οοοοοοοοο!!!!!!!!! Ωραίο φένετε!!!! Από γεύση τί λέει?
Printable View
οοοοοοοοο!!!!!!!!! Ωραίο φένετε!!!! Από γεύση τί λέει?
Αντί να γράψεις το μήνυμα στο κουτί κάτω, να πατάς ποστ ριπλάι που έχει κάτω απο το τελευταίο ποστ!!!! Ετσι δεν θα κάνεις διπλό κόπο!Quote:
Originally posted by eleni1201
Ποστάρω πρώτα το μήνυμα και μετά κάνω έντιτ για να βάλω το αρχείο. Δεν μπορώ αλλιώς.
Eλενακι μου φαινεται σουπερ!
Βγηκε γλυκια εξαιτιας του καροτου!
Quote:
Αυτό είναι ένα μικρό μερος αυτού που θα φάω σήμερα. Μου βγήκε μπόλικη, και πολύ γλυκιά, δεν ξέρω γιατί. Έχω ρίξει ΤΟ αλάτι για να την συνεφέρω!!! Κι ίσως ήθελε το ρυζάκι της, αλλά για μένα καλά είναι και χωρίς το ρύζι.:smilegrin:
ελενακι, το λεμονι ειναι η λυση σου να ρθει στα ισα της , οχι το αλατι :)
καλη ορεξη ;)
μμμ.... επαιζα με το σκυλο μου :D
το θεωρησα αυτονοητο.... σε ολες τις σουπες... την επομενη φορα .. κ να βαλεις κ κρεμμυδι ξερο την επομενη φορα ;)
δεν πειραζει κοριτσιιιιι.... αν δεν παθεις, πως θα μαθεις?
:)
θα βγουμε ολες κ πολυ μαγειρισσες λεμε :P
Μπράβο ελενάρα. Ζηλεύουμε θέλουμε και εμείς
ωραίο κ υγιείνο!αλλά κεράκια δν βλέπω:P:P
καμιά τουρτίτσα δεν έχει καλέ?
ελενακι να στα ξαναπω και απο δω τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!:tumble:
λιγο νεροζουμι μοιαζει η ψαροσουπα ε? πώς και δεν επηξε με τις πατατες?!
δε μου ειπατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν κανω πιτα με βρωμη πώς θα γινει η κρουστα για να ενωθουν οι νιφαδες? να βαλω κατι????????? οεο??
λυσσα κακια κ εσυ με τη βρωμη... απ ό,τι καταλαβα εγω μαλλον δε θελει τπτ!!
τεσπα, αν ειναι να κανεις χορτοπιτα (ο θεος να την κανει) γιατι δεν την κανεις με καλαμποκαλευρο?
το θεμα ειναι να βρεθει τροπος να μη φτιαξω ζυμη!!!!!!!!!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by smart
λυσσα κακια κ εσυ με τη βρωμη... απ ό,τι καταλαβα εγω μαλλον δε θελει τπτ!!
τεσπα, αν ειναι να κανεις χορτοπιτα (ο θεος να την κανει) γιατι δεν την κανεις με καλαμποκαλευρο?
και να μη με πριζεις για τα βουτυρα των ετοιματζιδικων!!! :P
στη γεμιση δε βαζω αβγο ουτε κατι αλλο υγρο εχει
πως διαολο θα ενωθουν οι νιφαδες δεν ξερω, αλλα θα το δοκιμασω και αν βγει κωλος να ξερεις... Ε Σ Υ θα φταις!!!!!!!
Ε Σ Υ !!!!!!!
το αλλο το παρτσακλο που ειναι ν απαντησει?
μην την κανεις μωρε αμα ειναι να φταιω εγω!!!
η κανε πρωτα μια μεριδα-μιανιατουρα να δεις πως θα βγει :p
θα αρχισει τις ανακοινωσεις παλι
τιτλος: παρακαλω ολα τα μελη να διαβασουν
περιεχομενο: πως γινονται οι βρωμοπιτες
τωρα που το διαβασατε πηγαινετε στο διπλανο τοπικ
"βρωμοπιτες φορεβερ"
α!!!
με το καλαμποκαλευρο δεν κανεις ακριβως ζυμη... σφιχτο χυλο το λες...
επισης εγω σου ιεπα να μην παρεις σφολιατα, δεν ειπα να μην παρεις καθολου ετοιμο!!
