καλα ε δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!! 79??? πωπω φανταζομαι τη χαρα σου!!! εγω εδω με το 8αρι κανω μονιμες κωλοτουμπες στον αερα! χαχαχα μπραβο ρε κοριτσι!! παμε γερα για το στοχο:D
Οχι δεν τον δοκιμασα, ειναι ξινος?
Printable View
καλα ε δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!! 79??? πωπω φανταζομαι τη χαρα σου!!! εγω εδω με το 8αρι κανω μονιμες κωλοτουμπες στον αερα! χαχαχα μπραβο ρε κοριτσι!! παμε γερα για το στοχο:D
Οχι δεν τον δοκιμασα, ειναι ξινος?
λιγο ναι ειναι . τι εγινε δεν του αρεσουν τα ξινα του μπεπε?
τωρα ειδα το ποστ σου , πρεπει να γραφαμε ταυτοχρονα χεχε!
ειναι πολυ γλυκος με αυτο που εκανε! και εγω ετσι αισθανομουν και δεν ειχα παρει τπτ μεχρι τον 8 μηνα. Μετα ετρεχα και δεν εφτανα, αφου να φανταστεις η συρταριερα του μωρου ηρθε οταν εγω ειμουν στην κλινικη και επρεπε να την στησουν ν ατην απολημανουν κλπ. Η συμβουλη μου ειναι οταν μπεις στον 7ο μηνα οπου τα πραγματα ειναι σιγουρα και αναποφεκτα χεχε, τοτε βουρ στα μαγαζια. τα επιπλα κανουν πανω απο μηνα, το καροτσι μπορει να αργησει κανα μηνα. Αλλα για τωρα δεν εχεις να απασχολησε ακομα αν δεν το θελεις. Καταρχην δεν ξερεις και το φυλο ακομη.
Αντε κανε καμια βουτια καλε αφου καηκες απο την ζεστη.... και μια για μενα . μακια
Καλημέρα κορίτσια!! Τρέχω και δε σας βλέπω συχνά! Βλέπω ότι πάμε πολύ καλά! Μιτσόκολο μου μια χαρά τα πας. Συνέχισε τη σωστή διατρόφή! Ούτως ή άλλως πρέπει να τρως καλά για σένα διότι το μωράκι θα παίρνει αυτά που χρειάζεται. Αλήθεια τι παίρνεις από συμπληρώματα? Σίδηρο, ασβέστιο κλπ. ? Ίσως να το έγραψες και πιο πριν, αλλά δε θυμάμαι.
Katie μου συγχαρητήρια για το 7!! Συνέχισε έτσι! Σας χαίρομαι κορίτσια που το πήρατε σοβαρά και ώριμα το θέμα της σλιβ και τώρα σας είναι εύκολο να προσέχετε! Μπράβο!
Εγώ έχω ξεκινήσει και γυμναστήριο και μου έμειναν 5 κιλά από την εγκυμοσύνη και μια κοιλίτσα που δεν ξέρω αν θα μαζέψει τελείως. Έχω μπει σε όλα τα παλιά μου ρούχα, εκτός από 2 στενά τζιν που έχω και περιμένουν στη ντουλάπα!! Συνεχίζω να νιώθω ότι φεύγουν αργά τα κιλά παρόλο που προσέχω τη διατροφή και θηλάζω. Και αυτό είναι κάτι που με αγχώνει για το μέλλον, όταν θα σταματήσει ο θηλασμός και ο μεταβολισμός μου θα πέσει. Φόβαμαι μήπως είναι δύσκολο να κρατηθώ στα κιλά μου! Και ακόμα μεγαλύτερος ο φόβος μου ότι θα τα ξαναπάρω!
Ναντίν μου μια πανέμορφη επιλογή εικόνας και πάλι!! Μπράβο! Chapeau που λένε!
Ο μικρός μου πάει καλά! Εδώ και μια βδομάδα του σταμάτησα το βραδινό θηλασμό (των 3:30) και τον ξεγελάω με πιπίλα. Την πρώτη μέρα έκλαψε κανένα τέταρτο πριν ξανακοιμηθεί, αλλά τις επόμενες ξύπναει, δίνω πιπίλα και ξανακοιμάται. Το μπαρ ανοίγει πλέον μετά τις 06:00 το πρωί!!!
