Εχω βαρεθεί να μαλωνω χωρίς να κάνω τίποτα ρε always... Εχουν αρχίσει να σπανε τα νευρα μου πλέον. Εγω ειμαι πολυ ήρεμη μς τα χαπια μου, εκείνος κατι θα βρει να ενοχληθεί. Και όλοι μα όλοι οι λογοι είναι χαζοι
Printable View
Φαντασία μήπως σε έριξαν σε πιο αργούς ρυθμούς τα ζαναξακια;; είναι τα άτιμα πολύ καλά για βαθύ ύπνο αλλά μετά φέρνουν και μια ευερεθιστοτητα. Έχω κολλήσει αυτό το διάστημα με βιντεακια με ζωάκια. Γλυκιά πλευρα ζωής :) https://youtu.be/QzRG8JwEcEI
Τώρα διάβασα την απάντηση σου. Ίσως περνάει φάση μουρμούρας. Υπομονή.
που χαθηκες ρε cc??!!! τι κανεις? πως εισαι? οντως χρονια και ζαμανια ωρε!
καλα ειμαι.εδω και 2.5 μηνες ειμαι πολυ καλα.ευχομαι να συνεχισω ετσι!
φαντασια αυτο το παθαινω κι εγω με τα ζαναξ οταν τα παιρνω.μου φερνουν και υπνηλια αλλα και πολλες ωρες υπνου ακομα κι αν ταεχω παρει νωρις μεσα στη μερα
Είμαι πολύ ήρεμη γενικά και δε θελω ένταση δίχως λογο. Τωρα να σου δώσω να καταλάβεις μαλωσαμε επειδή δεν είχα σβήσει παλιές συνομιλίες μου απο το φβ.. Ε δε μπορώ ρε φιλη μου να μαλωνω για μαλακιες.. Δεν έχουμε κανενα θέμα και τα δημιουργεί μόνος του. Πολυ ψυχοφθορο
Είναι αυτό το θέμα με τη ζήλια :( Βλέπει υποψήφιους ανταγωνιστές. Εσύ θα καταλήξεις για πόσο καιρό το αντέχεις αυτό. Αν είναι να σε πιάνει ταχυπαλμία που σκάει μήνυμα από παλιοοοο γνωστό δε λέει.
Δε κατάλαβες. Με έβαλε να τους μπλοκαρω όλους. Όλους όσους εχω μιλησει στο μεσσετζερ. Παρότι ήταν μπόλικοι καθως το εχω απο το 2008 τωρα του ξινισε που δεν εσβησα και τις συνομιλίες. Ε δε μας χεζεις λεω εγω; όσο ήρεμη και αν ειμαι καταφέρνει να μου κάνει κρόσσια τα νευρα
Πραγματικα ελπίζω να σταματήσει εκεί το ζήτημα. Να καταλάβει πως απλά βαριόσουν να διαγράψεις. Stay calm πάνω από όλα μετρα η ψυχική σου υγεία. Δε το ρώτησες ευθεως; σε έχω καταλάβει πως τα λες μπαμ ξεκάθαρα. Δεν γινεται να νιώθεις άσχημα για αυτά. Δεν γεννήθηκες χθες. Είχες προσωπική ζωή πριν από εκείνον αλλά σέβεσαι την σχέση σας και δεν ψάχνεσαι. Τέλος.
Ε ρε γαμωτο η ανασφάλεια τι κάνει. Μόνο η ανασφάλεια το λέει αυτό και δυστυχώς είμαι σίγουρη ότι το πιστεύει. Ξέρει που είσαι τι κάνεις ποια είναι η καθημερινότητα σου. Πες για άλλη μια φορά πως όσο το επαναλαμβάνει στο τέλος θα απομακρυνθείς. Στη τελική άμα θέλεις να βρεις καβατζα βρήκες χθες. Μη στεναχωριέσαι κοριτσαρα. Ζήλιες πείσματα έρωτα ναζακια. Έχεις δίκιο αλλά θέλει και εκείνος χροοονοοο να πειστεί. Φουντώνει για πάρτη σου.
Κανω υπομονή. Δε ξέρω μεχρι ποτε... Εχει ήδη αρχίσει να μου σπαει τα νευρα και δε το αντέχω. Σημερα που είμασταν εξω με εφερ3 στο αμην και τον ξεκινησα στις Παναγίες.ηθελε με το ζορι να εχω μιλησει με κάποιον και επεμενε οσο ειμασταν σαλαμινα.. Ενω δεν είχε γίνει φυσικά κατι τετοιο. Του μιλησα άσχημα η αλήθεια ειναι αλλα δε μπορώ και εγω πλέον. Μου κάνει πολεμο νεύρων κάθε μερα. Ολο και κατι θα θυμηθεί να πει σα να θέλει καυγα
Ειναι άδικο όμως. Του εχω αφοσιωθεί εδω και 3 μηνες. Ουτε φίλους μου δεν έχω δει. Δεν εχω μιλησει με κανέναν και πάλι τα ακουω... Ε δε μπορώ να τα ακούω δίχως λογο.. Και να μου λεει οτι δε μου έχει εμπιστοσύνη λες και του εκανα και κατι... Κάθε μερα κατι θα βρει να γκρινιάξει. Εχει καταντήσει ανυπόφορο.
Κοιμηθηκατε;
Και πολυ άντεξες
Από δω και μπρος οτιδήποτε σε πλαστικό...μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα αυτοί που μας επιβάλλουν να λέμε όχι στα πλαστικά καλαμάκια, όχι στις πλαστικές σακούλες...τώρα είδα ποστ ακόμα και για τις μπατονέτες για τα αυτιά!!!
Έτσι και αλλιώς εγώ πάντα προτιμούσα πλαστικά ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, κτλ μιας και είναι πιο βολικά...αλλά τώρα ειδικά...πλαστικό και μόνο πλαστικό από αντίδραση.
Ειναι κανεις εδω;
Εγώ. Αν και δεν ξέρω για πόσο ακόμα. Καλύτερα σήμερα;;