αν κ τωρα που προσεξα το τικερακι προτειω ανεπιφυλακτα να παρεις σφολιατα μικρο σιχαμερο βρωμερο σκουληκι των 75 κιλων!!!!!:kiss: (το πρασινο φοντο ειναι η ζηλεια μου, τα αλλα ειναι για να θολωσω τα νερα :P )
Quote:
Originally posted by click
θα αρχισει τις ανακοινωσεις παλι
τιτλος: παρακαλω ολα τα μελη να διαβασουν
περιεχομενο: πως γινονται οι βρωμοπιτες
τωρα που το διαβασατε πηγαινετε στο διπλανο τοπικ
"βρωμοπιτες φορεβερ"
gια να μην εχουμε συνωστισμο κ βρωμισει το τοπικ.....
βαριεσαι και ενα ενα μου τα βγαζεις στη φορα!!!!!!!!!
θες να μου γραψεις ΠΩΣ ακριβως γινεται αυτος ο καλαμποκαλευροχυλος???
ή να κανω πειραμα αυριο να σκοτωσω κοσμο?
ʼμα γίνεται να κάνω την βρώμη φύλλο κάπως, καλό θα ήταν.
Θα την κάνω μια χορτόπιτα να την ξεφορτοθώ, άσε που μπορεί και να μου αρέσει.
Κάποια την είχε κάνει μπισκότα αλλά ψάχνω και δεν βρίσκω την συνταγή, ούτε αυτή ούτε μια άλλη που την έκανε σαν ρυζόγαλο.
Παρε να έχεις silk μου. όχι τίποτα άλλο, αλλά μην ταίζεις και τον σύντροφο κάτι που δεν τρώγετε!!!!Quote:
Originally posted by Silk
Κάποια την είχε κάνει μπισκότα αλλά ψάχνω και δεν βρίσκω την συνταγή, ούτε αυτή ούτε μια άλλη που την έκανε σαν ρυζόγαλο.
http://www.sintagespareas.gr/sintage...i-karidia.html
http://www.sintagespareas.gr/sintage...si-souper.html
http://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-diaitis.html
είσαι αστέρι!! :bouncy::bouncy::bouncy:
Πόσες φορές να το πω, ΦΕΓΓΑΡΙ είμαι, αστέρια υπάρχουν πολλά, φεγγάρια όμως? μόνο ένα!!! Μοναδικό!! Σαν και μένα!!!!!:spin::tumble::spin::tumble::spin::tu mble:Quote:
είσαι αστέρι!! :bouncy::bouncy::bouncy:
ρωτησες?Quote:
Originally posted by click
βαριεσαι και ενα ενα μου τα βγαζεις στη φορα!!!!!!!!!
θες να μου γραψεις ΠΩΣ ακριβως γινεται αυτος ο καλαμποκαλευροχυλος???
ή να κανω πειραμα αυριο να σκοτωσω κοσμο?
δε ρωτησες...
θα χρειαστεις:
καλαμποκαλευρο
νερο
αλατι
λαδι
σε μια λεκανιτσα βαζεις αλευρι (δεν ξερω τι ταψι εχεις αλλα κ να ξερα, δε θα ξερα ποσο αλευρι να βαλεις lol) νερο, λιγο αλατι κ λιγο ελειολαδο κ ανακατευεις.
θα πρεπει να γινει ενα μιγμα που θα στεκεται , να μην απλωνει.
βαζεις λαδι στο ταψι (αν βαλεις μαργαρινη ειναι καλυτερα κ δε θα κολλησει) κ στρωνεις το μιγμα.
πανω απ το μιγμα βαζεις το μιγμα λαχανικων.
πανω απ τα λαχανικα θα βαλεις παλι μιγμα καλαμποκαλευρου που εσυ ως γατονι που εισαι θα χεις υπολογισει να μεινει ( κ αν δε μεινει, φτιναζεις αλλο ;) ) αλλα πολυ πιο αραιο, να ειναι ρευστος χυλος.
οχι πολυ παχος.
το καταπληκτικο τιπ (προαιρετικο) ειναι πανω απο τον αραιο χυλο να πασπαλισεις (καλυτερα με στραγγιστηρια αν εχεις) καλαμποκαλευρο.
από πανω λιγο λαδακι κ ψηνεις μεχρι να ροδισει :)
καλη επιτυχια κ καλη ορεξη!!
αμα το καταφερεις θα σου πω κ γαλατοπιτα με καλαμποκαλευρο ;)
ενοειται οτι θα βαλεις φωτο για να χω ντοκουμεντα :p
SA ryzogαλο:Quote:
1 ποτηρι γαλα
3-4 κ. σουπας βρωμη
1 κ μελι
κανελα
α) σε ενα κατσαρολακι βαζεις γαλα-βρωμη-μελι κ ανατακευεις μεχρι να χυλωσει κ να κανει μπορμπουληθρες.