Κανα δυο μέρες κάνει πιο ανήσυχο ύπνο, αλλά ίσως να είναι από τη ζέστη. Αυτά!
Χριστινα μεγαλο μπραβο για την απωλεια!!! 5 κιλακια ακομη και μετα βουρ στο στενο τζινακι. Αργα να φευγουν δεν πειραζει ετσι πρεπει κιολας. Δεν θα τα ξαναβαλεις αν προσεχεις το τι τρως Χριστινα μου, δυστυχως εμεις έχουμε ταση για το ριμαδι το παχος και πρεπει μια ζωη να προσεχουμε , αυτο το εχω παρει αποφαση πια. Ενας διαρκης αγωνας. Οσο για την κοιλια μην περιμενεις οτι θα μαζεψει πριν να περασει χρονος απο την γεννα. Το σωμα επανερχεται μετα το χρονο στην προηγουμενη κατασταση του και εγω με αυτη την κοιλια γυρω στους 7 μηνες ειχα φρικαρει. ολοι μου το λεγανε και εγω δεν το πιστευα μεχρι που το ειδα.
Μεγαλο μπραβο για το κλεισιματος του μπαρ μεταμεσονυκτια!! μεγαλο επιτευγμα. Συνεχισε και θα δεις μεχρι το χρονο θα σου κοιμηθει σερι ολο το βραδυ. Η ζεστη ειναι θεμα για ολους μας, απλα υπομονη.
καλως το Χριστινακι το αδυνατισμενο! αντε 5 μεινανε , τριχες baby! τι ειναι μπροστα στα τοσα που χασαμε? υπομονη και μην αγχωνεσαι για το μελλον ααα εσυ το πηγες μακρυα!
συμπληρωματαπερνω ναι, μεχρι τον 3ο επερνα φυλλικο οξυ και μετα ξεκινησα σιδηρο & ασβεστιο , τελος του μηνα ξεκιναω και μαγνησιο, μου εχει γινει το μαλλι αλλο τοσο μιλαμε!
καλη αρχη και με το νινι και τα καινουρια ωραρια σας! φιλακιααα
ξεχασα τα χθεσινα :starhit:
~πρωι. 1 τοστ & μισο φρεντακι
~δεκ. 1 φετα κεικ καρυδα σπιτικο
~μεσ. 3 δαχτυλα μουσακα & 1 babybel
~απογ. 1 μπολακι καρπουζι
~βραδυ. μισο τοστ
σημερα
~πρωι. 1 μπαρα ALL BRAN & μισο φρεντακι
~δεκ. 1 φετα φρεσκο ψωμι χωρις ψυχα με τυρι & μορταδελα
~μεσ. 3 δαχτυλα σνιτσελ μοσχαρι,10 φετακια αγγουρακι & 1 babybel
~απογ. 1 φετα κεικ καρυδα
~βραδ. μισο τοστ με τυρι ντοματα μορταδελα
Καλημέρα στα κορίτσια! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, μου δίνετε κουράγιο!
Χθες που πήγα γυμναστήριο και στο άσχετο είπα στη γυμνάστηρια ότι γέννησα πριν 5 μήνες, μου είπε δε σου φαίνεται καθόλου, φαίνεσαι για κοπέλα που έχει μερικά παραπανίσια κιλά! Πέρα από τη χαρά που πήρα, σκέφτηκα ότι αν δεν ήταν η σλιβ ένας θεός ξέρει ποοοοοοοοοσα παραπανίσια κιλά θα είχα να χάσω μετά τη γέννα!!!
ʼσε που όταν ήμουν έγκυος ξεχώρισε η εγκυμοσύνη, αλλιώς η κοιλιά θα φαινοταν τον 9ο μήνα και πάλι θα αμφέβαλε ο κόσμος! Είναι έγκυος ή απλώς χονδρή????
εμενα Χριστινα η εγκυμοσυνη μου φανηκε καθαρα στον 8ο. Μεχρι τοτε επρεπε να σηκωνω τον κοσμο για να καθησω οταν ημουν σε μμμ κλπ. Εισαι τυχερη μακαρι και εγω να το ειχα κανει προ εγκυμοσυνης και να μην κινδυνευα τη ζωη μου και του παιδιου μου.
Α! Χριστινακι και μιτσο εχετε facebook? θελετε να γινουμε φιλες? σας στελνω U2u αν εχετε και θελετε.
