αχ.... ευχαριστώ....του εμπορίου ήταν....
ρε παιδιά γουργουρίζει η κοιλιά μου.......
και έφαγα τα μακαρόνια στις 22:30
Printable View
αχ.... ευχαριστώ....του εμπορίου ήταν....
ρε παιδιά γουργουρίζει η κοιλιά μου.......
και έφαγα τα μακαρόνια στις 22:30
φάε λίγο φρουτάκι, ή κάτι ολικής κανένα κριτσίνι ίσως να σου κόψει την πείνα...
Ο άτιμος ο υδατάνθρακας τα έχει αυτά, και κατακρατήσεις και φουσκώματα. Αλλά αύριο στην πρωτείνη θα είσαι μια χαρά!
-200 εγώ σήμερα , στογγυλό κιλάκι (73)
μπα δεν έφαγα τελικά έραβα κάλτσες........αχ και βαχ
καληνύχτα
σόρρρρυυυυυυ! έφυγα απροειδοποίητα χθες! σου απάντησαQuote:
Originally posted by kika*
bomo εχεις u2u.......!!
η επομενη ερωτηση ειναι (και πολυ σημαντικη) ...
οταν βαζει ο doctor τις βελονιτσες εδω κ εκει, προσωπο, στηθος, μπουτια κλπ κλπ δεν αφηνει σημαδακια μετα το τελος της συνεδριας?ουτε ιχνος?
μηπως να χτυπησω και την κυτταριτιδα τελικα?
Bomo..μου ειπες οτι η καθε συνεδρια κοστιζει ενα χ ποσο ετσι? αυτο το ποσο το πληρωνεις για ενα προβλημα που θα εχεις?
δηλαδη μπορει να παω εγω και να του πω...θελω να βελονιστω... για τα κιλα, το καπνισμα, και την κυτταριτιδα...δε πιστευω να φτασει το ποσο τα χ επι 3 φορες??γιατι θελω οντως μια περιουσια..
ή θα μου πει..ενα ενα θεραπευονται αυτα ωστε να παω πιο πολλες φορες και να τα δινω λιγα λιγα...
(παροτι μου ειπατε ολοι οτι δεν πονανε οι βελονες) το θεωρω αρκετα αθλοιο να εχω τοσες πολλες μικρες βελονιτσες μεσα μου...
ευχαριστω ρε παιδια που βοηθατε...
Bomo σου στειλα u2u...
αφήνει πολύ μικρά σημαδάκια,πραγματικά μικρά. σου ξαναλέω ότι ένας σωστός γιατρός θα σου βελονίζει με τη μία όλα τα σημεία για να θεραπευτείς συνολικά. αν σου πει κανείς: ας κάνουμε πρώτα για κάπνισμα-μετά για κιλά-με΄τά για δεν ξερω γω τί- τότε κάτι δεν πάει καλά...εκτός πχ αν έχεις πρόβλημα και με τη μέση και με τη κοιλιά που εκ των πραγματων δεν γίνεται να σε βελονίζει ταυτόχρονα και τις δυο πλευρές του σώματος σου! ή μπρούμυτα θα είσαι ή ανάσκελα.όρθια δεν παίζει εκτός αν είσαι σε θέση να κοιμηθείς και όρθια!! χε χε, αστειάκι:))Quote:
οταν βαζει ο doctor τις βελονιτσες εδω κ εκει, προσωπο, στηθος, μπουτια κλπ κλπ δεν αφηνει σημαδακια μετα το τελος της συνεδριας?ουτε ιχνος?
Bomo..μου ειπες οτι η καθε συνεδρια κοστιζει ενα χ ποσο ετσι? αυτο το ποσο το πληρωνεις για ενα προβλημα που θα εχεις?
δηλαδη μπορει να παω εγω και να του πω...θελω να βελονιστω... για τα κιλα, το καπνισμα, και την κυτταριτιδα...δε πιστευω να φτασει το ποσο τα χ επι 3 φορες??γιατι θελω οντως μια περιουσια..
