Ονειρένια μου,δεύτερη μέρα λοιπόν σήμερα της τελευταίας σου προσπάθειας ν'απαλλαγείς από όσα βαραίνουν τα όνειρα σου!Quote:
Originally posted by dreamOn
Οπότε, ευθαρσως αναφερω (το παραποιω λιγακι το γνωστο στρατιωτικο) οτι αυριο ειναι Δευτερα 28/9/2009 και εγω ξεκιναω διαιτα. Μια απο τις εκατονταδες που εχω κανει και ειχα φυλαγμενες σε ενα κλασέρ που με τον καιρο εγινε πιο χοντρο κι πο εμενα (χαχαχα, γελαω αλλά για κλαματα ειναι...) μία που ξερω οτι με βολεψε τοσο ωστε να μπορεσω να την ακολουθησω "μέχρι να".
NADINE πάμε μαζί; Να εχουμε κι εμεις τα τικερακια μας με τα lost και τα to go μας - ελα μωρε! ζηλευω! :-D :-D
Εγώ το πάω χαλαρά γιατί βγάζω αλλεργία στη δίαιτα και τον περιορισμό.Προς το παρόν δηλαδή και προφανώς και προς το μέλλον
θέλω να κάνω σωστότερες επιλογές στα είδη που καταναλώνω και στην ποσότητα,χωρίς να στερούμαι γλυκαντικές απολάυσεις
(απλά η σοκολάτα γάλακτος να γίνει πχ. μαύρη 80% με πορτοκάλι-ωραιότατη!)και μόλις ελαφρύνει το βήμα μου ν'ανέβω και στον διάδρομο,
τον στο πίσω δωμάτιο χαντακωμένο...Απλά πραγματάκια γιατί σ'εμένα αυτά λειτουργούν τελικά σε βάθος χρόνου.
Μόλις ξεκίνησα και το reductil(είχα υπόλοιπο 21 χαπάκια από την άλλη φορά),κάθε Παρασκευή ζυγιζόμαστε και βλέπουμε...
Με μεγάλη μου χαρά να το πάμε μαζί και να είμαστε σε πιο στενή επαφή.Ειδικά τώρα που δε μου κρατούν πια το χέρι κάτι κατάπτυστες!
Αναφορικά με τα τικεράκια,δεν ξέρω...Για μια μικρή περίοδο είχα κι εγώ,αλλά ήταν λίγο κουραστικό να το βάζω εδώ και να το βγάζω
πχ.στα διάφορα(καθότι κάποτε έγραφα πολλά ποστς καθημερινά και η μάγισσα μου πετούσε με τη σκούπα της σ'όλο το φόρουμ)
καθώς επίσης και για τον λόγο του ότι έχοντας βάλει ως αρχή το ανώτερο μου βάρος(180 κιλά)δημιουργούσα
εσφαλμένες εντυπώσεις απώλειας σε όσους νέους δε γνωρίζουν την ιστορία μου και λάμβανα συγχαρητήρια,που δεν άξιζα...
Αλλά αν το θέλεις,για χάρη σου το ξανακάνω.Νομίζω θυμάμαι πού μένει η μάγισσα μου,να πάω να της χτυπήσω την πόρτα και πάλι...
http://1.bp.blogspot.com/_ONoQ8VVF1y...ween_witch.jpg