δε ξερω θα προσπαθησω ουτε στον εχθρο μου τετοιο πραγμα!!!θα δω dvd grey\'ς anatomy.ουφ..................ευχαριστω παιδια πολυ.....:)
Printable View
δε ξερω θα προσπαθησω ουτε στον εχθρο μου τετοιο πραγμα!!!θα δω dvd grey\'ς anatomy.ουφ..................ευχαριστω παιδια πολυ.....:)
Quote:
Originally posted by afrula
καλα τα λες αλλα πως ξεμπλεκω τζαμπα τα λεφτα σημερα που πηρε!!!!!!!
με συγχωρεις αλλα απο οσα διαβαζω τοσο καιρο,
ο ειδικος που πηγαινεις δεν φαινεται να μπορεις να κανεις δουλεια μαζι του.
Δεν ξερω αν ειναι χασομερης η ειναι δικος σου λαθος.
Παντως δουλεια δεν κανετε.
Ειναι απαραδεκτο τοσο καιρο,
να εχεις θεματα να λυσεις και να μην εχετε κανει καποια βηματα.
Κανε κατι για αυτο αμεσα.
μπράβο. προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην το σκέφτεσαι για κάποια ώρα. είναι καλό πρώτο βήμα για να μάθεις να χειρίζεσαι το σύμπτωμα.:)Quote:
krino 3 φορες εχω παει και μια για το ιστορικο.Με μπερδευει παρα πολυ........
Quote:
Με μπερδευει παρα πολυ........
αρα δεν κανει για σενα.
Τι αλλο θες να πουμε για αυτο?
Εκει πας για να ξεμπερδευτεις οχι για να μπερδευεσαι.
Αμα ειναι σε μπερδευω και εγω και μαλιστα δωρεαν.
:P
εγώ θα πρότεινα να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα για τον γιατρό της. 3 φορές όντως δεν είναι πολλές, δεν είναι αρκετές για να ξεμπερδευτείς...
μα το θεμα δεν ειναι ποσες φορες πηγε,
αλλα το αν συζηταει για το θεμα της οποιας κακοποιησης εχει δεχτει.
Αν για αυτο δεν γινεται συζητηση και μια φορα ειναι παρα πολλες.
Φυσικα δεν ειμαι παρον στις συνεδριες για να ξερω τι λεγεται.
Εκει ομως καταληγω.
Θεωρώ πολύ επιπόλαιο, ως και επικίνδυνο, να βγάζουμε τόσο εύκολα συμπεράσματα για κάποιον θεραπευτή και για τη διαδικασία μιας ψυχοθεραπείας.Quote:
Originally posted by krino
Εκει ομως καταληγω.
Όταν, ούτε τις γνώσεις έχουμε, ούτε παρόντες είμαστε.
Και μάλιστα, να τις διατυπώνουμε με τέτοια σιγουριά και σε ένα άτομο που φαίνεται να βασανίζεται αρκετά από τα προβλήματά του.
Λίγη σοβαρότητα και πάνω απ\' όλα ευαισθησία.
Από αυτά που γράφεις διαπιστώνω ότι είσαι επικίνδυνα άσχετος με το θέμα και καλό θα ήταν να σωπαίνεις.
Βρε afrula τι λες!Ταχεις μπερδεμενα στο μυαλο σου!Ολοι κανουμε διαστρεβλωσεις νοητικες και η αρρωστια ειναι οταν αυτες οι ασημαντες ιδεες γινονται εμμονες και δεν μπορεις να ακουσεις κ να εμπιστευτεις καποιους που ταχουν ξεδιαλυνει πιο καλα στο μυαλο τους.Μη νομιζεις οτι εγω που σου λεω αυτα δεν εχω εμμονες η δεν εχω διαστρεβλομενες ιδεες που κανουν την συμπεριφορα μου απαραδεκτη.(ειμαι σαν αυτιστικο! δεν μιλαω! μονο σκεφτομαι κολλημενη στον καθρεπτη!)Quote:
Γιωτα μου συμφωνω μαζι σου για το καθρεφτη και ειμαι ομορφη μια χαρα αλλα οι αλλοι λενε διαφορα στη πλειοψηφια ομως ολοι λενε μια χαρα.Αλλα δε γινεται η ασχημια ειναι αντικειμενικη τωρα αν μια ομορφη κοπελα τη λενε ασχημη εκει ειναι υποκειμενικο.Δικιο εχω? .Γιωτα εχω μπερδευτει παρα πολυ.Αντικειμενικα ασχημος ασχημη υπαρχει.Σωστη δεν ειμαι?