ή θα μου πει..ενα ενα θεραπευονται αυτα ωστε να παω πιο πολλες φορες και να τα δινω λιγα λιγα...
(παροτι μου ειπατε ολοι οτι δεν πονανε οι βελονες) το θεωρω αρκετα αθλοιο να εχω τοσες πολλες μικρες βελονιτσες μεσα μου...
δεν ήρθε....ξαναστείλε!Quote:
Bomo σου στειλα u2u...
στάσου, για το χθεσινό λες; εκείνο ήρθε. σήμερα νόμιζα έστειλες κι άλλο
σημερα ξαναστειλα αλλα μαλλον δεν ηρθε..προσπαθω αλλα δεν ερχεται μαλλον.
καλα δε πειραζει.
πωπω με εφτιαξες τωρα με το βελονισμο... με ηρεμισες! ευχαριστω...
σε συνδιασμο με διατροφη και λιγη γυμναστικη...ισως χασω αυτα τα καταραμενα 14 κιλα.
καλα εσυ μονο 9 κιλα θες να χασεις?για 9 κιλακια κουραζεσαι?μακαρι να ειχα κι εγω 9...
9 κιλά θέλω να χάσω;;; ΧΑΧΑΧΑ να σαι καλά βρε, με έκανες και γέλασα!! ο στόχος μου είναι 65 απλά δεν μπορώ να το βλέπω σαν στόχο και με αγχώνει...και είπα να τα καταβαίνω 10-10 :)
είχες απόλυτο δίκιο τελικάQuote:
Originally posted by BettyG
φάε λίγο φρουτάκι, ή κάτι ολικής κανένα κριτσίνι ίσως να σου κόψει την πείνα...
Ο άτιμος ο υδατάνθρακας τα έχει αυτά, και κατακρατήσεις και φουσκώματα. Αλλά αύριο στην πρωτείνη θα είσαι μια χαρά!
-200 εγώ σήμερα , στογγυλό κιλάκι (73)
σήμερα δεν πεινάω καθόλου.....
το αποφάσισα απο Κυριάκη θα ξεκινήσω κ εγώ την κυκλική κ βλέπουμε!λεω Κυριακη γιατι εχω ακομα κατι γιαουρτια με φρουτα μη πανε χαμενα να τα φαω ωσ τοτε!χχιχιχιχι
Κοριτσια και εγω την ημερα του υδατανθρακα ΠΕΙΝΑΩ!!
15/4
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΑΣ
~3 φρυγανιες χ.ζ. με μελι
~Φασολακια λαδερα με πατατουλες , 3 παξιμαδακια
~1 μπανανα,1μηλο, 4 κομματακια βερυκοκα αποξηραμενα
~Μιση μεριδα απο το μεσσημεριανο , λιγο ψωμι πολυσπορο
κοριτσια ζυγιστηκατε ?εγω δεν μπορω λογω περιοδου δευτερα ζυγισμα ...
για πεστε αποτελεσματα
Μια από τα ίδια, κι εγώ!Quote:
Originally posted by marou_laki
Κοριτσια και εγω την ημερα του υδατανθρακα ΠΕΙΝΑΩ!!
Λοιπόν σήμερα ημέρα υδατάνθρακα έφαγα:
1. 3 κριτσίνια ολικής και 1 πορτοκάλι
2. 2 ακτινίδια και 1 ξηρό βερύκοκο
3. 1 πιάτο μαυρομάτικα σαλάτα με καλαμπόκι και φρέσκο κρεμμυδάκι + λαδολέμονο+ μαρουλοσαλάτα
4. 1 κράκερ ολικής
5. Δημητριακά με γάλα ρυζιού.
