και μετα το φασωμα ξινισες!κοιτα τον τζιμ στο πανω κεφαλι,εκει ειναι το προβλημα και οχι στο κατω!
Για το μελλον φοβαμαι αλλα ελπιζω κιολας... Και ειλικρινα φοβαμαι μη χασω κι αλλο χρονο...γιατι μετα απο 3 4 5 χρονια θα ειναι πραγματικα αργα και με βλεπω να κρεμιεμαι... Εχω προσφατο παραδειγμα στην γειτονια μου αυτοκτονιων... Μια 26χρονη κι ενας 31χρονος κι οι δυο με βουτια απ το μπαλκονι με διαφορα κανα χρονο μεταξυ τους
αν μου επιτρεπεις να πω κατι στο θεμα σου!σημερα ειχα το πιο μικρο ανιψακι μου σπιτι,ειναι ενος χρονου και ακομα δεν περπαταει το σκατο :)
σημερα λοιπον εκανε προσπαθειες να περπατησει και φωναζοντας του εγω μπραβο αγαπη μου,μπραβο καλο μου μιλαμε εγινε κεντερης!
ποσο σημασια εχει μια γαμημενη επιβραβευση??ορθωνει αναστημα!!
Βάλε κανά τραγουδάκι με τον slash ρε 'συ στο music thread να μαθαίνουμε κι εμείς κι άσε τις μαύρες σκέψεις :)
ποια νιατα χανεις βρε ΗΛΙΘΙΕ???ζεις!εισαι υγιης!ολοι εχουμε γαμωπροβληματα στο ξαναλεω δεν εισαι ο μονος!!ρε στο χερι μας ειναι ολα!δεν σου λεω οτι ολα ειναι απλα!
ειναι ομως στο χερι μας!!!!
Εγω ειμαι περιπτωση. Στα παντα ειμαι στο μηδεν! Αστο σου λεω μιλαμε για χαμενα νιατα δωρα μου!