Μπορω λοιπον να σου πω οτι ειναι ψεμα αυτο που λες!Υπαρχει και αντικειμενικη ομορφια και αντικειμενικη ασχημια(μονα λιζα-κουασιμοδος)
Εσυ μπορεις να μου πεις κατι για το δικο μου κολλημα?
Πιστευω οτι η μορφη,η εξωτερικη εμφανιση εχει πολλη μεγαλη σημασια και αντανακλα την ψυχη!Δηλ. ενας ομορφος ανθρωπος δεν μπορει να εχει ασχημη ψυχη!κ αρα στοχος ειναι να ειμαστε οσο γινεται πιο ομορφοι!και μετα θα ερθει και η εξελιξη της ψυχης .παρεπιπτοντως σου λεω οτι ειμαι πιο χαλια απο εσενα !
Αυτο συμβαινει με εμενα! Μεχει καπελωσει η μανα μου γιατι ειναι αντικειμενικα πολυ ομορφη !ειναι 50 και συγκρισημη με εικοσαρες!σενα μπαρ, μουλεγε οτι μια σαρανταρα ειναι ισον με δυο εικοσαρες!Quote:
θα ξεμπερδευτεις μιας και εξω οταν σπασεις τα δεσμα που σου εχει βαλει η μητερα σου και αποκτησεις αυτοπεποιθηση με τον εαυτο σου.
Μεχρι τοτε θα συνεχιζεις αδιακοπα αυτες τις ερωτησεις.
Ομως η μαμα της Αφρρουλας νομιζω οτι ειναι μεγαλης ηληκιας!
Quote:
οκ βρε claire μου αλλα με μπερδευει.Τελικα πως θα βλεπω εγω τον εαυτο μου μεσα απο το στατιστικο διαγραμμα?Τοτε σε ολους αυτο θα λεει!!!Το θεμα ειναι πως με βλεπω εγω και οι γυρω μου σωστα?Γιατι δε λεει να βλεπεις τον ευατο σου οπως τον βλεπεις εσυ και μονο??????Μονο ετσι ανακουφιζομαι.........:mad:
Παρα πολυ σωστο!Να βλεπεις τον εαυτο σου οπως εσυ τον βλεπεις στον καθρεπτη!Σου αρεσει το ειδωλο σου?εισαι ομορφη ! δεν σου αρεσει ?εισαι ασχημη!(γινομαι ομορφη προσπαθωντας,ποσες ασχημες με προσπαθεια κ μεθοδο δεν γινανε ομορφες!
την αφρούλα την μπερδεύει σε σχέση με το θέμα του ψυχαναγκασμού της (αν είναι όμορφη, άσχημη κτλ κτλ) και θεωρώ καλό που την μπερδεύει, σημαίνει ότι δεν της δίνει τις απαντήσεις που θέλει επ\'αυτού, που θα έκαναν τα πράγματα χειρότερα.Quote:
Εκει ομως καταληγω.
αν κάνει, θεραπεία για το άγχος και την εμμονή, δεν θα μιλήσουν για τις κακοποιήσεις του παρελθόντος, μιας και σκοπός είναι να χτυπηθούν τα συμπτώματα, να μάθει να τα χειρίζεται και να γίνει πιο λειτουργική. αμα γίνει αυτό πιστεύω πως πρέπει να αρχίσει να ψαχουλεύει το παρελθόν.
