το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Printable View
και εσυ ντεμγκαλ κοφτο ειπαμε φταιω ευτυχης?ικανοποιημενος?
μπα,ουτε κρυο,ουτε ζεστη..
μη τα παρεις πολυ και στειλεις κανα τσουναμι ομως...
τραγουδα τωρα.....
μονο μαζι σου πες ενα τραγουδακι ρε
εγω το μονο που εχω να πω,ειναι ενα συγνωμη στην λαιτ για αυτα που της ειπα,δεν ζηταω την επιοικια του αντμιν,ας με διαγραψει,δεν εχω προβλημα,απο την στιγμη που παραβιασα τους ορους του φορουμ σωστο θα ειναι να με διαγραψει,και επισης ενα συγνωμη στους υπολοιπους ψυχικα ασθενεις που ενιωσαν οτι προσβληθηκαν απο τα λεγομενα μου.τπτ αλλο.
εγω το μονο που εχω να πω,ειναι ενα συγνωμη στην λαιτ για αυτα που της ειπα,δεν ζηταω την επιοικια του αντμιν,ας με διαγραψει,δεν εχω προβλημα,απο την στιγμη που παραβιασα τους ορους του φορουμ σωστο θα ειναι να με διαγραψει,και επισης ενα συγνωμη στους υπολοιπους ψυχικα ασθενεις που ενιωσαν οτι προσβληθηκαν απο τα λεγομενα μου.τπτ αλλο.
ναι και σε μενα?
χαιρομαι που ο ντεμκαλ ειπε αυτο που ηθελα να ακουσω..
να πω κ εγω με την σειρα μου λοιπον μια συγνωμη..
;)
υ.γ αυτος ο καυσωνας ποτε θα σταματησει??μας εχει καψει τα σωθικα!!!
και εγω ....
και απο μενα συγνωμη κοριτσια..
Demgal επειδή δεν μπορώ να σου στείλω u2u, μπορείς να μου στείλεις στο email μου αλλά πως να στο στείλω τώρα λέω να το γράψω λίγο και να το σβήσω τον διάλογο με την Όλγα που αποδεικνύει αυτά που μου λες; Τα φυλάς;
το θεμα εληξε βρε λαιτ..μην το σκαλιζουμε αλλο.
Δεν έληξε είπες κάτι πολύ σοβαρό και παίζεται μια φιλία μου εμένα. Να ξέρω σίγουρα.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Originally posted by lightbluepath
Δεν έληξε είπες κάτι πολύ σοβαρό και παίζεται μια φιλία μου εμένα. Να ξέρω σίγουρα.
συνερθε λαιτ,συνερθε
τι αλλο θες να πεις για μενα?πεσ το δημοσια οχι μεσο μσν
ξεκολατε και οι δυο
κοπελα μου γλυκεια τι ειπα δημοσια?να πω για σενα?θες?οκ συνεχισε το θα πω εχε χαρη π κρατιεμαι,ναι τολμω και σ μιλαω,πιοια εισαι π δεν θα τολμαω????????????????
δεν εχω καταλαβει χριστο ετσι??που εχει καταληξει το θεμα!!!
Τι είπες δημόσια; Κάτι προσωπικό σου, να μην το αναφέρω πάλι τώρα! Για μένα τι να πεις; Δεν είπα να μην τολμάς και μου μιλάς, αν και με αυτά που μου έκανες δεν θα πρεπε ούτε αυτό. Δεν έχει σχέση με το ποιά είμαι αλλά με το τι μου κανες
Μιλάς όμως χωρίς επιχειρήματα ρε ο demgal ζήτησε συγγνώμη αλλά εσύ το συνεχίζεις και ας σε έδειξε ότι με κορόιδευες.Quote:
Originally posted by olgaki82
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.?
ναι για το χαρακτηρα σ ναι ζητα και εσυ ρε ενα συγνωμη εκει π πρεπει
Δεν ασχολούμαι άλλο. Δεν αξίζει.
εμ βεβαια λαιτ για σενα ολα καλα
ελα βρε λαιτ πεσ δημοσια για μενα κατι αλλο απο τα να τα λες μεσω μσν καλυτερα εδω
Νομίζεις είναι καλά να βλέπω αυτά που γίνονται τώρα και να ξέρω ότι με κορόιδευες; Αλλά απλά δεν αξίζει.
και εσυ με κοροιδεψες σου ελεγα πραγματα για να κρατησεις οκ?αν και ηξερα οτι τα ελεγες δεν σου πα κατι.
και εσυ με κοροιδεψες σου ελεγα πραγματα για να κρατησεις οκ?αν και ηξερα οτι τα ελεγες δεν σου πα κατι.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης..