εμενα κοριτσια μου ειπε να τρωω καθε βραδυ cottage η σαλατα με κοτοπουλο και θα δω αποτελεσματα σιγουρα!
Printable View
εμενα κοριτσια μου ειπε να τρωω καθε βραδυ cottage η σαλατα με κοτοπουλο και θα δω αποτελεσματα σιγουρα!
Θα δεις οτι και να κανεις εσυ εχεις παρει την κατηφορα δε σε φοβαμαι.χιχιχι!:D
εισαι αστερακι! ανεβα ψηλα στον ουρανο να φωτισεις κ μας :D moynti mera, xalia oyfQuote:
Originally posted by granita
γεια!!!!!μολις γυρισα κ ζυγιστηκα!ειχα φαει μια τυροπιτα κατα τις 12.30 αλλα κ παλι με εδειξε 60.5!!!!!!Ειμαι παρα πολύ χαρούμενη!!!!!!
emena tis xm xmQuote:
Originally posted by Constance
cottage εχω φαει τονους.Μου αρεσει παρα πολυ και το εχω φτιαξει μεχρι και τυροπιτακια κουρου.Ειναι πολυ νοστιμο τυρακι για μενα, σε καποιους δεν αρεσει.Δε χανεις τπτ να δοκιμασεις.Μαρκα απο μαρκα διαφερει λιγακι σε γευση, εμενα μαρεσει πολυ της φαγε το flair.Παντως εχει πολυ λιγες θερμιδες.
ενα αλλο, ντιρολο νομιζω,
γενικα το φλαιρ δε μαρεσει αλλα ολα ταλλα ειναι θεικα,
τα τρωω οπως ειναι με τη μια :D
τυψεις 0!
σημερα πηρα κανονικη φετα ομως λογω φασολακιων!
Τυράκι τρως έτσι και αλλιώς κάθε μέρα από ότι βλέπω, απλά το κότατζ είναι το πιο light. Αν θέλεις δοκίμασέ το, ίσως να σου αρέσει. Πάντως μια χαρά τα πας όπως τρως τώρα, γιατί να αλλάξεις το πρόγραμμά σου όταν βλέπεις ότι έχεις αποτέλεσμα; :PQuote:
Originally posted by granita
Konstance φαγαμε κ οι δυο φασολακια σημερα, λες να γινουμε αεριωθουμενες το βραδυ?Quote:
Originally posted by Constance
Quote:
Originally posted by dew
Χθες που πήγα και πήρα τη φρουκτόζη μου δεν τα βρήκα. Έψαξα και στο καρφούρι και στον κύριο βασιλόπουλο! Μήπως δεν τα φέρνουν εδώ πάνω;
Σε αυτα ειχα παει κι εγω και τζιφος.Αλλα σημερα πηγα βεροπουλο και ειμαι κεφατη.:P
κ εχω να παω κ σε κοινωνικη συνευρεση ρε γμτ χαχαχαχαχ
το κουφο ειναι οτι οταν τρωω φασολακια, δαμασκηνα
κ διαφορα αλλα δεν παω τουαλετα με τιποτα εκεινη την μερα!
Βad ιδιο φαι ειχαμε σημερα.Πεντανοστημα ηταν τα φασολακια.Και φουσκωσα με πολυ λιγα κιολας που εβαλα στο πιατο.Τελικα σα τα λαδερα τιποτα ρε παιδια.Οσο για τη μαρκα cottage που ειπες, εμενα αυτη δε μου πολυαρεσει αλλα τελικα ειναι υποκειμενικο.
edit χαχαχ bad την ιδια ωρα γραφαμε το ιδιο.Αχ να μην γινει αυτο που λες και θα παω να κοιμηθω στο αγορι μου το βραδυ.:P Ρεζιλι.:P
για το κοτατζ, εχει και τοεντελως Light το lidl, αν το αντεχετε, με γαλαζιο χρωμα, το αλλο που εχει ειναι μπλε. το γαλαζιο, εχει 2,2% λιπαρα, και 85kcal/100gr
ευχαριστω θα δοκιμασω και θα βλέπουμε αν θα μ αρεσει!ευχαριστω κοριτσακια μου παω να φαω τις πατατουλες μου τις τηγανιτες (χωρις λαδι ) κ τα λεμε μετα!μακια!!!!
Πω πω παιδια!Πεντανοστιμα τα μακαρονια και φουσκωνουν πολυ.200 γραμμαρια βρασμενα εβαλα στο πιατο και δε τα εφαγα ολα!Μια χαρα!Με λιγο τριμμενο τυρι σουπερ.Και σκετα που δοκιμασα στην αρχη και παλι ωραια μου φανηκαν!Penelope μπραβο για την προταση σου.Που ζουσα τοσο καιρο.:P
πολυ βολικα τα λαητ προιοντα στη διαιτα, αλλα ποιος ξερει τι βιοχημικες διεργασιες τα μετατρεπουν σε Light... Οταν φτασω στα κιλα που θελω,αν εχω συνηθισει να τρωω τις μικρες μεριδες, για να σταθεροποιηθω θα αντικαταστησω τα λαητ με τα κανονικα τυρια/προιοντα. Με τόσα που ακούμε...
Αυτο ισχυει γενικα για ολα οσα τρωμε και ειναι επεξεργασμενα.Κακα τα ψεματα, ακομα και τα φρουτα και τα λαχανικα που λεμε οτι ειναι καλα, εχουν φυτοφαρμακα.Παντως τα μακαρονια αυτα απο οτι ειδα εχουν σογιαλευρο, γι'αυτο και δεν εχουν ιδιο ποσοστο σε υδατανθρακα σε σχεση με τα κανονικα.
Constance τελεια τα μακαρονια ε? Παιδια κοτατζ τρωω και εγω καθημερινα
Mπράβο σε όλα τα κορίτσια που έχασαν!! Καλή σοδειά σήμερα από ότι βλέπω, μπράβο σας!
Κότατζ κι εγώ τρώω, συμφέρει πολύ γιατί χορταίνει και μόνο 4% λιπαρά
Δεν υπαρχουν απλα!Να βγαλουν και σε φαρφαλες τωρα!:P:PQuote:
Originally posted by penelope1985
Constance τελεια τα μακαρονια ε? Παιδια κοτατζ τρωω και εγω καθημερινα
Χαχαχα! Εμενα με βολευουν και τα σπαγκετι! Το τσιζκεικ το εφαγες τελικα?