ρε παιδια ενα πραγμα δεν καταλαβαινω..
η κοπελα υποφερει,εχει περασει πολλα και το σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος να την καθοδηγησει σωστα για τη θεραπεια της.το να απανταμε (και μη το παιρνεις προσωπικα αφρουλα) σε καθε εμμονη του καθενος μονο τη λυση δεν φερνει.Επισης οι συμβουλες μας, ειναι σωστες για εμας,σε καποιον αλλον μπορει να μη ταιριαζουν η να του κανουν κακο.Οταν ξεκινας μια θεραπεια και ειδικοτερα με ψυχολογο δεν πρεπει να συμβουλευεσαι και απο αλλου.Το οτι αφρουλα δεν νιωθεις καλυτερα με τον υπαρχων ψυχολογο πρεπει να το συζητησεις μαζι του και μονο..Και ειναι υποχρεωση του γιατι απλα τον πληρωνεις.
Επισης βλεπω οτι το φορουμ εχει γινει το δεκανικι σου και αυτο ειναι ανυσηχητικο.Τη λυση ουτε εγω θα στη δωσω ουτε κανενας παρα μονο σε συνεργασια με το γιατρο σου,
Εγω συμφωνω στη λογικη αυτου το φορουμ μονο και μονο για παρει καποιος 2-3-5 γνωμες αλλα μεχρι εκεί.Βλεπω αν δεν κανω λαθος οτι στηριζεσαι εδω.
Και στη τελικη δες και τα αποτελεσματα.Απο δω προσωρινα ανακουφιζεσαι.
Τελος να πω οτι επειδη το site και συγκεκριμενα το φορουμ δεν ειναι απλο,ειναι η ψυχικη υγεια του καθενος μας και ειναι το βασικοτερο,δεν υπαρχει σχεδον ποτε καποιος admin να επεμβει.
φιλικα,
Quote:
Originally posted by marian_m
Θεωρώ πολύ επιπόλαιο, ως και επικίνδυνο, να βγάζουμε τόσο εύκολα συμπεράσματα για κάποιον θεραπευτή και για τη διαδικασία μιας ψυχοθεραπείας.
μπορεις να θεωρεις επικινδυνο και επιπολαιο οτι σου κανει κεφι.
Όταν, ούτε τις γνώσεις έχουμε, ούτε παρόντες είμαστε.
Και μάλιστα, να τις διατυπώνουμε με τέτοια σιγουριά και σε ένα άτομο που φαίνεται να βασανίζεται αρκετά από τα προβλήματά του.
Λίγη σοβαρότητα και πάνω απ\' όλα ευαισθησία.
Από αυτά που γράφεις διαπιστώνω ότι είσαι επικίνδυνα άσχετος με το θέμα και καλό θα ήταν να σωπαίνεις.
απο αυτα που γραφω καλο θα ειναι να τα διαβαζεις και μια δευτερη φορα.
Οσο για το να σωπαινω, ξεχασε το.
Quote:
Originally posted by gamder11
η κοπελα υποφερει,εχει περασει πολλα και το σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει καποιος να την καθοδηγησει σωστα για τη θεραπεια της.το να απανταμε (και μη το παιρνεις προσωπικα αφρουλα) σε καθε εμμονη του καθενος μονο τη λυση δεν φερνει.Επισης οι συμβουλες μας, ειναι σωστες για εμας,σε καποιον αλλον μπορει να μη ταιριαζουν η να του κανουν κακο.Οταν ξεκινας μια θεραπεια και ειδικοτερα με ψυχολογο δεν πρεπει να συμβουλευεσαι και απο αλλου.Το οτι αφρουλα δεν νιωθεις καλυτερα με τον υπαρχων ψυχολογο πρεπει να το συζητησεις μαζι του και μονο..Και ειναι υποχρεωση του γιατι απλα τον πληρωνεις.