Πεταλουδίτσα, εγώ έχασα ένα κιλάκι σε 4 ημέρες
bomako, δε νομίζω οτι παίζει να σου τα κάνει όλα μαζί, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και επιτυχίας της θεραπείας. Νομίζω οτι αντικειμενικά δεν γίνεται για όλα μαζί, τέτοια είναι η φιλοσοφία του βελονισμού. Για ξαναδές το, μπορεί και να κάνω λάθος.Quote:
Originally posted by bomo
αφήνει πολύ μικρά σημαδάκια,πραγματικά μικρά. σου ξαναλέω ότι ένας σωστός γιατρός θα σου βελονίζει με τη μία όλα τα σημεία για να θεραπευτείς συνολικά. αν σου πει κανείς: ας κάνουμε πρώτα για κάπνισμα-μετά για κιλά-με΄τά για δεν ξερω γω τί- τότε κάτι δεν πάει καλά...εκτός πχ αν έχεις πρόβλημα και με τη μέση και με τη κοιλιά που εκ των πραγματων δεν γίνεται να σε βελονίζει ταυτόχρονα και τις δυο πλευρές του σώματος σου! ή μπρούμυτα θα είσαι ή ανάσκελα.όρθια δεν παίζει εκτός αν είσαι σε θέση να κοιμηθείς και όρθια!! χε χε, αστειάκι:))Quote:
Εμένα πάντως όταν μου έφιαχνε τη μέση , μου έτυχε ενα βαρύ κρυολόγημα, και μου λέει θέλεις να στο φιάξω? απήντησα ναι φυσικά.
Μου λέει, να μην πάρεις ούτε ασπιρίνη όμως, και μου έβαλε τα βελονάκια, μετά από όταν τελειώσα τη συνεδρία για τη μέση, χωρίς να πληρώσω παραπάνω. Το κρυολόγημα και ο βήχας εξαφανίστηκαν με τη μια, ούτε ντεπόν δεν πήρα..
σημερα εκανα κυκλικη ληψη τροφης, ετρωγα σταματητα ολη μερα σα να ειχα ταινια...πιανει για διαιτα? :D
ας γελαμε για να μη κλαιμε!
Καλο ταξιδι Δαναουλακι! μακια
μα και γω έκανα βελονισμό και αρκετές φορές έτυχε είτε να είμαι κρυωμένη,είτε να έχω άλλα διάφορα και ταυτόχρονα με τις βελόνες για την όρεξη και μεταβολισμό, με τρυπούσε και στο πρόσωπο για να ξεμπουκώσω και να μπορώ να αναπνέω. Απορία: αν έκανες βελονισμό για την μέση σου, το βρίσκω απόλυτα λογικό να σε βελονίσει ξεχωριστά για το κρυολόγημα γιατί ίσως έπρεπε να είσαι ανάσκελα...Όσο να ναι, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να σε βελονίζει μπρούμυτα για να σου φύγει το κρυολόγημα.Δεν ξέρω και την περίπτωσή σου βέβαια αλλά εγώ την εμπειρία μου περιγράφω.Quote:
Originally posted by BettyG
bomako, δε νομίζω οτι παίζει να σου τα κάνει όλα μαζί, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και επιτυχίας της θεραπείας. Νομίζω οτι αντικειμενικά δεν γίνεται για όλα μαζί, τέτοια είναι η φιλοσοφία του βελονισμού. Για ξαναδές το, μπορεί και να κάνω λάθος.Quote:
Εμένα πάντως όταν μου έφιαχνε τη μέση , μου έτυχε ενα βαρύ κρυολόγημα, και μου λέει θέλεις να στο φιάξω? απήντησα ναι φυσικά.
Μου λέει, να μην πάρεις ούτε ασπιρίνη όμως, και μου έβαλε τα βελονάκια, μετά από όταν τελειώσα τη συνεδρία για τη μέση, χωρίς να πληρώσω παραπάνω. Το κρυολόγημα και ο βήχας εξαφανίστηκαν με τη μια, ούτε ντεπόν δεν πήρα..
