αααααααααααα χριστουγεννιατικο!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
τι ωραια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:starhit:
Printable View
ναι γιατι ερχονται σε λιγο καιρο και θελω να θυμαμαι πως θα ειμαι αδυνατη!καλα εννοω πιο αδυνατη απο οτι τωρα! θα εχω παει αισιως την πρωτοχρονια 77!Quote:
Originally posted by click
Δεν είμαι λίγο κάπως αγάπη μου.... είμαι πολύ κάπως.....Quote:
Originally posted by georgina
click που ησουν σε χασαμε?
σας αρεσει το νεο μου ticket?
πωλινακι εισαι καλα; εχεις κατι; σε νιωθω λιγο....καπως
κι εγω θελω πολυ να δω το 7 και τα χριστουγεννα με 75 κιλα θα ειμαι υπερευχαριστημενη!
απο 1/11 θα βαλω και γω χριστουγεννιατικο τικερακι! :smilegrin:
κοιτα αν θες να το συζητησεις να το βγαλεις απο μεσα σου οκ δεν θελω να σε πιεσω! μη μου στενοχωριεσαι παντως.....
οοοοοοχι επιστροφη.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και για τα δύο.... Δεν γίνετε να τον επιστρέψω σαν ελαττοματικό προϊόν? :)Quote:
γιατι το λες αυτο? εγινε κατι? για τη σχεση το λες ή για τα κιλα?
ΑΛΛΑΓΗ με καποιον πολυ καλυτερο :yes:;)
άνοιξα θεματάκι στο " Ψυχολογία για όλους ". άμμα θες πήγενε και δες το αγάπη και θα καταλάβεις....Quote:
κοιτα αν θες να το συζητησεις να το βγαλεις απο μεσα σου οκ δεν θελω να σε πιεσω! μη μου στενοχωριεσαι παντως.....
είναι τόσο εύκολο αυτό Clickακι μου ? Σήμερα ηληκρινά σκεφτόμουν και γελούσα κιόλας με τον πόνο μου, πως άμμα τον δώσω μέσα και πάρω 2 γαιδουράκια, πολύ πιο χρήσιμα θα μου είναι......Quote:
οοοοοοχι επιστροφη.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Και για τα δύο.... Δεν γίνετε να τον επιστρέψω σαν ελαττοματικό προϊόν? :)Quote:
γιατι το λες αυτο? εγινε κατι? για τη σχεση το λες ή για τα κιλα?
ΑΛΛΑΓΗ με καποιον πολυ καλυτερο :yes:;)
μια χαρα ειναι τα γαιδουρακια, πολυ θα ηθελε να τους μοιαζει!
ευκολο δεν ειναι, η αποφαση ειναι το δυσκολο κομματι.
οταν αποφασισεις τι θελεις, το τολμας και δε σταματας πουθενα.
αρκει να παρεις την αποφαση, τα αλλα ερχονται.
είναι πολλά πράγματα που πολλές φορές σε κρατάνε σε μια σχέση όσο και να θες να την τελειώσεις.....Quote:
μια χαρα ειναι τα γαιδουρακια, πολυ θα ηθελε να τους μοιαζει!
ευκολο δεν ειναι, η αποφαση ειναι το δυσκολο κομματι.
οταν αποφασισεις τι θελεις, το τολμας και δε σταματας πουθενα.
αρκει να παρεις την αποφαση, τα αλλα ερχονται.
Κοριτσια θελω να φαω ενα γλυκο οχι με πολλες θερμιδες δωστε καμια ιδεα
αχ ειναι και κλειστο το σουπερ μαρκετ.Quote:
Originally posted by petallouditsaa
αν βρεις σε ψιλικατζιδικο, σοκογκοφρετα υγειας παυλιδης, τελεια!
εχω διαβασει πολλα κοριτσια βαζουν σε γιαουρτι, κακαο και γλυκαντικο και λενε οτι τους αρεσει.
αλλη ιδεα ειναι και το μελι, με βουτυρο και ψωμι ισως?
Quote:
κι εγω θελω πολυ να δω το 7 και τα χριστουγεννα με 75 κιλα θα ειμαι υπερευχαριστημενη!
ναι ρε συ! ας παμε 70κατι τα χριστουγεννα! μπορουμε!!!!77 εγω 75 εσυ κλπ!!!!! yes!power!
