Originally Posted by
_Vassilis
Σου βγαίνει μόνο με
αυτούς γιατί εκεί είσαι πιο εξοικειωμένη. Μόλις εξοικειωθείς καλύτερα και με άλλους γνωστούς σου που θα κανεις παρέα, μετά σιγά σιγά θα λυθείς και θα αρχίσει να σου βγαίνει κι εκεί. Σταδιακά γίνεται αυτό, όχι από τη μια μέρα στην άλλη..
Είμαι 42 σε λίγο πάω για 43.
ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΑ δε γνωρίζω κόσμο. Μη σε μπερδεύει η περσόνα στο φόρουμ. Είναι εύκολο να κάνεις τον άνετο πληκτρολογώντας πίσω από μια οθόνη. Στην πραγματικότητα είμαι αρκετά πιο αγχώδης. Ποτέ δεν υπήρχαν πολλοί φίλοι και ποτέ δεν είχα «κολλητούς». Δεν είμαι και τέτοιος χαρακτήρας κιόλας. Έχω αυξημένη ανάγκη για ιδιωτικότητα, έτσι ήμουν πάντα. Κάποια πράγματα έχω την ανάγκη να τα κρατάω μόνο για μένα και τα πέρναγα από πάντα μόνος μου. Οι λίγοι και καλοί φίλοι που υπήρχαν για διάφορους λόγους δεν υπάρχουν πλέον, είτε πήραν αποστάσεις είτε άλλα υπάρχοντα προβλήματα μας στερούν πλέον τη δυνατότητα να κάνουμε την παρέα που κάναμε κάποτε. Τώρα προσπαθώ να κάνω νέες γνωριμίες. Δεν εστιάζω στο να βρω φίλους/αδελφες ψυχές, πιο πολύ εστιάζω στο να κάνω πράγματα μαζί με άλλους (πχ να μαζευτούμε 2-3 άτομα να δούμε μπάλα) και η εξοικείωση έρχεται με τον καιρό σιγά σιγά.. Προσπαθώ να μην αφήνω ευκαιρίες για συναναστροφή με κόσμο να πάνε χαμένες. Κυνηγάω να κάνω την κίνηση εγώ, δεν περιμένω το πότε/αν θα με καλέσουν.. Το προσπαθώ τουλάχιστον.. Σου λέω ότι αγχώνομαι αρκετά, ειδικά στην αρχή..
Εστίαζε στο να κάνεις πραγματάκια με άλλους και θα ρθουν και οι ουρές μετά.. Μην κάνεις focus κατευθείαν εκεί, ξεκίνα βήμα βήμα..