Εγω παντως αποφασισα να μην ακολουθησω αυτη τη διατροφη... Οπως ειπε και η Δαναη, ηταν για τις δικες της αναγκες και ετσι μπορεσε και εχασε.... Και γενικα θα σταματησω να κανω ολα αυτα που βρισκω αποδω κ αποκει... Πραγματικα κουραστικα, απογοητευθηκα και θελω να βρω κατι σωστο γιαμενα.. Οποτε αναμενω την επισκεψη στη διαιτολογο να δω τι θα μου βγαλει εκεινη... και θα ακολουθησω μονο αυτο.... Μεχρι τη Δευτερα απλα θα προσεχω τις θερμιδες μου... αναμενω πως κ πως τη Δευτεραααααααααααα
πωπω παιδια...ετσι που μου τα λετε για το βελονισμο...χαιρομαι!
λες και ο βελονιστης ειναι μαγος!
μακαρι!
ειχες μπουκωμα..και σου λεει 'θελεις να στο φτιαξω'??? και τσουπ... τελος το μπουκωμα!εεεε μια χαρα!
αμα δηλαδη πιασει ο βελονισμος επανω μου..θα γινεω κορμι!!χααχα
αν και οπως μαλλον θα εχω ξαναπει..εμενα δε με νοιαζει να μου βγαλει το φαγητο απο το μυαλο...τα γλυκα θελω να μου βγαλει οπωσδηποτε..
γιατι οποτε χαλαω μια διατροφη/διαιτα.. τη χαλαω λογω γλυκου... εκει δεν αντεχω....
θα του τα πω ολα τα προβληματα μου..και να μου πει τι μπορουμε να διορθωσουμε...
Βοmo βασιλισης Ολγας ειναι και ο γιατρος που θα παω..(ακομα δεν εμαθα ποιος ειναι, περιμενουμε να μας δωσει το τηλ του γιατρου καποιος φιλος).Αυτος εχει και αλλη ειδικοτητα..δεν κανει μονο βελονισμο.δε ξερω τι ομως..
kika εχεις u2uQuote:
πωπω παιδια...ετσι που μου τα λετε για το βελονισμο...χαιρομαι!
λες και ο βελονιστης ειναι μαγος!
μακαρι!
ειχες μπουκωμα..και σου λεει 'θελεις να στο φτιαξω'??? και τσουπ... τελος το μπουκωμα!εεεε μια χαρα!
αμα δηλαδη πιασει ο βελονισμος επανω μου..θα γινεω κορμι!!χααχα
αν και οπως μαλλον θα εχω ξαναπει..εμενα δε με νοιαζει να μου βγαλει το φαγητο απο το μυαλο...τα γλυκα θελω να μου βγαλει οπωσδηποτε..
γιατι οποτε χαλαω μια διατροφη/διαιτα.. τη χαλαω λογω γλυκου... εκει δεν αντεχω....
θα του τα πω ολα τα προβληματα μου..και να μου πει τι μπορουμε να διορθωσουμε...
Βοmo βασιλισης Ολγας ειναι και ο γιατρος που θα παω..(ακομα δεν εμαθα ποιος ειναι, περιμενουμε να μας δωσει το τηλ του γιατρου καποιος φιλος).Αυτος εχει και αλλη ειδικοτητα..δεν κανει μονο βελονισμο.δε ξερω τι ομως..
ρε παιδιά για τον βελονισμό υπάρχει ξεχωριστό θέμα, μην τα σκορπάμε!
εχεις δικιο
Η Δανάη πότε θα γυρίσει ξέρει καμία?
Καραμελάκι εδώ είμαι! Δυστυχώς. Πέρασα μια απίστευτη ταλαιπωρία, ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις προς Λονδίνο και τελικά γυρίσαμε. Προσπαθώ να ξαναφύγω, να δούμε πότε...
