Quote:
Originally posted by p_k
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με αγάπη, αισοδοξία, χαρά, ευτυχία και πάνω απ' όλα υγεία, το πολυτιμότερο αγαθό.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους στόχους σας, ευχές για σωστό και μόνιμο αδυνάτισμα.
Λοιπόν φίλες και φίλοι του τόπικ αυτού (και όχι μόνο), η ιστορία μου είναι σε πολλούς γνωστή. Περιληπτικά, αρχίζοντας από το Μάιο του 2008 και καταλήγοντας στο Φεβρουάριο του 09, κατάφερα να χάσω με το πρόγραμμα των WW, 25 ολόκληρα κιλά. Απο 103 πήγα στα 78.
Τα διατήρησα για ένα εξάμηνο και μετά άρχισαν οι βλακείες. Όπου βλακείες εννοώ έφοδοι στα ντουλάπια και στο ψυγείο από το απόγευμα και μετά, μέχρι αργά το βράδυ...
Το αποτέλεσμα μπορείτε να το φανταστείτε, δεν θέλει και πολλή σκέψη: ένα μέρος των κιλών επανήλθε και τώρα θα πρέπει να ζυγίζω κοντά στα 91 κιλά...
Το να αναζητούμε όμως τις αιτίες και να μεμψιμοιρούμε χωρίς να κάνουμε κάτι, δεν είναι λύση. Ό,τι έγινε έγινε. Επειδή έχω μπει σ' ενα φαύλο κύκλο και εκεί που ξεκινάω το πρόγραμμα κάτι συμβαίνει και το σταματάω, τρώω ακατάστατα για 1 βδομάδα, ξαναρχίζω, ξανασταματάω κλπ κλπ και τα κιλά συνεχώς ανεβαίνουν, παίρνω ξανά την απόφαση και από αύριο αρχίζω την εφαρμογή του προγράμματος. Σε αντίθετη περίπτωση, σε 2-3 μήνες θα ξαναφτάσω τα 103 και όπως καταλαβαίνετε τα πράγματα σ' εκείνο το επίπεδο θα δυσκολέψουν πολύ...
Πρώτη κίνηση λοιπόν αύριο είναι το ζύγισμα το πρωί και φουλ στο πρόγραμμα.
Αυτά προς το παρόν...
Ες αύριον τα σπουδαία.
Καλή μου αρχή!
Καλή Χρονιά, και καλή αρχή σου εύχομαι, και ο καινούργιος χρόνος να είναι η τελευταία στάση σου σ' αυτή την πορεία.