ΗΙ ΜΑCLUBA!
Printable View
ΗΙ ΜΑCLUBA!
Σκεφτομαι οτι η πολινα εδωσε μια συνταγη με μελιτζανες με ανατολιτικη προελευση -λεγεται Μακλουμπα-και απο τοτε που ειδα το ονομα εχω κολλησει τρελλα ειναι τοσο ευηχο που θελω να το λεω συνεχεια.Κοινως εχω μακλουμπιαστει η:Ισα μωρη Μακλουμπα! η Μακλουμπωσες;
γενικότερα δηλαδή..Μακλουμποκατάσταση !Quote:
Originally posted by lessing
Σκεφτομαι οτι η πολινα εδωσε μια συνταγη με μελιτζανες με ανατολιτικη προελευση -λεγεται Μακλουμπα-και απο τοτε που ειδα το ονομα εχω κολλησει τρελλα ειναι τοσο ευηχο που θελω να το λεω συνεχεια.Κοινως εχω μακλουμπιαστει η:Ισα μωρη Μακλουμπα! η Μακλουμπωσες;
σκεφτομαι οτι θελω να παω για ανταυγειες που εχω να κανω 2 χρονια, και να αγορασω και κανα 2 ρουχαλακια, να ανανεωθω καπως...................
χαχαχαχαχαχα σου υπενθυμίζω ότι μακούμπα σημαίνει αναποδογυρισμένο (up side down) !!!!! Σαρεσε η λέξη ε? :) δοκίμασε και το φαγάκι και θα με θυμιθείς!!!!
που βρισκεται αυτη η συνταγη πωλινακι?
ωχ Πωλίνα τώρα που είπες up side down μου ήρθε μια ακατανίκητη επιθυμία να φάω μακλουμπομηλόπιτα..ωχ ωχ ωχ..
Στη σελιδα για οσους μισουν τα λαχανικα ντορετα μουQuote:
Originally posted by doreta
που βρισκεται αυτη η συνταγη πωλινακι?
Δεν ξερω για μηλόπιττα, αλλά χτες εφτιαξα ένα γαλακτομπούρεκκο........... μμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by POZ
ωχ Πωλίνα τώρα που είπες up side down μου ήρθε μια ακατανίκητη επιθυμία να φάω μακλουμπομηλόπιτα..ωχ ωχ ωχ..
ΟΧΙ άλλο γαλακτομπούρεκο!!Μισό ταψι έφαγα προημερών και ήταν και τίγκα στο σιρόπι...χάλια!Την κυρία Μακ-λούμπα πάντως θα την τιμήσω το σ/κ που θα έχω επισκέψεις...μόνο που για ευνόητους λόγους θα την ξαναβαφτίσω!(στραβοκαταπίν ω κ εύκολα..):smirk:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Δεν ξερω για μηλόπιττα, αλλά χτες εφτιαξα ένα γαλακτομπούρεκκο........... μμμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by POZ
το δικο μου είναι γαλακτομπουρεκκο διαίτης (όσο γίνετε δλδ) !!!! και πως θα την βαφτίσεις καλέ την καημένη? αφού μακλούμπα την λένε¨:):lol::lol::lol::lol:
οτι περιμενα νεα πλατφορμα με φουλ εξοπλισμο emoticons, avatars και html code αλλα δεν...
goodnight συμφορουμακια!!!
Παρασκευή αύριο.. η αγαπημένη μου μέρα! Βέβαια, όχι, δεν τελειώνουν οι υποχρεώσεις.. Το ΣΚ έχω να καθαρίσω και να ψωνίσω και να μαγειρέψω. Αλλά με ησυχία, με το πάσο μου, με το καφεδάκι μου. Πόσο τέλεια!!
:thumbup:Quote:
Originally posted by Ciciliana
Τελικά βρήκα τι άλλαξε στο σάιτ!!!!
η ΩΡΑ !!! :lol::lol::P
επιτέλους έρχεται το σαβ/κο. Ανυπομονώ να γυρίσω στο σπιτάκι μου και να χουχουλιάσω στις κουβερτούλες μου.
Σκεφτομαι πως ηρθε το αγαπημενο Σ/Κ!
Και απο χθες, οτι ο ερωτας δεν κανει διακρισεις ουτε αν εχεις σχεση ουτε αν δεν εισαι σε θεση και φαση να ερωτευτεις..ερχεται και ΜΠΑΜ και κατω..
Ωχ Παναγια μου...
ωωωωωωωωωω!!!!
love is in the aaaaiiiirrr???
Που θα πας, θα σε πετυχουμε στο τσατ!!!:lol:
Και ξερεις τι ωραια ειναι αν Love is in the air με σχεση 7 χρονια;;;;;
ότι πρεπει γιατη .. φαγουρα να υποθεσω?
καλα εσενα μικρη σε θυμαμαι...
η εγω επαθα αλτσχαϊμερ η εσυ εχεις σχεση απ τα 12!!!
με τον ιδιο ανρθωπο!!!