μα και γω έκανα βελονισμό και αρκετές φορές έτυχε είτε να είμαι κρυωμένη,είτε να έχω άλλα διάφορα και ταυτόχρονα με τις βελόνες για την όρεξη και μεταβολισμό, με τρυπούσε και στο πρόσωπο για να ξεμπουκώσω και να μπορώ να αναπνέω. Απορία: αν έκανες βελονισμό για την μέση σου, το βρίσκω απόλυτα λογικό να σε βελονίσει ξεχωριστά για το κρυολόγημα γιατί ίσως έπρεπε να είσαι ανάσκελα...Όσο να ναι, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να σε βελονίζει μπρούμυτα για να σου φύγει το κρυολόγημα.Δεν ξέρω και την περίπτωσή σου βέβαια αλλά εγώ την εμπειρία μου περιγράφω.[/quote]Quote:
bomako, δε νομίζω οτι παίζει να σου τα κάνει όλα μαζί, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και επιτυχίας της θεραπείας. Νομίζω οτι αντικειμενικά δεν γίνεται για όλα μαζί, τέτοια είναι η φιλοσοφία του βελονισμού. Για ξαναδές το, μπορεί και να κάνω λάθος.
εμένα πάντως για το πολύ γερό ομολογουμένως κρυολόγημα που είχα, μου είχε βάλει βελονάκια, στο πρόσωπο, στο αυτί, στο στήθος , (στέρνο) και την πλάτη....
Τι να σου πώ δεν επιμένω κιόλας, θα μας πεί η Κίκα όταν πάει...
Παιδιά ακούστε κάτι ενδιαφέρον που είχα ακούσει για το βελονισμό σε ένα κέντρο στην Αγγλία. Το παραθέτω σαν τρίτος γιατί δεν έχω καθόλου γνώσεις πάνω στο θέμα.
Το κέντρο είναι πολύ γνωστό και αναγνωρισμένο από το κράτος, σπουδαζε εκεί μια φίλη. Τότε είχα ακόμα καμιά 20αριά κιλά να χάσω και ρωτησα αμέσως. Μου είπε λοιπόν ο καθηγητής της ότι δεν υπάρχει μέθοδος βελονισμού για αδυνάτισμα και όποιος το λέει είναι ανακριβής και πως το κέντρο τους δεν αναλάμβανε καθόλου περιπτώσεις. Όταν τον ρώτησα γιατί μου είπε πολυ απλά "γιατί στην κινέζικη επαρχία δεν έχει κανείς πρόβλημα βάρους. Υπάρχει μόνο η αντίθετη μέθοδος που δυναμώνει το σώμα και κάνει να αντιστέκεται στην πείνα από την οποία υπέφεραν"
Ε όχι να παχύνω και άλλο σκέφτηκα και δεν ξαναρώτησα τπτ:)
κάνω κάτι λάθος??Quote:
Originally posted by MKEH78
σήμερα παρασκευή υδατάνθακες
08:00 1κουλούρι Θεσσαλονίκης από σίκαλη και χωρίς σουσάμι ~150
12:00 1 μπανάνα (120)
15:00 ? 20:00 250 γρ άβραστα μακαρόνια (900) μετά δεν τα ζύγισα + 1 πιάτο κουνουπίδι(50) + 25ml λάδι (225)+1κ.γ.τοματοπελτέ ωμό(30)
Σύνολο??? 1475~1500 θερμίδες
Κορίτσι τίποτα δεν κάνεις λάθος. Αν μπορείς γενικά να τα τρως ολικής αλέσεως
ευχαριστώ πολύ φιλάκια και καληνύχτα
ΜΚ μου βλέπω καλά? έφαγες μισό πακέτο μακαρόνια ? πως μπόρεσες βρε θηρίο! :PQuote:
κάνω κάτι λάθος??Quote:
σήμερα παρασκευή υδατάνθακες
15:00 ? 20:00 250 γρ άβραστα μακαρόνια (900) μετά δεν τα ζύγισα + 1 πιάτο κουνουπίδι(50) + 25ml λάδι (225)+1κ.γ.τοματοπελτέ ωμό(30)
αχ μακαρονάκια.....
και ολόκληρο τρώω κανένα πρόβλημα
είμαι μακαρονού τι να κάνουμε????