ξεκολλας απο το κατσαρολακι οσο μπορεις, το βαζεις σε ενα μπωλ , το πασπαλιζεις με κανελα κ το τρως.
β) σε ενα μπολακι βαζεις παλι γαλα-βρωμη-μελι, το βαζεις για 2 λεπτα στο φουρνο μικροκυματων στη μεγιστη ισχυ, βγαζεις πασπαλιζεις με κανελα - τρως !
καλη επιτυχια ;)
ελεναρα μας την επομενη φορα απλα λιωσε κανα δυο πατατες κ ξαναριχτες μεσα ;)Quote:
Κλικάκι ευχαριστώ πολύ! Μπράβο βρε παιδί, 75!!!!!!
Ναι πολύ νεροζούμι, επειδή δεν έβαλα ούτε ρύζι, ούτε αυγό που έλεγε μια συνταγή, και η πατάτα απλώς έβρασε δεν έλιωσε.
Λοιπόν πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν κάνω και πολύ για μαγείρισσα :lol:
Σας παραθέτω στη συνέχεια την γλυκειά κολοκυθόπιτα...
επισης με το λεμονι θα φαινεται πιο ομοιογενης ;)
αμεσως να σε ακυρωσεις εσυ!!!!
που ειναι η κολοκυθοπιτα οεο?
σκεψου μονο τι θερμιδες εχουν αυτες που τρωμε εξω!!!Quote:
Έφτιαξα την (γλυκιά) κολοκυθόπιτα. Τώρα ψήνεται. Είναι για αύριο το μεσημέρι που θα λείπω όλη μέρα από το σπίτι.
Ένα έχω να σας πω: επαθα την πλάκα μου με τις θερμίδες που έχει μια πίτα όσο το δυνατόν πιο λαιτ. Αλεύρι ολικής, 5 γρ γλυκαντικό, 20 γρ ελαιόλαδο, κι άντε να βγει 2 μερίδες το πολύ, και αγγίζει τις 900-1000 θερμίδες. Jesus!!!:o:o:o
πωπω.... αυτο το σοκολατι χρωμα με δαιμονιζει!!!
καλα λενε οτι το ματι ειναι που χορταινει :smug:
eleni.... τι ειναι αυτό!! τελειο φαίνεται...αχ... και πεινάω... είμαι στο τσακ να παω στη κουζίνα να φαω κατι..:duh:
Tι γλυκο αγορι μωρεεεεεεε :)Quote:
Χα χα χα δεν εχει κεράκια βρε φιλενάδες... Ο φίλος μου μου έφερε άρον άρον το 21 που είχα από πέρσι μόνο και μόνο για να σβήσω κεράκια, κι ας είναι ότι να ναι...
Και του χρονου!!
Καλα εσυ μικροδειχνεις κιολασ,δεν εχεις προβλημα!!:grin:
32?! δεν πάει καλά ο κόσμος..η πλάκα ήταν που έκανα ένα τεστ για την πραγματική ηλικία του σώματος μου..το έκανα για πλάκα όταν πήγε η γιαγιά μου να το κάνει. Από 50 που είναι της έδειξε 70 κι εμένα από 23.. 17! είμαι ανήλικο ακόμα:D
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ;θελω κ γω!:wow::shocked2:Ανηλικο εχω κοκκινο μαλι στειλε εξτενσιον!!!!Quote:
Originally posted by fuxia
32?! δεν πάει καλά ο κόσμος..η πλάκα ήταν που έκανα ένα τεστ για την πραγματική ηλικία του σώματος μου..το έκανα για πλάκα όταν πήγε η γιαγιά μου να το κάνει. Από 50 που είναι της έδειξε 70 κι εμένα από 23.. 17! είμαι ανήλικο ακόμα:D
ελενάκι μας έβαλες τα γυαλιά τελευταία. Περιμένουμε φωτό. Με γλυκιά κολοκύθα την έκανες;
Οχι βρε μπουμπου εισαι σιγουρη;Μα ΠΩΣ το μετρας;:wow:Quote:
Έφτιαξα την (γλυκιά) κολοκυθόπιτα. Τώρα ψήνεται. Είναι για αύριο το μεσημέρι που θα λείπω όλη μέρα από το σπίτι.