το εφτα να δουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεε:wink1:Quote:
Quote:
ναι ρε συ! ας παμε 70κατι τα χριστουγεννα! μπορουμε!!!!77 εγω 75 εσυ κλπ!!!!! yes!power!
να αλλαξουμε και ομαδα:starhit:
α χτυπησα ενα τεραστιο κομματι μιλφει μολις τωρα, ισως αν φας μονο τη ζαχαρη αχνη του δε θα παρεις πολλες θερμιδες :PQuote:
Originally posted by petallouditsaa
petallouda πιες μια κολα λαϊτ . Είναι γλυκιά και φουσκώνει !
koritsia εχω νεο κινητρο, δηλαδη παλιο αλλα τωρα το βλεπω μεσα απο ενα νεο πρισμα, πιο ρεαλιστικο,
κ εν ολιγοις νομιζω οτι αυτη τη φορα ο στοχος ειναι ξεκαθαρος.
κατσαμε κ συζητησαμε με τον ανδρα μου κ ειπαμε ας περιμενει λιγο ακομη η εγγυμοσυνη 5 μηνες,
τοτε θαρχισουμε προσπαθειες πανω κατω κ οχι πιο συντομα που λεγαμε.
ετσι ξεαγχωθηκα πολυ γιατι δε μπορουσα να με κατατρεχει η ζυγαρια.
Εκατσα λοιπον κ τα υπολογισα κ λεω:
6 μηνες εχουν περασει απο το γαμο, μεσα σαυτους τους εξι μηνες πηρα καποια κιλα κ τα εχασα,
πριν το γαμο μεσα σε εξι μηνες ειχα χασει ολα τα ως τωρα κιλα.
αρα οι 6 μηνες φτανουν κ περισσευουν για να με αλλαξω κι αλλο.
θετω στοχο λοιπον σε 5-6 μηνες να εχω χασει 10 κιλα,
αλλα να γυμναζομαι συχνα κ να τρωω σωστα, ετσι θαμαι -10 κιλα αλλα θα δειχνω -20...
αν το σκεφτει κανεις ειναι ρεαλιστικο πλεον κ σαν νουμερο τα κιλα κ σαν γεγονος η εγγυμοσυνη,
γιατι πριν λεγαμε για εγγυμοσυνη αλλα δεν το ειχα συνειδητοποιησει,
τουλαχιστο εγω οχι.
αρχιζω λοιπον κ με 2 κιλα το μηνα θα ειμαι σουπερ ευχαριστημενη
αρκει να πετυχω παραλληλα σωστη διατροφη κ γυμναστικη.
αγαπημένη ομαδούλα!!!!
τι κάνετε κορίτσια???ελπίζω να είστε καλά:tumble::tumble::tumble:
...εγώ δεν είμαι καθόλου καλά....τα παράτησα όλα πάλι...
ευτυχώς δεν έχω πάρει τίποτα...αλλά είμαι τόσο απογοητευμένη που δεν χάνω.....
και τώρα δουλεύω 8ωρο σε ένα γραφείο αρχειοθετώ και κάθομαι συνέχεια....και μετά δεν έχω χρόνο για γυμναστήριο δεν είχα πριν...πόσο μάλλον τώρα....δεν προλαβαίνω ούτε στο φορουμάκι μας να μπαίνω...που με βοήθαγε τόσο πολύ...ουφ...έχω πελαγώσει...
:sniffle::sniffle::sniffle::sniffle::sniffle::snif fle:
σωστη! 2 ηπια σημερα :shocked2:Quote:
Originally posted by ria
petallouda πιες μια κολα λαϊτ . Είναι γλυκιά και φουσκώνει !
bad :) να σου πω κάτι? Είναι πολυ σημαντικό που περνας τη περίοδο μετά γάμου χωρίς να είσαι + στα κιλά! Δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος με τάση να παίρνει κιλά, που μετά το γάμο δεν έβαλε βάρος. Αυτό που καταφέρνεις είναι πολύ σημαντικό και μια ακόμη παρατήρηση... το θέμα του μωρού αστο, μη το σκέφτεσαι τόσο πολύ. Θα σε μπλοκάρει... στο στόχο σου που είναι η σωστή διατροφή και η γυμναστική και η εγκυμοσυνη θα πάει μια χαρά όταν θα έρθει με το καλό. Στα λέω γιατί τα πέρασα η ίδια...
