο μου γευμα,μηπως ξερει καμια αν δεν ειναι καλο αυτο?
Καλό είναι, προσπάθησε μετά τη γυμναστική να έχεις γεύμα υψηλό σε πρωτεινες, πριν τη γυμναστική σε υδατάνθρακες.Quote:
Originally posted by litsaki28
κοριτσια καλημερα το ειχα ξαναρωτησει παλιοτερα,
κανω γυμναστικη 1 ωρα στατικο ποδηλατο και μετα τρωω κατευθειαν το μεσημεριανο μου γευμα,μηπως ξερει καμια αν δεν ειναι καλο αυτο?
thanks για την απαντηση!
καλημέρα κορίτσια!!
γνωρίζετε αν η σάουνα βοηθά καθόλου στο αδυνάτισμα? να υποθέσω πως όχι?
νομιζω στη σαουνα αποβαλεις τοξινες
στο γυμναστήριο που πηγαινα παλιότερα ο γυμναστής μου είχε πει πως θα με βοηθούσε η σάουνα στη δίαιτα αν έκανα 2 φορές την εβδομάδα, τώρα πως θα με βοηθούσε ακριβώς δεν εξήγησε αλλά και γω για αποβολή τοξινών ξέρω
παντως και η δικη μ γυμναστρια κανει οσο πιο συχνα μπορει...
παλιά έκανα και γω και τύχαινε πολλές φορές την επόμενη ημέρα να είμαι και 1 κιλό κάτω, βέβαια το ξέρω ότι ήταν υγρά, τι να πω λέω να αρχίσω 1-2 φορές την εβδομάδα και βλέπουμε
Εκανα μετρηση στα Curves σημερα:
-73 εκατοστα
-12.20 κιλα και
-11.98 λιπος
πηνελοπη θηριο μπραβο,εισαι απιστευτη!
14 χιλιόμετρα τρέξιμο σήμερα (1 ώρα 14 λεπτά), αποθεραπεία, και αύριο ρεπό..προσοχή στους τραυματισμούς
Απο ότι καταλαβαίνω είμαι πολύ πίσω απο ολούς σας στο θέμα γυμναστικής,όμως εκανα τοσα χρόνια και δεν μου αρέσει και πλέον δεν θέλω άλλο γυμναστήρια .... για αυτο το έχω ρίξει στο περπατημα και απο τρίτη θα πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα για κολύμπι.Προς το παρόν δεν μπρώ να κάνω κάτι άλλο....ελπίζω να μου ερθει η όρεξει με τον καιρό!!!
πεννυ μια χαρα σε βρισκω... το κολυμπι ειναι φοβερο για το σωμα...
Το κολύμπι είναι η πιο ολοκληρωμένη γυμναστική και από τις πιο ασφαλείς για το σώμα.Quote:
Originally posted by penelope1985
πεννυ μια χαρα σε βρισκω... το κολυμπι ειναι φοβερο για το σωμα...
Αλλά πρέπει να κολυμπάμε, όχι απλώς να αιωρούμαστε στο νερό και να επιπλέουμε.
εγω ξεκινησα το 3μηνο προγραμμα chalean xtreme...ειναι με βαρη κ υποσχεται να μειωσει 60% το λιπος του σωματος...εχω διαβασει αρκετα καλα πραγματα γι αυτο και εννοειται δεν το αγορασα το κατεβασα με torrent...
pennou μου, αφού ξέρεις να κατεβάζεις σου προτείνω να ψάξεις και το hip hop abs..
Είναι πολύ καλό και με σχετικά μικρό βαθμό δυσκολίας στην αρχή που ανεβαίνει σιγά σιγα.. πρέπει και γω να το ξανααρχίσω κάποια στιγμή :D
ευχαριστω γλυκια μου...το εχω...αλλα δεν με πολυ εμπνεει αυτος δεν ξερω ειναι καπως...εχω πολλα προγραμματα ειτε απο το shape ειτε επωνυμα κατεβασμενα απο torrent...συλλογη μην φανταστεις οτι τα χω κανει κιολας...χαχαQuote:
Originally posted by dew
pennou μου, αφού ξέρεις να κατεβάζεις σου προτείνω να ψάξεις και το hip hop abs..