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/04/2010........70.300κ
ΔΕΥΤΕΡΑ 12/4/2010 Πρωινό ζύγισμα --------
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης (180)
1 τοστ με ντομάτα και αγγούρι (150)
1 μπανάνα(120)
380 γρ ρύζι(380) + 10ml λάδι(90) +1/2 ντομάτα(30)=(500)
2φέτες ανανά(60)
200γρ. μακαρόνια + 10ml λάδι(45) + ντομάτα(45)
Σύνολο 1300 θερμίδες
ΤΡΙΤΗ 13/4/2010 Πρωινό ζύγισμα --------69.800
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
200 γρ. καπνιστή γαλοπούλα 10 φέτες (ήταν τυποποιημένη συσκευασία) (160)
μετά 6 τρίγωνα τυράκια λαβας λάιτ 25θερμ*6(150)
1π. γάλα 2% (110)
1πιάτο κουνουπίδι (50)
300 γρ. γιαούρτι 2% (185)
4 κ.γ. λάδι (180)
1 περιέ
1 μπριζόλα χοιρινή στα κάρβουνα~ (380)
1 πιάτο ντοματοσαλάτα(150)
1κομ. τυρί φέτα (100)
Σύνολο ??????(1465)
ΤΕΤΑΡΤΗ 14/4/2010 Πρωινό ζύγισμα --------69.800
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης (180)
1 τοστ με ντομάτα και αγγούρι (150)
1 μπανάνα(120)
380 γρ ρύζι(380) + 2 κ.γ. λάδι(90) +1/2 ντομάτα(30)=(500)
2-3 γουλιές χυμό αλλά χωρίς προσθήκη ζάχαρης (30)
το βράδυ 280γρ. μακαρόνια(280) + 22 κ.γ.λάδι(20) + ντομάτα(20)=(320)
Σύνολο 1300 θερμίδες
ΠΕΜΠΤΗ 15/4/2010 Πρωινό ζύγισμα --------69.300
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
2π. γάλα σοκολατούχο 0%(180)
3 καλαμάκια κοτόπουλο χωρίς πρόσθετο λαδολέμονο(400) ντοματοσαλάτα(200)
1κ. τυρί φέτα(100)100γρ. γιαούρτι 2%(60)
2 μπούτια ξεκοκαλισμένα στο αντικολλητικό(400) ντοματοσαλάτα(200)1κ. τυρί φέτα(50)
Σύνολο??? ~1500 θερμίδες
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/4/2010 Πρωινό ζύγισμα --------69.300
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 17/4/2010 Πρωινό ζύγισμα --------68.900
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
1π. γάλα 2%(110)
2π. γάλα σοκολατούχο 0%(180)
1/2 στήθος και 1 μπούτι κοτόπουλο(400)ντοματοσαλάτα( 200)
1 μπριζόλα στα κάρβουνα(400)1 ντοματοσαλάτα(200)
Σύνολο??? ~1500 θερμίδες
Αγαπητό μου ημερολόγιο σου ζητώ <συγνώμη>
παραστράτησα και μάλιστα διπλά?..
και έφαγα πολύ?.. (μάλλον υπερφαγηκό ήτανε)
και δεν έμπαινα να γράψω τίποτα?. (Από ντροπή??.)
Έπεισα τον εαυτό μου ότι κάνοντας την κυκλική απλά θα πειραματιστώ??
Και θα φάω πολύ για να δω τα αποτελέσματα? αλλά η αλήθεια είναι ότι έτρωγα πολύ
Γιατί μου αρέσει να τρώω πολύ??..
Αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου εκτός από το να τον αγαπάω και να τον βοηθάω
αναγνωρίζοντας τα λάθη μου και λέγοντας μου όλη την αλήθεια,
να την λέω και σε εσάς, εδώ σε αυτόν τον χώρο που τον νοιώθω
σαν σπίτι μου και σαν μια τελευταία σανίδα σωτηρίας??
Οπότε σας παραθέτω αυτά που δεν έγραψα αυτές τις 3 μέρες?..