Κέιτυ και εγώ έχω φατσοβιβλίο... Εμένα δεν με θες για φίλη σου? :(
Εγώ πάντος κορίτσια, μεχρι 30 βδομάδων που γέννησα, είχα πλάκα κοιλιά!!!!!!! Κανείς δεν πίστευε πως ήμουνα έγκυος, και ειδικά όταν έλεγα ποσο ήμουνα!
Ρε κορίτσια κάτι άσχετο, απο εχθές δεν μπορώ να μπω σε κανένα λογαριαμό μου. Ούτε μσν, ούτε τζιμέιλ και τώρα που προσπαθώ ούτε και στο φασεμπουκ! Μου λέει ότι έχουν πρόβλημα οι ιστοσελίδες! ...αλλά όλες? Γίνεται και σε σας ή να ανησυχήσω ότι κάτι δεν πάει καλά με μένα? :puzzled::puzzled:
αχ Χριστινα δεν ξερω εγω ειμαι δουλεια τωρα και δεν επιτρεπεται η εισοδος σε αυτα τα site. κανε ενα ρεσταρτ μηπως και ξεμπλοκαρει.
Πωλινα φυσικα και σε θελω!!! παρε u2u
Σου απάντησα κιόλας Κέιτυ μου!!!
Καλημερα! Κατι μου δεν εχω πια facebook ..αργησα βεβαια να το σβησω αλλα ηταν το καλητερο πραγμα που εκανα ;)
θελω και εγώωωωωωωωωωωωωω:yes:Quote:
Originally posted by *Katie
εχετε facebook? θελετε να γινουμε φιλες? σας στελνω U2u αν εχετε και θελετε.
[quote]Originally posted by mitsokolo
σημερα
Γραψε γρηγορα τι εφαγες σημερα γιατι εχεις αποκτησει κακια πεθερα!!!:smilegrin:Ποιο πολυ μοσχαρι(βιολογικο η τουλαχιστον ντοπιο)κ ροδακινα κερασια(οχι τοσο καρπουζι).Γαλα,γιαουρτι,τυρ ι δε βλεπω καθολου που ειναι απαραιτητα κ για το μωρο κ για σενα,δοντια,οστα κλπ
Κ τι ακουσε το μωρο σημερα?Δεν πιστευω να το αγριεψες το μιτσικολακι παλι?Φιλακια...Να προσεχεις....
χαχαχαχα αμαν βρε Γλαυκη μουυυυυυ προσεχω ειπαμε! οι ντοματουλες και τα αγγουρακια απο κηπο! το μοσχαρακι ντοπιο, απο φρουτα μονο καρπουζι φραουλες ροδακινο. στοπ!
σημερα ακουσε pink floyd το νινι!
τα δοντακια μου ειναι σουπερ ασβεστομενα γερα και λαμπερα! νομιζω τα προσεχω πιο πολυ κ απ τα ματια μου! εξαλου περνω και ασβεστιο, απο αυριο θα τρωω δημητριακα με γαλα το πρωι! ουφ ουφ! με αγχωσες! :P :P
Καλημέρα αγάπες μου! Τι κάνετε? Εγώ είμαι μια χαρά!
Μια χαρά μουσική ακούει το μπεμπέ! Ότι αρέσει στη μαμά αρέσει και σε αυτό, ακριβώς επειδή αρέσει στη μαμά!!
Εγώ άκουγα κάτι ροκ και μέταλ στην εγκυμοσύνη! Αλλά πετούσα που και που κι έναν μπετόβεν (ανάλογα με τη διάθεση μου!!)
Φυσικά όλα αυτά θα τα εξηγήσω όταν έρθει η ώρα στον ψυχίατρο που θα χρειαστεί το παιδί μου για να καταλάβει ο άνθρωπος από που πηγάζει η πολυσχιδής προσωπικότητα του!!! ΧΑΧΑΧΑ!!!
Μιτσόκολο τα ωραία οπωροκηπευτικά που απολαμβάνεις τα φροντίζεις και τα μεγαλώνεις μόνη σου? Γιατί κι εμείς εδώ έχουμε κάτι τέτοια γούστα, αλλά προέρχονται από μαμά και πεθερά! Εγώ ούτε να τα ξεχωρίσω στον κήπο η ανεπρόκοπη. Μόνο να τα τρώω ξέρω! :smilegrin::bigsmile::lol::lol:
καλημερα τσουπρα! ετσι ετσι οτι ακουει η μαμα και ο μπαμπας χιχιχ
Χριστινακι οσο μπορουσα τα εκανα εγω τα κηπουρικα , τωρα με τη ζεστη ομως δεν μπορω καθολου οποτε ποτιζει ο αντρας και σκαλιζει ο παππους που ειναι και τσακαλι!!!