Είναι πολύ καλό και με σχετικά μικρό βαθμό δυσκολίας στην αρχή που ανεβαίνει σιγά σιγα.. πρέπει και γω να το ξανααρχίσω κάποια στιγμή :D
εγω πάντως, σε συνδυασμο με προσοχη στη διατροφη μου, αυτή την εβδομάδα έκανα το προγραμμα απο τα dvd του shape με την πετρουλάκη. έιχε στο περιοδικό του απριλιου προγραμμα με βαράκια ( είχε δώρο και τα βαράκια) και στου μαιου έν προγραμμα για καυση λίπους.΄΄εχω δει διαφορά όταν τα κάνω . κάνω μια μέρα το ένα μια μέρα το άλλο εναλλάξ. είναι πολύ καλά, το καταλαβαίνεισ και από την εφίδρωση....αλλα και από τη ζυγαριά την επόμενη μέρα!!!
να σου πω την αληθεια τα εχω αλλα δεν τα χω δοκιμασει...αλλα αφου λες οτι ειναι τοσο καλα θα το επιχειρησω .. :)Quote:
Originally posted by bikaki69
εγω πάντως, σε συνδυασμο με προσοχη στη διατροφη μου, αυτή την εβδομάδα έκανα το προγραμμα απο τα dvd του shape με την πετρουλάκη. έιχε στο περιοδικό του απριλιου προγραμμα με βαράκια ( είχε δώρο και τα βαράκια) και στου μαιου έν προγραμμα για καυση λίπους.΄΄εχω δει διαφορά όταν τα κάνω . κάνω μια μέρα το ένα μια μέρα το άλλο εναλλάξ. είναι πολύ καλά, το καταλαβαίνεισ και από την εφίδρωση....αλλα και από τη ζυγαριά την επόμενη μέρα!!!
Quote:
Originally posted by pennou
να σου πω την αληθεια τα εχω αλλα δεν τα χω δοκιμασει...αλλα αφου λες οτι ειναι τοσο καλα θα το επιχειρησω .. :)Quote:
Originally posted by bikaki69
ναι δοκιμασε τα, αυτο με τα βαρακια κανε πρωτα μου φαινεται πιο ευκολο...εγω παρατηρησα εφιδρωση στα 34 λεπτα που διαρκουν πολυ πιο εντονη απο ότι οταν κανω 30 λεπτα διαδρομο...δεν ξερω μου φαινεται καλο! περιμενω και την δικη σου εντυπωση!!
Εγώ είχα κατεβάσει μία σειρά ασκήσεων yoga που τις κάνει η geri απο τις spice girls. Mε βόλεψε πολύ, γιατί έχει διάρκει γύρω στα 20-25 λεπτά, σου δείχνει τις ασκήσεις ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας που θέλεις να ακολουθήσεις κ ιδρώνεις πολύ στο τέλος!
Τώρα έχω γραφτεί σε γυμναστήριο οπου κανω γιογκα 2 φορές τη βδομάδα μια ώρα κάθε φορά κ προσπαθώ να πάω κ άλλη μία για ελλειπτικό κ λίγα βάρη (τα σιχαίνομαι!!).
Veronica ωραιο προγραμμα! Curves και σημερα!
Penelope και μένα τα Curves ήταν η πρώτη μου επιλογή, αλλά το οικονομικό, βλέπεις, με αποθάρρυνε..Quote:
Originally posted by penelope1985
Veronica ωραιο προγραμμα! Curves και σημερα!
Εσύ πόσο καιρό πηγαίνεις; Έχεις δει αποτελέσματα;
Τεραστια διαφορα! -73 ποντους και -11% λιπος. Πηγαινω ομως 6 φορες την βδομαδα εδω και 3 μηνες και 10 μερες