Quote:
Originally posted by badgirl11
koritsia εχω νεο κινητρο, δηλαδη παλιο αλλα τωρα το βλεπω μεσα απο ενα νεο πρισμα, πιο ρεαλιστικο,
κατσαμε κ συζητησαμε με τον ανδρα μου κ ειπαμε ας περιμενει λιγο ακομη η εγγυμοσυνη 5 μηνες,
6 μηνες εχουν περασει απο το γαμο, μεσα σαυτους τους εξι μηνες πηρα καποια κιλα κ τα εχασα,
αλλα να γυμναζομαι συχνα κ να τρωω σωστα, ετσι θαμαι -10 κιλα αλλα θα δειχνω -20...
αν το σκεφτει κανεις ειναι ρεαλιστικο πλεον κ σαν νουμερο τα κιλα κ σαν γεγονος η εγγυμοσυνη,
τουλαχιστο εγω οχι.
αληθεια στο ευχομαι καλη αρχη! πολυ ωραιο που καθησατε και μιλησατε με τον αντρα σου.... αν επιτρεπετε ποσα κιλα ησουν πριν το γαμο και ποσα εχασες σε 6 μηνες για το γαμο?δεν ειμαι αδιακριτη απλα με ενδιαφερει το θεμα...τα εχασες μονη σου?
bad 2 κιλακια το μηνα δεν ειναι τιποτα κοριτσι μου θα τα καταφερεις! στην εγκυμοσύνη παιρνουμε στανταρ 8 απο το μωρο, πλακουντα κλπ. αν εισαι προσεκτικη το πολυ πολυ μετα τη γεννα να εισαι εδω που εισαι τωρα! η προσπαθεια αυτου του εξαμηνου να ειναι για το μωρακι! και για σενα βεβαιως!
Quote:
Originally posted by asi
αγαπημένη ομαδούλα!!!!
και τώρα δουλεύω 8ωρο σε ένα γραφείο αρχειοθετώ και κάθομαι συνέχεια....και μετά δεν έχω χρόνο για γυμναστήριο δεν είχα πριν...πόσο μάλλον τώρα....δεν προλαβαίνω ούτε στο φορουμάκι μας να μπαίνω...που με βοήθαγε τόσο πολύ...ουφ...έχω πελαγώσει...
ενταξει μην σε πιανει τρελα! παμε παλι! ολες μαζι! κι εγω δευτερα αρχισα! θα αλλαξουμε δεκαδα πριν τα χριστουγεννα! οσο για τη δουλεια αμα εισαι με λεωφορειο μην το παιρνεις απο την κοντινη σταση μετα τη δουλεια ή πριν...περπατα μια σταση παραπερα...;)
με αφορμή αυτό το ποστ να σου πώ πως σήμερα ξέθαψα ένα stepper που είχα αγοράσει πριν καιρο... οχι ακριβό (νομίζω γυρω στα 60euro ) το οποιο είναι τελικά τέλειο βρε κορίτσια για αεροβια μεσα στο σπίτι. Στο προτείνω ...μαζί με ενα ζευγάρι βαράκια... μπορείς ανετα να γυμναστεις στο σπίτι!Quote:
Originally posted by asi
αγαπημένη ομαδούλα!!!!
Quote:
Originally posted by ria
με αφορμή αυτό το ποστ να σου πώ πως σήμερα ξέθαψα ένα stepper που είχα αγοράσει πριν καιρο... οχι ακριβό (νομίζω γυρω στα 60euro ) το οποιο είναι τελικά τέλειο βρε κορίτσια για αεροβια μεσα στο σπίτι. Στο προτείνω ...μαζί με ενα ζευγάρι βαράκια... μπορείς ανετα να γυμναστεις στο σπίτι!Quote:
Originally posted by asi
αγαπημένη ομαδούλα!!!!
αχ εμεις εχουμε διαδρομο σπιτι αλλα το ποσο βαριεμαι δεν λεγεται!
ε ολες βαριομαστε βρε τζορτζινα αλλα δε γινεται να καθομαστε στη δουλεια, να καθομαστε στον καναπε σπιτι κ να αδυνατισουμε...
τη γυμναστική εαν την αρχίσεις... γίνεται εθισμός... τη` ζητάει το σώμα σου
ακριβως αυτο σκεφτομαι!Quote:
Originally posted by ioanna83
bad 2 κιλακια το μηνα δεν ειναι τιποτα κοριτσι μου θα τα καταφερεις! στην εγκυμοσύνη παιρνουμε στανταρ 8 απο το μωρο, πλακουντα κλπ. αν εισαι προσεκτικη το πολυ πολυ μετα τη γεννα να εισαι εδω που εισαι τωρα! η προσπαθεια αυτου του εξαμηνου να ειναι για το μωρακι! και για σενα βεβαιως!