ΚΥΡΙΑΚΗ 18/4/2010 Πρωινό ζύγισμα --------68.900
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ
1 μπανάνα(120)
1/2 πάκο μακαρόνια(900)
1μεγάλο πιάτο ρύζι(300)
+ψωμί με ντοματοσαλάτα(250)
+5κ.γ. λάδι (230)
Σύνολο??? ~1900 θερμίδες
ΔΕΥΤΕΡΑ 19/4/2010 Πρωινό ζύγισμα --------69.300
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ (το χάλασα) πήγα στου αδερφό μου.....
1π. γάλα 2%(110)
6 λαβάς λάιτ 25*6=(150)
5φ. γαλοπούλα(100)
1/2 κομ. παστίτσιο(300)+ντοματοσαλάτα με φέτα(400)+ψωμί(200)
1/2 πάστα σεράνο(300)+1χούφτα πατατάκια(150)
1 μπούτι ξεκοκαλισμένο(300)+1 πιάτο σπανάκι τσιγαριστό(300)+3φέτες ψωμί(300)
Σύνολο??? ~2600 θερμίδες
ΤΡΙΤΗ 20/4/2010 Πρωινό ζύγισμα --------69.700
Χωρίς πρόγραμμα
1 κουλούρι Θεσσαλονίκης ολικής(150)
1 μπούτι (400)1φρυγανιά με λαβάς λάιτ(100)1αγγούρι+1ντομάτα+2.κ. γ. λάδι(180)
2 βουτήματα + 5 δρακουλίνια (250)
1αγγούρι+1ντομάτα+1.κ.γ. λάδι(130)+2 παξιμάδια με φέτα και λάδι(300)
Σύνολο??? ~1500 θερμίδες
ξεκινησα κ εγω σημερα!!!!!!με πρωτεινη.τελικα μου ειναι πιο ευκολο η μερα με τους υδατανθρακες γιατι μαλλον δεν αντεχω χωρις φρουτα!ολη μερα αυτο σκεφτομαι σημερα!
semie
τότε φάε φρούτα στη μέρα πρωτεινης. Καλύτερα έτσι παρα να μην το κάνεις καθόλου.
οχι οχι θα αντεξω!η την κανουμε η δεν την κανουμε!θελω να τα κανω ολα σωστα για να εχω αποτελεσμα.μια μερουλα ειναι κ περασε σχεδόν!σ ευχαριστώ παντως Δανάη!
δαναη σωσε με!!!!
επειδη αυτη τη στιγμη δεν εχω χρονο να διαβασω και τις 23 σελιδες(θα το κανω το βραδυ)
μπορεις να μου πεις περιπου πως λειτουργει ο τροπος αυτος διατροφης?ειναι αποτελεσματικος?ποσα χανεις περιπου στο μηνα?
εγω την καταλαβα ως εξης την μια μερα τρως μακαρονια,πατατες και ψωμι(και λαχανικα βεβαιως)
και την αλλη κρεας ψαρι οσπρια και γαλακτοκομικα?
ευκολη φαινεται
μπορεις να με διαφωτισεις λιγακι γιατι βρισκομαι σε κατασταση εκετακτου αναγκης μιας και συνειδητοποιησα τα κιλα μου??????????????????????
χιλια ευχαριστω
Καλά την κατάλαβες. ΑΠλά βρε Λαλούνα μου δεν είναι εύκολη διατροφή και ίσως κουραστείς. Ειδικά αν σου αρέσουν κιόλας οι υδατάνθρακες όπως διάβασα, είναι δύσκολο να μην τους τρως 3-4 μερες την εβδομάδα.
Εμένα μου την έδωσε στα τελευταία η διαιτολόγος, γιατί είχα κολλήσει.
Δαναη να σε ρωτησω κατι,ενα γιουρτι που κοιταξα λεει 5 πρωτεινες και 10 υδατάνθρακες!αρα εκανα λαθος?δε το χω φαει ακομα αλλα ετσι νομιζα!