5mg.....
το περνω βραδυ παντα ομως......!!!! και εχω ενα φοβερο υπνο.....!!!
το μονο θεμα ειναι οτι αρχισε να κανει καπιες παρενεργειες στο στομαχι μου... και μου εφερε μια αδυναμια.... αλλα στην αρχη ειναι αυτα..... μετα θα ειμαι καλα...!!!!!
Printable View
Σήμερα ξύπνησα με πονο στα πνευμόνια και λιγο βηχα και με μουδιασμενη ολη η δεξια μερια στην γλώσσα φρικη......
Παρόλαυτα εκανα τον καφέ μου και άραξα...
Δεν ξέρω τι να κάνω.... Ασε που εχω ένα στομάχι γαμησετα που αυτο ηταν ανανεωμένο όταν ξεκινάς αντικαταθλιπτικά ο οργανισμός τρελαίνεται μεχρι μα συνιθιστη η ουσία και επιδεινώνει και το ανχος νομιζω στην αρχή.... Μάλλον γιαυτο ειμαι τοσο χαλια τωρα....
Πήρα διπλή δόση λαντος χθες παιδιά χθες νομίζω ότι πήρα δύο φορές τα λαντος μου δηλαδή 120 μιλιγκραμ το είπα στον γιατρό δεν μου απάντησε εγώ μια χαρά νιώθω πάντως ΧΑ ΧΑ
Μαρία, λογικα απο το έντονο ανχος που εχω θα ειναι και θα μου βγενει σε διαφορα ψυχοσωματικά συμπτώματα.. τώρα να παω νοσοκομείο και να περιμένω σαν τον μλκα στην ουρά δεν υπάρχει καμία περίπτωση... Μόνο αν πέσω κάτω και λιποθυμήσω θα παω νοσοκομείο....
Για το bespar τώρα ειναι πολυ ελαφριά ανχολυτικα θα σου πρότεινα να το πάρεις δεν θα παρατηρήσεις καμια παρενέργεια... Θα κανει κανα μηνα να δουλέψει σαν ανχολυτικο αλλά βοηθάει αρκετα...
Εγώ νιώθω να ανακατεύομαι λίγο...
Κου Πεπε...... Κου Πεπε......
σημερα πηρα ραδιενέργεια πολυ και εχω ενεργεια......... :cool:
εχω χαρα και παωωωωωωωω στα αστερια και πεταωωωωωωωωωωω
Χαχαχχα εμένα μάλλον είναι το άγχος για το μάθημα που δίνω αύριο αλλά έβαλα την μουσική μου και χαλάρωσα και νιώθω καλύτερα
ξενέρωσα και με το άλλο αντικαθλιπτικο ενώ δεν έχει ενοχλητικές παρενέργειες... και ηταν το μοναδικό που περνά παλιά για 8 ολόκληρα χρόνια πλέον μέσα στης 3 μέρες χωρίς να τρώω πολυ και χωρις να αλλάξω κάτι στην διατροφή μου πρήστηκε η κοιλιά τα χέρια μου και τα ποδια μου... και δεν έχω πάρει κιλά απλά είναι τρομακτικό το πως μεσα σε 3 μέρες συνεβει αυτό.... ε μετά απο αυτο δεν νομίζω πως
Καλημέρα πως είμαστε σήμερα?
Καλημέραααα, μόλις βγήκε κ το τελευταίο μου μάθημα για πτυχίο!!! Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα χαχαχα εσύ πως είσαι;
Καλημερααααααααααααααα!!!!!!
Θετικη ενέργεια μονο!!!!
Παμε ενάντια στην παρενέργεια....!!!!!
Skrrrrr
εγω σταματησα να περνω εντελως αντικαταθλιπτικα..... πηρα τον γιατρο μου τηλ και μου ειπε να σταματησω να περνω.... δεν θελει να περνω αντικατα8λιπτικα... γιατι ειναι ολο παρενεργειες μου λεει... και ετσι μου ειπε να περνω μονο το ελαιο το cbd.... ελα ομως που και αυτο ομως εχει παρενεργειες.... τωρα νιοθω ζαλαδα ελαφρια και λιγο αδυναμος αλλα τουλαχιστον οχι σαν τα αντικαταθλιπτικα... λολ
μεχρι στιγμης xanax δεν σκευτηκα καν να παρω.....
αν δω οτι δεν αντεχω μονο θα παρω