ετσι θα εχω ισχυρο κινητρο, νομιζω ελπιζω κ ευχομαι...
αντε ρε γαμωτο να φυγω απο το 8.
βαρεθηκα εδω ρε κοριτσια καντε κατι να φυγουμε ολες μαζι,
παμε να βρουμε τη ρια στο 7
ελα ρια ελευθεριααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααα
ναι οπως τα γλυκα ρε γαμωτο,Quote:
Originally posted by ria
αν αρχισεις κ τα δυο κανεις μια τρυπα στο νερο, κ μετα αναγκαζεσαι να περιορισεις τα γλυκα (ή την γυμναστικη αναλογα τι φαση περνας :smilegrin:)
σορυ που επιμενω μηπως μπορεις να απαντησεις;Quote:
Quote:
τουλαχιστο εγω οχι.
αληθεια στο ευχομαι καλη αρχη! πολυ ωραιο που καθησατε και μιλησατε με τον αντρα σου.... αν επιτρεπετε ποσα κιλα ησουν πριν το γαμο και ποσα εχασες σε 6 μηνες για το γαμο?δεν ειμαι αδιακριτη απλα με ενδιαφερει το θεμα...τα εχασες μονη σου?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.... :pQuote:
ναι οπως τα γλυκα ρε γαμωτο,Quote:
Originally posted by ria
αν αρχισεις κ τα δυο κανεις μια τρυπα στο νερο, κ μετα αναγκαζεσαι να περιορισεις τα γλυκα (ή την γυμναστικη αναλογα τι φαση περνας :smilegrin:)
ΣΩΤΗΡΙΑ ΡΕ ... ;)
α σορυ ειμαι δουλεια με το νοτμπουκ κ εχει μια σταλια οθονη...
λοιπον
πρωτη φαση:
αρχισα 106 κιλα περυσι Πασχα
πηγα 99 Αυγουστο χωρις προσπαθεια συγκεκριμενη,
απλα πηγα γυμναστηριο 1-2 μηνες χωρις να κανω πολλα πραγματα κ συνεχιζα να τρωω πολυ...
προσπαθωντας ομως να μη τρωω τοσο
δευτερη φαση:
σεπτεμβρη 99 κιλα αρχισα σε αλλο γυμναστηριο πιο εντατικα
μεχρι χριστουγεννα καπου 92-95 κιλα (καπου εκει γραφτηκα κ στο φορουμ εδω σαν badgirl)
κ μετα με διαφορες διαιτες ηλιθιες κ μη εφτασα 90-92 κιλα (αλλα παντα με καθημερινη γυμναστικη κ με πολυ πεισμα).
μετα μετρουσα θερμιδες κυριως κ εφτασα 82 κιλα 24 Απριλη που παντρευτηκα,
αλλα ειχα σταματησει γυμναστικη 3-4 μηνες πριν.
(καπου τα εχω γραψει αναλυτικα κ τα εχω εδω στο φορουμ, εχω ασθενη μνημη εξου κ γραφω αναλυτικα τι τρωω κ τι γυμναστικη κανω,
γιατι μετα απορω κιολα γιατι δεν αδυνατισα!)
μετα το γαμο χωρις γυμναστικη πηγα 87 κ απο τον αυγουστο κ μετα αρχισα γυμναστικη κ διαιτα κ επιτελους χανω κ παλι.
ελπιζω να μη σε μπουρδουκλωσα.
το σιγουρο ειναι οτι παντρευτηκα 24 απριλη, σκεψου να εβαζα "απο εως" εκει χαχαχαχαχα
ρια ελευθερια λεω να παμε στο 7 κ μεις ρε συ οι φυλακισμενες εδω α στο καλο πια!
οχι τιποτε αλλο ειμαστε κ σε φυλακη χωρις φαι...
ΧΑΧΑΧΑ.. εχουν πέσει τα επίπεδα να δεις πως τη λεει ο space... σεροτονίνης? :PQuote:
ρια ελευθερια λεω να παμε στο 7 κ μεις ρε συ οι φυλακισμενες εδω α στο καλο πια!
οχι τιποτε αλλο ειμαστε κ σε φυλακη χωρις φαι...
Quote:
α σορυ ειμαι δουλεια με το νοτμπουκ κ εχει μια σταλια οθονη...
