Quote:
Εγώ όταν κατάλαβα πλεον οτι ΠΡΕΠΕΙ να πάρω βάρος, άρχισα με πολύ δυσκολία να τσιμπάω παραπάνω..μια δν έτρωγα , μια έτρωγα 2-3 κουλουράκια επιπλέον με αποτέλεσμα?2 μήνες να έχω πάρει ελάχιστο βάρος κ να είμαι συνέχεια μπρος -πίσω.
Ως ένα βαθμό το κάνω και εγώ αυτό. Ίσως και γι αυτό με διαβάζεις και σχετικά χαλαρή γιατί τώρα με παίρνει και έχω το περιθώριο. Τσιμπολογάω παραπάνω και κυρίως σκατολοίδια και τα βράδια πολλές φορές δε θα φάω το βραδινό που μου χει αλλά γλυκό η κρέπα ή κανά σουβλάκι αλλά ακόμα και αυτές τις παρασπονδίες τις κάνω μαζεμένα. Τον έχω το φόβο δηλαδή ακόμα.
Quote:
Ίσως θα έπρεπε όλα αυτά να τα κάνω με την υποστήριξη ενος ειδικού γιατί είναι όντως πολύ ψυχοφθόρο.Κάνεις πολύ καλά που τα βάζεις σιγα σιγα τα κιλά , εμένα αυτό ήταν το λάθος μου , οτι τα πήρα άτσαλα και δν μου έδωσα τον χρόνο να συνειδητοποιώ τις αλλαγες
Να σου πω το χα σκεφτεί να πάω σε ψυχολόγο αλλά στην περίπτωση μου νομίζω ότι δε θα έβγαζα κάτι. Αν μάλιστα δεν πέσεις και σε καλό ψυχολόγο κοντευεις να αποτρελαθείς εγώ αυτό που ήθελα ήταν να αποκαταστήσω τη σχέση μου με το φαί ως ένα βαθμό και σε αυτό μου έφτασε η βοήθεια της διαιτολόγου. Δεν ξέρω ίσως ήμουν από τις "εύκολες" περιπτώσεις που όταν είπα τέρμα ήταν και τέρμα. Τα υπόλοιπα τώρα κολλήματα μου και ψυχολογικές μου αναζητήσεις και πάλι πρέπει να τις λύσω μόνη μου.