Επισης βλεπω οτι το φορουμ εχει γινει το δεκανικι σου και αυτο ειναι ανυσηχητικο.Τη λυση ουτε εγω θα στη δωσω ουτε κανενας παρα μονο σε συνεργασια με το γιατρο σου,
Εγω συμφωνω στη λογικη αυτου το φορουμ μονο και μονο για παρει καποιος 2-3-5 γνωμες αλλα μεχρι εκεί.Βλεπω αν δεν κανω λαθος οτι στηριζεσαι εδω.
εισαι μεσα 100% και ελπιζω να το καταλαβει και η ενδιαφερομενη που εχει το προβλημα.
πανω που ηθελα να σας πω για το ασπρο εμφανιστηκε παλι δε πειραζει.Παντως τα καταφερα ενα μηνα και ... ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.Και σε οτι λετε δικιο εχετε αλλα εκεινη τη στιγμη δε μπορεις να κανεις τιποτα οσο εξυπνος και να σαι.Μαλλον χαζη ειμαι δημιουργω και προβλημα σεσας.....:(
κανεις ενα αγωνα δρομου μονη σου και ταλαιπωριεσαι χωρις να λυνεις το προβλημα.
Το να καταφερεις να μην ασχολεισαι ειναι ενα βημα προς τα εμπρος βεβαια,
αλλα ποσο μπορεις να το κρατησεις?
Και γιατι να το κρατας και να μην το λυσεις?
Σκεψου προς αυτη την κατευθυνση,
την κατευθυνση της λυσης.
δεν είσαι χαζή! έχεις ένα πρόβλημα, το παλεύεις. δεν είναι θέμα χαζομάρας πάντως!Quote:
πανω που ηθελα να σας πω για το ασπρο εμφανιστηκε παλι δε πειραζει.Παντως τα καταφερα ενα μηνα και ... ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.Και σε οτι λετε δικιο εχετε αλλα εκεινη τη στιγμη δε μπορεις να κανεις τιποτα οσο εξυπνος και να σαι.Μαλλον χαζη ειμαι δημιουργω και προβλημα σεσας.....:(
Hello there^^
Ελπιζω να ειναι ολα καλα ^_^\\
Αν οχι ολα τουλαχιστον καποια απο ολα , κατι ειναι και αυτο, ε?
ημουν λιγο καλυτερα αλλα μολις βγηκα εξω ηρθαν παλι οι ιδεες.ΟΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!Οτι ειναι ασχημο ,αν και εγω το βλεπω μια χαρα οτι ειναι ασπρο σα βαμβακι.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΩ!!!!!!:mad::mad:
τι νακανω???:(
νομιζω εχεις παρει καμποσες απαντησεις στο τι να κανεις.
αφρουλα μου γεια σου!νομιζω οτι με ψυχοθεραπεια θα βελτιωθεις..
τελειως ειναι δυσκολο να το ξεπερασεις ειναι χρονια νοσος παρολαυτα θα ηρεμησεις κ θα δεις μεγαλη διαφορα.
απο δω δε μπορει να σε βοηθησει κανεις.πιστεψε με.λεγωντας σου θα γινει καλα κλπ δε σου εξασφαλιζουμε κατι..απλα ισως λιγο απαλυνουμε την εμμονη σου.
ειμαι ρεαλιστρια,δε μαρεσει να παραμυθιαζω κ να το παιζω πολυξερει.
παλιοτερα διαβασα οτι εκανες καποιες συνεδρειες αλλα λογω οικονομικου δε μπορεις συχνα..
μακαρι να μπορουσα να εκανα κατι..δυστυχως ειμαστε μακρια..
οτι χρειαστεις παντως ειμαι εδω!
Ναι αλλα ειναι εντονο ρε γαμωτο και με εμοδιζει στο να βγαινω.Θα δω αυριο τι θα κανω με το ψυχολογο.Το χα γενικα τελευταια αλλα τωρα εχει γινει συγκεκριμενα η εμμονη γυρω απο το προσωπο γαμωτο.Εκει που πηγα να νιωσω λιγο καλυτερα ................:(
Ευχαριστω kykno πολυ.Θα δω αυριο μακαρι να πανε ολα καλα.