Ένα έχω να σας πω: επαθα την πλάκα μου με τις θερμίδες που έχει μια πίτα όσο το δυνατόν πιο λαιτ. Αλεύρι ολικής, 5 γρ γλυκαντικό, 20 γρ ελαιόλαδο, κι άντε να βγει 2 μερίδες το πολύ, και αγγίζει τις 900-1000 θερμίδες. Jesus!!!:o:o:o
καλημεραααααααααααα
λεσινγκ ακομα περιμενω να μου πεις για τη βρωμη, αλλα εσυ μουγκα!!!
ΕΧΑΣΑ το επεισοδιο κατσε να το βρω δεν το εχω δει!
ψηφιστε: η βρωμη
Ποιο ειναι το μυστικο της Κονχιτα; τΙ ΚΡΥΒΕΙ απο το παρελθον;
Επεισοδιο 2.211
Η κΟΝΧΙΤΑ ειναι στην κουζινα με τον ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ κ μαγειρευει ντυμενη απλα με ενα στρας φορεμα κουζινας κ φουλ μακιγιαζ.ΣΥΖΗΤΑΝΕ για τον ρομαντικο ερωτα τους κ αν η κρεπα θα ειναι με γλυκεια η αλμυρη γεμιση.Και τοτε -ζοομ στην κακια αντιζηλο.Μπαινει μεσα με υπεροψια κ αποκαλυπτει το ενοχο μυστικο:Η κΟΝΧΙΤΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ μικρη ετρωγε ασπρο αλευρι!Επισης κυνηγουσε σαυρες.
ΕΠΟΜΕΝΟ:πως θα αντιδρασει ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ;
η βρωμη επεισοδιο 2.213
ο Εντουαρντο θελει να μεινει μονος του για να σκεφτει.Η Κονχιτα συτετριμμενη ετοιμαζεται να φτιαξει τορτιγια κ στην απελπισια της σκεφτεται να βαλει ασπρο αλευρι κ αυγο απο κοτες ορνιθοτροφειου.Ο Μανολιτο της δινει κουραγιο φερνοντας της αυγα απο κοτες ελευθερης βοσκης/-μην το βαζεις κατω! της λεει-ησουνα μικρη δεν ηξερες τι εκανες!Η Κονχιτα συνερχεται βαζει τις γοβες στιλετο κ χορευοντας σαλσα κανει τορτιγια με μαυρο αλευρι κ σπανακι απο σιτοβολονα-Δε μας χ@@ζεις ρε Εντουαρτο λεει-αντε γιατι μας επρηξες με την αιολικη ενεργεια.Χορευει με τον Μανολιτο μια απλη φιλικη σαλσα γκουχ καπως κολητα κ ψιλοαλευρωμενη και εκεινη τη στιγμη ειδοποιημενος απο την αντιζηλο που ειχε λαδωσει το Μανολιτο εμφανιζεται ο Εντουαρτο.Συντετριμενος βλεπει οτι η κρεπα μαυρου αλευριου εχει καει.-Πως μου τοκανες αυτο;-βρυχαται.Εγω εφερνα βυσσινο γλυκο κουταλιου με βιολογικο καρυδι για τη γεμιση για να επισφραγισουμε τους αραβωνες μας.
ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ;θα επιβιωσει αυτη η αγαπη;
ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΡ 5.20 κ τις Πεμπτες 5.43
συμπερασμα: πηρα ετοιμο φυλλο χωριατικο απο σουπερ μαρκετ
συμπερασμα ναμπερ του: ευχαριστω για τη νεα υπογραφη, νιωθω πληρης.
ΒΡΩΜΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6,854
η Κονχιτα μαγειρευει ντυμενη απλα με ενα στεμα στο κεφαλι κ μακρια τουαλετα κουζινας απο σ
ιφον.Ετοιμαζεται να κανει σαλατα με μαρουλι λαχανο δαμασκηνο ροδι κακαλαμποκι κ αβοκαντο
Δεν ξερει αν θα βαλει πρωτεινη στη σαλατα.Σηκωνει το τηλεφωνο.Αγωνια(εγχορδα)Πε� �νει τον Εντουαρντο.-Αγαπη μου η σαλατα ειναι ετοιμη.Θες πρωτεινη.κριθαρι η ζωμο απο φυτρο σταριου.-Γλυκεια μου κανε μια μπουγιαμπεσα.Αφου το ξερεις γι αυτο σε παντρευτηκα.
κατ-ζοομ ο φακος ζουμαρει στα υγρα απο συγκινηση ματια της Κονχιτα. τελος
βρωμη:ΤΕΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