επισης κατι αλλο που σκεφτομαι ειναι τι απεγινε εκεινο το καλο κοριτσι η λεσσιγκ....?????
Aπο τα 14..Quote:
Originally posted by smart
ότι πρεπει γιατη .. φαγουρα να υποθεσω?
καλα εσενα μικρη σε θυμαμαι...
η εγω επαθα αλτσχαϊμερ η εσυ εχεις σχεση απ τα 12!!!
με τον ιδιο ανρθωπο!!!
Το κακο ειναι πως ειναι καποιος αλλος ο εν λογω που λεμε love is in the air..Ασε προσπαθω να μην σκεφτομαι!!!!!!!!!!!
Η λεσινγκ οντως χαθηκε ισως νομιζει πως ακομη ειναι κλειστο το φορουμ..
ναι, καταλαβα οτι ειναι καποιος αλλος!
ε κοιτα, απ τα 14 κ 7 ολοκληρα χρονια!!!!!!????
καποια στιγμη δε θα ρχοτανε κ αυτη η στιγμη?
E λογικα ναι,θα ερχοταν..Οχι πως εγινε γινει τιποτα με "εκεινον" απλα ειναι εκεινα τα συναισθηματα που δε τα ελεγχεις..Απλα κ μονο με ενα κοιταγμα..
Ουφ τι λεω..
εκεινο το κοιταγμα που αναστατωωωωνεεσαιαιαια!!!??? ?????
χαχαχαχα!!!
σορι που παιζω με τον πονο σου... αλλα δε μπορω ν αντισταθω!!!
αντε,καλα ξεμπερδεματα :rolleyes:
K εγω γελαω μονη μου!
Ασε,ασε!
Δεν εχω μπερδεματα τουλαχιστον!
Απλα τον σκεφτομαι! :P
οτι βαριεμαι ελεεινα να μαγειρεψω, θα το κανω ομως γιατι χτες ετρωγα ολη μερα τοστ :P φτανει
Ω κ μαρεσουν αυτα για λεγε για λεγεQuote:
Originally posted by onelifeonechance
Σκεφτομαι πως ηρθε το αγαπημενο Σ/Κ!
Και απο χθες, οτι ο ερωτας δεν κανει διακρισεις ουτε αν εχεις σχεση ουτε αν δεν εισαι σε θεση και φαση να ερωτευτεις..ερχεται και ΜΠΑΜ και κατω..
Ωχ Παναγια μου...
Τι να πωωω λεσσινγκ μου,τι να πω!!
Μονο που τον σκεφτομαι μου εχει κοπει μεχρι κ η ορεξη που τις προηγουμενες μερες ηθελα να φαω 1 αγελαδα..
Και ειναι κ πολλα χρονια μεγαλυτερος και εχω και σχεση εγω και αστα να πανε..
καθηγητης σου?
Οχι ρε..Απο το εργασιακα περιβαλλον:P
αααααααα και τον εχεις καθε μερα μπροστα σου?
γκρρρ ας οψεται το σερβις της μουλτιραμα δευτερη φορα που χαλαει μια καλωδιοταινια κ ο τεχνικος ειχε ξεχασει!!!!!!να την παραγγειλει απο την αντιπροσωπεια!!!!-μονο Ελλαδα γινονται αυτα-κ για μια βλαβη που θα εκανε μια βδομαδα το πολυ περιμενω 3!Καλα που το εψαξα το θεμα κ πηρα την αντιπροσωπια!!!Τωρα σας γραφω απο ιντερνετ καφε γκρρρρρρQuote:
Originally posted by smart
επισης κατι αλλο που σκεφτομαι ειναι τι απεγινε εκεινο το καλο κοριτσι η λεσσιγκ....?????
Μα εγω εχω φυγει απ'τη δουλεια..
Πρωην εργασιακο περιβαλλον.
Απλα μιλαμε καμια φορα σε κανενα μσν..
Και τον ξαναδα πριν μερες κ μιλησαμε..
Ξερεις το ανεκδοτο που κυκλοφορει στους γκευ φιλουςQuote:
Originally posted by click
το συμπληρωνουμε στο αρχικο ερωτηματολογιο
πως σε λενε
ποσω χρονω εισαι
πως λενε τη μαμα σου
συμβουλη: πηδαμε την ατακα "σε ξερω απο καπου?"
"
"Σας ξερω απο καπου?Που σας ξερω......Που σας ξερω.....,Μηπως...σας εχω παρει...?
Εγω θα ψαχνω αντρα ορφανο παντως..
καλη ιδεα :smirk:Quote:
Originally posted by onelifeonechance
Εγω θα ψαχνω αντρα ορφανο παντως..
:eureka:
ΡΕ ΣΥ τελεια.Πρωτον σου κοβει την ορεξη!Β)ΟΙ ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΙ ερωτες ειναι και οι πιο δυνατοι!
Ετσι φαινεται!Θα δειξει!
μπορει να εισαι σε φαση αλλαγων