ολα θα πανε καλα μην ανησυχεις.να χαλαρωσεις ειναι δυσκολο κ το καταλαβαινω απολυτα..
ο θεος να βαλει το χερι του κ να γινεις καλα τελειως καλα!
Συμφωνώ με τον/την κύκνο, αφρούλα.
Όμως νομίζω ότι ίσως σε βοηθήσει να κατανοήσεις και να δεχθείς την χειρότερη περίπτωση.
Γιατί τόσο πολύ φοβάσαι να είσαι άσπρη και άσχημη στο πρόσωπο? Ίσως αν με κάποιο τρόπο δεχόσουνα την χειρότερη περίπτωση, τους μεγαλύτερους σου φόβους και ανασφάλειες δηλαδή, να μην σου κολλούσε άλλο η αβεβαιότητα για το τι είσαι, αν δηλαδή είσαι όμορφη/μέτρια/άσχημη. Όλα αυτά ίσως χάσουν το νόημα τους, η έστω κάπως από την επιρροή τους πάνω σου, όταν νιώσεις ότι ναι, μπορεί να είσαι και άσχημη η/και κατασπρη, πιο άσπρη και από το βαμβάκι.
Καταρχάς το να είσαι κατασπρη-ακόμα και σαν φάντασμα-δεν σημαίνει αυτόματα και άσχημη, δεν ξέρω από που σου έχει κολλήσει αυτό. Ίσως κάποιος σε έχει προσβάλει? Αλλά και έτσι να είναι...
Σοβαρά, τι θα συνέβαινε αν όντως δεχόσουνα ότι μπορεί και να είσαι άσχημη η/και κάτασπρη? Θα πάθεις κάτι χειρότερο από αυτό που έχεις πάθει τώρα? Σίγουρα όχι. Ίσως και να νιώσεις λίγο πιο ανάλαφρη, πιος ξέρει. Πες το στον/στην ψυχολόγο σου αύριο. Πες του/της αν ίσως ήταν καλύτερα να δεχθείς και την χειρότερη περίπτωση και να δουλέψετε γύρω από αυτό. Απλά μια ιδέα, που μπορεί να φανεί αποτελεσματική, όσο τρομακτική και αν σου ακούγεται. Πες του να πάρετε και ένα καθρέφτη και να πεις μόνη σου είμαι άσπρη, κάτασπρη και πανάσχημη. Αυτή είμαι και με αγαπάω γι αυτό που είμαι, ότι και να είμαι. Ίσως να βοηθήσει.
Καλή τύχη αύριο :)
ρε συ πετραν ανακυκλωνεις μια κουβεντα που και εσυ σιγουρα την εχεις ξανακανει,
βλεπεις κατι να βοηθαει ολη αυτη η φιλοσοφια, τι θα συνεβαινε αν εισαι κατασπρη?
Οχι τιποτα αλλο, εισαι και φτυχιουχος....
Quote:
ρε συ πετραν ανακυκλωνεις μια κουβεντα που και εσυ σιγουρα την εχεις ξανακανει,
βλεπεις κατι να βοηθαει ολη αυτη η φιλοσοφια, τι θα συνεβαινε αν εισαι κατασπρη?
Οχι τιποτα αλλο, εισαι και φτυχιουχος....
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης
Απλά όπως φαίνεται ίσως δεν το έχει κάνει συστηματικά με κάποιο ψυχολόγο.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης Εναμιση χρονο δεν βοηθησε, ποσα χρονια θελει δηλαδη?
Οχι ισως, σιγουρα δεν εχει κανει συστηματικη δουλεια με ψυχολογο.
Quote:
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης Εναμιση χρονο δεν βοηθησε, ποσα χρονια θελει δηλαδη?
Οχι ισως, σιγουρα δεν εχει κανει συστηματικη δουλεια με ψυχολογο.