τους εχω ολους εδω κοντα μου μαμα παππου γιαγια και ειναι υπεροχα, πολυ δεσιμο :) :)
ελα μωρε και να τα τρως μονο και αυτο δουλεια ειναι τι νομιζεις??? :lol:
υγ: χαλια χθες το φαι μου -μαλλον- ευτηχως ομως δεν εφαγα σοκολατοπιτα, και μονο που την εβλεπα μπουχτιζα, πηρα αριστα παντως αυτο μετραει , εφυγε με τα κουταλακια :lol:
χθες:
~πρωι. 1 φετα φρεσκο ψωμι με ντοματα τυρι & μορταδελα
~δεκ. 1 ποτηρι χυμο χωρις ζαχαρη
~μεσ. τιποτα
~απογ. 1 χυμο
~βραδυ. 1 κομματι πιτσα σπιτικη
μουτζωστε αφοβα αντεχω :P απο σημερα κυρια γιατι θα παραπονεθει το νινι
σημερα
~πρωι. 1 τοστ ζαμπον τυρι & μισο φρεντακι
~δεκ. 1 χυμο πορτοκαλι
~μεσ. 3 δαχτυλα μοσχαρακι μιση πατατα ντοματα & φετα
~απογ. 1 φετα κεικ
~βραδ. 1 μπολακι δημητριακα ολικης με γαλα
Καλημέρα!!
Μιτσόκολο στο τσακ τη γλύτωσες τη μούτζα!!! Το έσωσες λίγο με τα χθεσινά!! Σε επηρεάζει η ζέστη και δεν τρως ή ξεχνάς μικρό μου? Για τη σθεναρή αντίσταση στη σοκολατόπιτα όμως σε παραδέχομαι! Μπράβο.
Εγώ έχω ξεχάσει αυτό που λες που εσύ τρως σαν πτηνό και οι άλλοι μασαμπουκιάζουν, γιατί κι εγώ κανονικά τρώω πλέον! Βέβαια δεν έχω εκείνα τα απίστευτα υπερφαγικά που έκανα κι αυτό είναι πάλι πρόοδος.
Κι εμείς πήραμε μια πίτσα σκεπαστή προχτές κανονική κομμένη σε 6 κομμάτια κι εγώ έφαγα τα δύο μικρά δίπλα στις γωνίες! Κι ακόμα θυμάμαι που έπαιρνα Πίτσα Χατ μόνη μου κι έτρωγα 7 κομμάτια με κόκα κόλα!! Τς τς τς!
Και ακόμα τρώω τις περισσότερες φορές από μνήμη ή απο συναισθηματική ανάγκη κι όχι από πραγματική πείνα!
Ας είναι καλά η επέμβαση!
Τα λαχανικά από κήπο είναι θεικά κι εγώ δουλεύω σκληρά για να τα καταναλώνω! Σήμερα το μεσημέρι θα φάμε φασολάκια βιολογικά με ντόματες σπιτικές! ʼλλη γευση ρε παιδί μου από του εμπορίου! ʼλλο πράγμα!
γεια σου Χριστινακι μας! τη γλιτωσα ε? ευτηχως! χαχαχαχ ε λιγο η ζεστη λιγο η επεμβαση, γενικα τρωω οπως πριν τιποτα δεν αλλαξε.
οντως ναναι καλα η επεμβαση πλεον Χριστινα μου υπαρχει μετρο και αυτο ειναι οτι καλητερο!
καλα εννοειτε οτι τα του κηπου ειναι θεικα ετσι? μμμ φασολακια ε? και γω χθες εκανα!
αλλα σημερα εκανα γεμιστα! του κηπου εννοειτε
χαχαχαχα
κατατ'αλλα πως εισαι? το νινι? προσαρμοζεστε?? :D
μην λέτε για λαχανικά ζηλέυωωωωωωωωωωωωωωω,εμάς όλη την παραγωγή του κήπου μας την τρώει ο άνδρας μου κ φασολάκια,σπανάκι,τριμμένο κολοκύθι τα αποθηκεύω στον καταψύκτη για όταν μπορέσω να φάω!
