Quote:
Originally posted by NADINE
Όπως πολλές φορές έχω πει,για μένα το επιπλέον βάρος είναι μια συνέπεια της μη ισορροπημένης σχέσης με την τροφή.
Δεν καταλαβαίνω προς τι ο συμπλεκτικός σύνδεσμος (έλυσες ΚΑΙ το πρόβλημα με το βάρος σου;),λες κι είναι άλλο
ούτε ασφαλώς ο γενικότερα παραβιαστικός σου τρόπος,που μου απευθύνεις τις συγκεκριμένες ερωτήσεις,
θεωρώντας μάλιστα κάποια πράγματα δεδομένα(ΠΟΙΑ συναισθήματα τρώω,αν δεν ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ διατροφική διαταραχή).
Όσο για το πόσο ζυγίζω,αν και το έχω αναφέρει πολλές φορές στο φόρουμ κι είμαι σίγουρη πως το έχεις υπόψιν σου
είναι κάτι,στο οποίο θα σου απαντήσω με την υπογραφή σου:"στόχος είναι τα μυαλά".Πάντα με ενδιαφέρει ο άνθρωπος,
που έχω μπροστά μου και όχι το βάρος,το ύψος και ο δείκτης μάζας του.Το να βάλει κανείς ένα τικεράκι,που να λέει
πως έχασε Χ κιλά,δεν αποδεικνύει απολύτως τίποτα για το βαθμό της διαταραχής του,για το πόσο καλά τα καταφέρνει
με τα θέματα του κλπ.Η δική μου υπογραφή είναι ο λόγος μου.Αν κάτι σε ενοχλεί σε αυτόν καλύτερα να περάσουμε
στο κυρίως θέμα και μάλιστα στο τόπικ,όπου έχεις τη διαφωνία σου.Το ίδιο προσκαλώ να κάνει κι όποιος άλλος ενοχλείται
απ' ο,τιδήποτε τυχόν με αφορά.Ευελπιστώ να κλείσει εδώ αυτή η παρένθεση και να επανεπιτελέσει το τόπικ τον σημαντικό του σκοπό.
μπορουσες να αποφυγεις να απαντησεις και χωρις να με προσβαλλεις με 80 διαφορετικους τροπους.