Γιατί ξέρεις εσύ τι έχει κάνει και τι όχι?
Η ξέρεις κάτι για την ψυχοθεραπεία και τους μηχανισμούς της κατάστασης της κοπέλας? Όχι, άν είναι να την αφήσουμε πάνω σου να εμπιστευτούμε τις επιστημονικές σου γνώσεις επι του θέματος να αρχίζεις να ποσταρεις χρώματα όπως περυσι ξέρω γω...
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης αν θες να μαθεις τι εχει κανει, διαβασε τα ποστ στο θρεντ αυτο απο την αρχη,
τουλαχιστον αυτο εκανα εγω, και με βαση αυτου μιλαω.
Το να την αφησουμε πανω μου - σου - του, δεν το σχολιαζω,
Κανεις δεν ειναι τσουβαλι για να τον αφηνουμε καπου.
Quote:
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης αν θες να μαθεις τι εχει κανει, διαβασε τα ποστ στο θρεντ αυτο απο την αρχη,
Ε και τι νομίζεις ότι δεν τα έχω διαβάσει? Νομίζω ότι δεν έχει κάνει συστηματική δουλειά πάνω σε συγκεκριμένες τεχνικές. τι νομίζεις, ότι τα λέω έτσι?
Εσύ σταμάτα να είσαι βλάκας να συμβουλεύεις πράγματα που δεν γνωρίζεις πως λειτουργούν. Όπως και έκανες και ποσταρες χρώματα περυσι. Εσύ τι νομίζεις δηλαδή, ότι τώρα το λαμπρό μυαλό σου νομίζει ότι βρήκε την λύση επειδή μίλησε για την μητέρα της? Αφού δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα απλά σταμάτα να μιλάς. Κάποιες φορές δεν είναι κακό.
Quote:
Originally posted by PETRAN
Αφού δεν γνωρίζεις κάποια πράγματα απλά σταμάτα να μιλάς.
οσο εχεις αυτο τον τονο,
μιλαω περισσοτερο,
δεν στο ειπανε ποτε αυτο στην σχολη που πηγες?
Eλα ρε krino kai Petran με στεναχωρειτε!!!Μη τσακωνεστε,please....ειμαι που ειμαι σκατα ......
Αυριο θα δω τι θα μου πει.......Αχ μακαρι να φυγω ανακουφισμενη.....:(
ε οκ, και οι εξυπναδες εχουν ενα οριο.....
Quote:
Originally posted by PETRAN
Quote:
Ε και τι νομίζεις ότι δεν τα έχω διαβάσει? Νομίζω ότι δεν έχει κάνει συστηματική δουλειά πάνω σε συγκεκριμένες τεχνικές. τι νομίζεις, ότι τα λέω έτσι?
Όπως και έκανες και ποσταρες χρώματα περυσι. Εσύ τι νομίζεις δηλαδή, ότι τώρα το λαμπρό μυαλό σου νομίζει ότι βρήκε την λύση επειδή μίλησε για την μητέρα της?
Αχααααααααααα! Όχι Πετράν, απλά μετά απο κάποια χιλιάδες μερόνυχτα σε ένα φόρουμ ψυχολογίας, μπορούν και οι ηλίθιοι να νιώθουν ψυχολόγοι.
it begins...
:S
ρε παιδια απο κει που ξεκινησαν ολα ειναι στο οτι οταν ειμαι εξω αλλα και στο σπιτι αλλα κυριως εξω γιατι αγχωνομαι μαλλον ειναι στο οτι δε ξερω πως ειναι το προσωπο μου.Εσεις ξερετε?????Μηπως ειναι αποπροσωποιηση η λεω βλακειες ?Ημουν λιγο καλυτερα πηγα και για καφε ,πηγα και για ψωνια αλλα παρα πολυ αγχος!!!!!!!!Τωρα θα μουν καλα αλλα αυτο με το να μη ξερω πως ειμαι στο κοσμο αλλα ακομα και μονη μου με σκοτωνει..............:mad::mad::(