καλε και τι τρως τωρα εσυ??? εχω χασει λιγα επεισοδεια για πες πανω κατω?
αχ μεγάλος καημός το τι τρώω....
κανονικά πρέπει
πρωί γάλα
ενδιάμεσα ένα γιαούρτι ή τυρί (το τυρί το καταφέρνω το γιαούρτι όχι)
μεσημέρι 70 γρ πρωτείνη (ή αυγό ) + ένα κουταλάκι του γλυκού κολοκύθι βραστό ή ντομάτα χωρίς φούδα και σπόρια λιωμένη ή 1 κγ ρύζι ή 1 κγ μανέστρα (από ζυμαρικά μόνο αυτό) ή 2 κουταλάκια πατάτα -το ρύζι με φουσκώνει απίστευτα ,η πατάτα ψητή και λιωμένη πάει μια χαρά κάτω
απόγευμα γιαούρτι ή τυρί (ομοίως με το πρωί )
βράδυ ομοίως με το μεσημεριανό
και επιτρέπεται ακόμα μία φετούλα μπανάνα :shocked2::shocked2: ή 2-3κγ νεκταρίνι,αχλάδι,πεπόνι κλπ φρούτα ,επίσης επιτρέπεται να φάω μισό τοστ ,το οποίο με κάνει κ νιώθω λες και έφαγα ολόκληρη τη φρατζόλα του τοστ κ όχι ένα τριγωνάκι γγρρρρ
όταν έτρωγα τα λιωμένα δεν φούσκωνα σχεδόν ποτέ!τώρα αφενός δεν πεινάω ποτέ και αφετέρου είναι αδύνατον να φάω όλη την πρωτείνη και μαζί οτιδήποτε άλλο,με 3 πηρουνιές φουσκώνω και μετά σιγά -σιγά προσπαθώ να φάω την πρωτείνη,συνήθως δεν τα καταφέρνω άρα δεν τρώω κ λαχανικά ,μερικές φορές προσπαθώ να ανακατέψω με το κρέας-κοτόπουλο-κιμά τα λαχανικά για να φάω και αυτό.Εκείνο που τρώω σχετικά εύκολα χωρίς να φουσκώνω είναι τα φρούτα,μπορώ άνετα να φάω 1/3 μιάς μπανάνας ή ένα μικρό ροδάκινο (κανονικά δεν κάνει αλλά το τρώω :D )
ας πούμε σήμερα κατάφερα να φάω για μεσημέρι μισό αυγό ανακατεμένο με λίγη σάλτσα ντομάτας στο τηγάνι (σαν καγιανά) έφαγα αυτό και στην επόμενη μπουκιά ένιωσα πως θα κάνω εμετό και το άφησα στην άκρη!Για αυτό και νιώθω να μου λείπουν απίστευτα τα λαχανικά,προχτές έλεγα στον άνδρα μου πόσο θα ήθελα να φάω μία ντομάτα κομμένη με χοντρό αλατάκι από επάνω και ρίγανη,ή φασολάκια λαδερά ή μαρούλι με μπόλικο ξυδάκι και μέσα να έχει τόνο κ κρουτανάκια....γενικά φρούτα κ λαχανικά ονειρεύομαι :D
ελα σιγα σιγα ολο και καλητερα θα πηγαινει, παντως το αυγο πιστευω πεφτει βαρυ και στις 2 επεμβασεις αλλα αφου τρως φρουτακια παλι καλα! :P
αντε ευχομαι να περασει ο καιρος να ξεσκισεις οτι λαχανικο γουσταρεις :lol: :lol:
μιτσοοοο!!! δεν πειραζει αν μια μερα εφαγες λιγοτερο , αποζημιωσες με το μοσχαρακι.