λοιπον
πρωτη φαση:
αρχισα 106 κιλα περυσι Πασχα
πηγα 99 Αυγουστο χωρις προσπαθεια συγκεκριμενη,
απλα πηγα γυμναστηριο 1-2 μηνες χωρις να κανω πολλα πραγματα κ συνεχιζα να τρωω πολυ...
προσπαθωντας ομως να μη τρωω τοσο
δευτερη φαση:
σεπτεμβρη 99 κιλα αρχισα σε αλλο γυμναστηριο πιο εντατικα
μεχρι χριστουγεννα καπου 92-95 κιλα (καπου εκει γραφτηκα κ στο φορουμ εδω σαν badgirl)
κ μετα με διαφορες διαιτες ηλιθιες κ μη εφτασα 90-92 κιλα (αλλα παντα με καθημερινη γυμναστικη κ με πολυ πεισμα).
μετα μετρουσα θερμιδες κυριως κ εφτασα 82 κιλα 24 Απριλη που παντρευτηκα,
αλλα ειχα σταματησει γυμναστικη 3-4 μηνες πριν.
(καπου τα εχω γραψει αναλυτικα κ τα εχω εδω στο φορουμ, εχω ασθενη μνημη εξου κ γραφω αναλυτικα τι τρωω κ τι γυμναστικη κανω,
γιατι μετα απορω κιολα γιατι δεν αδυνατισα!)
μετα το γαμο χωρις γυμναστικη πηγα 87 κ απο τον αυγουστο κ μετα αρχισα γυμναστικη κ διαιτα κ επιτελους χανω κ παλι.
ελπιζω να μη σε μπουρδουκλωσα.
το σιγουρο ειναι οτι παντρευτηκα 24 απριλη, σκεψου να εβαζα "απο εως" εκει χαχαχαχαχα
αχ παντρευτηκες τη μερα που εχουμε επετειο!!!! να ζησεις απλα για το νυφικο δεν πας καποιυς μηνες πριν????αν σηλαδη παντρευτεις απριλη ποτε πας?αμα εχεις χασει μετα 10 κιλα πως στο διορθωνουν???σε ενα χρονο 24 κιλα;;;; αχ τοσα θελω κι εγω!!!!
παντως σημερα μονο αυτος με παιρνει τηλ ή στελνει μηνυμα και απανταω....ακολουθω τις συμβουλες σας...δεν τον πρηζω...και ειλικρινα ειμαι καλα....
τους μηνες πριν το γαμο ημουν στασιμη στα κιλα, δεν γυμναζομουν, ετρωγα ο,τι ναναι
αντε να επαιζα + ή - 2 κιλα.
στην τελευται προβα μου στενεψε το νυφικο μια χαρα, το εραψα πανω μου σε μοδιστρα λ ηταν ευκολη υποθεση τα κιλα.
το μονο που μου ζητησε μετα για 1 εβδομαδα να μην παρω βαρος
ελα βρε εχετε επετειο tote... :)
παιδια σημερα εφαγα γυρω στις 2000 θερμιδες ενω επρεπε γυρω στις 1200 αλλα σημερα το εμαθα οτι επρεπε τοσο....στενοχωρηθηκα.....
να'μαι κιεγώ σε χειρότερη φάση από πριν.....
έχω τρελλαθεί......
όπως σας είπα από το πρωί ήμουν με μόνο μια μπάρα δημητριακών και δεν πινούσα.... ούτε ήμουν σε όρεξη να φάω.... πήγα βόλτα με τον γιο μου, και κάτσαμε μακντοναλτσ. πήρα τα νακετσ τα 9 να φάμε μαζί με το μορό και πατάτες. ότι έφαγα, βουρ τουαλέτα να τα βγάλω..... μετά έφαγα 1 μηλόπητα... πάλι τουαλέτα.... ήρθα σπίτι και έφαγα 2 φέτες ψωμί, 2 πακέτα γαριδάκια, 3 κουταλιές νουτέλλα, 2 σοκοφρέττες 2 μήλα..... και ανάμεσα σε όλα αυτά πάντα ο εμετός..... τον οποίο προκαλώ εγώ γιατί δεν μπορώ να ανασάνω..... μεχει πιάσει κρίση...... τώρα ψάχνω να δω τί άλλο θα φάω..... HELPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!! πάνω που κατάφερα 2 μέρες να μην κάνω εμετό, νατο τώρα πάλι......