Να σας πω να γελασετε, εγω ετρωγα χθες το απογευμα μαζι με την κορη μου καρπουζι και η κορη μου ειχε γινει χαλια γεματη καρπουζια απο πανω μεχρι κατω .Σε καποια φαση πηρε λιγο το πασαληψε στο πατωμα και το εγλυφε απο εκει!!! μολις την ειδα την τσακισα στο γαργαλητο !!! Κανει κατι τετοια απιστευτα, οπως πηγαινει στο λαστιχο που μπαλκονιου και πινει νερο απο το λαστιχο ( ενω ειναι κλειστο , το γυρναει να σταξει και το ρουφαει) , περνει το dvd και αντι να το βαλει μεσα ( δεν ξερει πως να το ανοιξει) το βαζει απο κατω και πηγανει στον καναπε και καθετε και περιμενει να παιξει και αλλα πολλα, πολυ γελιο λεμε.
Καλημερα μανουλες.. Δεν ξερω πως αφησα να πεσει παλι αυτο το τοπικ , εχω καιρο να γραψω.. Η διατροφη καλα κρατει οπως και τα κιλα.. Ουτε πανω ουτε κατω σταθερα! Η κοιλιτσα στρογγυλευει δειλα δειλα και η κυρια κανει την παρουσια της αισθητη καθε βραδυ κανοντας τη μαμα να πεταει :D στις 22 Αυγουστου ραντεβου για Β´ επιπεδου ..πως θα περασουν παλι οι μερες να τη δω;;; :( Στον προηγουμενο υπερηχο δεν την χορτασα ! Ειδαμε πατουσακια χερακια κοιλιτσα μπουτακια προφιλ! Και στη φωτο 4d η κυρια εκατσε με τα χερακια πισω απ το κεφαλι , λες και διαβαζε εφημεριδα :P Μανουλες ειχε κανει καμια σας μαθηματα ανωδηνου τοκετου; Θα με ενδιεφεραν καποιες πληροφοριες.. Θενξ :) :)
Πειράζει να σε καλημερίσει μια που δεν είναι μανούλα?? Καλημέρα Σωτηρία μου! Δώσε ένα χαδάκι στη μικρή στην κοιλίτσα σου και από μένα!:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
Καλημερα Γιωτα μου! Φυσικα και δεν πειραζει! Μια μεγαλη καλημερα και απο μενα , το χαδακι εδωθην στην μπουμπου καισας ευχαριστει! Χαχαχα :D
καλημερα μητσο μου....(χαχαχαχαχα )...αχ σε καταλαβαινω και εγω ανυπομονουσα να παω υπερηχο να τα δω..κανε υπομονη,....απο ορεξη πως πας??πεινας?
Καλημερουδια κοριτσαρε! Τι κανεις;;; Ασε ασε μεγαλη ανυπομονησια ! Απο ορεξη ασε γιαυτο δεν εχω γραψει τοσες μερες γιατι θα φαω cyber ξεφτυλισμα :( με το ζορι κατεβαινουν οι μπουκιες
δεν πεινας ε?πω πω...αυτα ειναι τα καλα...εγω εχω λυσσαξει...τρομερη πεινα και νευρα...δεν τρωω περα απο αυτα που πρεπει αλλα πειναωωωωωωωωωωωω
Η κακια πεθερα καραδοκει Μιτσοκολακι μου!!!Προσεχε........:starhit::starhit:: starhit:
Αχ Γλαυκη μου θα προσπαθησω να ειμαι καλο παιδι, δεν θα αντεξω μια 2η κακια πεθερα θα πεσω απ το ζαλογκοοοοοοοοοοο
Μιγκ μου βαστα γερα! Και να θυμασαι οτι εισαι ενα απ τα καλητερα παραδειγματα του φορουμ!!! :love:
βασταω τι να κανωωωωωωωωωωωω..βασταωωωω ωωω
μετα απο μερικες μερες 'κακης διατροφης' με ορεξη μηδεν και μετρημενες μπουκιες :( σημερα το παλεψα και εφαγα πιστευω καλα.
η μικρη μου σημερα ηταν πολυ ζωηρη ενιωθα εντονα τα σπρωξιματακια της, καπου στο υψος του αφαλου, ειμαι τοσο ευτηχισμενη που νιωθω το ανθρωπακι μου μεσα μου , ειναι απιστευτο, ολα γυρω μου φανταζουν τριχες μπροστα σε αυτο το θαυμα ........
λοιπον σημερα φαγαμε
~πρωι : 2 κριτσινια με σουσαμι & μισο φρεντακι
~μεσ. : 3 δαχτυλα παστιτσιο και 1 babybel
~απογ.: 1 γιαουρτι με μανγκο
~βραδ.: 1 τοστ & 1 ποτηρι γαλα