τζινα η μανα μου ειναι ετοιμη να σκασει με ολες τις δεκο.ασε που εχει παρει συνταξη απο το σεπτεμβρη και ακομα δεν πληρωνεται ειμαι και εγω ανεργη οποτε ζουμε με οτι βγαζει ο πατερας μου συν οτι υπηρχε στην ακρη(πλεον δεν υπαρχει τιποτα στην ακρη)
Printable View
τζινα η μανα μου ειναι ετοιμη να σκασει με ολες τις δεκο.ασε που εχει παρει συνταξη απο το σεπτεμβρη και ακομα δεν πληρωνεται ειμαι και εγω ανεργη οποτε ζουμε με οτι βγαζει ο πατερας μου συν οτι υπηρχε στην ακρη(πλεον δεν υπαρχει τιποτα στην ακρη)
κοριτσαρες καλησπερα!διαβασα τα νεα για την καλλιοπη και χαρηκα πολυ, το ιδιο και για την wow.
monadiki, μπραβο σου, το να μπαινεις στο τζιν με ανεση ειναι μεγαλη υποθεση.
αγγελικη εμενα δυστυχως η μανουλα μου ηταν αρκετα χλμ. μακρια οταν τα χαριζα τα ρουχα, οποτε......δεν πειραζει, ας φυγουν τα ρημαδιασμενα τα κιλα κι ας εχω και 1 μπλουζα μονο!το βραδυ θα τη πλενω, το πρωι θα τη φοραω!κλαψ,κλαψ.
τζινακι μου, τι να σου πω τωρα για τη δεη;να σε παρηγορησω;
Γεια σου Ελόκοσμε! Προς το παρόν, μέχρι νεωτέρας, βεβαίως βεβαίως.. Ανυπομονώ να δω τι εκπλήξεις μας περιμένουν.
Καλλιόπη, σιδερένια κορίτσι μου! Καλή και γρήγορη ανάρρωση!
Τζίνα μου, ομοιοπαθούσα μου εσύ! Το έχουν παρακάνει με τους υπέρογκους λογαριασμούς ή μου φαίνεται; Μήπως, προκειμένου να δουλέψει η εισπρακτική μηχανή, έχασαν το μπούσουλα και δεν ξέρουν τι τους γίνεται; Εμείς τι φταίμε; Εύχομαι να βγάλεις άκρη, εγώ δεν τα κατάφερα.
Μεγαλειοτάτη μου, καλό σινεμάδιασμα!
Έχω μια υπνηλία ανεξήγητη. Μια σπαρίλα, άλλο πράγμα. Μια χαλάρωση, ένα χάσιμο, θέλω να κοιμάμαι με τις ώρες. Μου είπαν ότι είναι από τον καιρό και επειδή άρχισε να με βλέπει ο ήλιος. Τι να πω, τέτοιο ζαβλάκωμα πρώτη φορά.
Καλησπέρα Rozeta. Τώρα που καλοκαιριάζει θα στεγνώνει και γρήγορα η μπλούζα σου!! Το καλό είναι ότι όταν είμαστε αδύνατες μπορούμε να βρούμε πολλά ρούχα φθηνά, ενώ τα ρούχα για παχουλές τα έχουνε πανάκριβα.
http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...we7cc0g57h.gifQuote:
Originally posted by Γλαύκη
H Φτουτατη παει σινεμα κ προσεξτε τι θα κανετε οσο θα σινεμαδιαζομαι!Πραξικοπημ� �τα κ βλακειες απο οτι ειδατε δεν εχουν περαση στην εποχη μας.Αντε γιατι πολυ μου αρεσε η βδομαδα μου που με ειχατε στα ωπα ωπα!Παρτε τουρτιτσα να γλυκαθειτε μεχρι να δουμε τι επιφυλασσει ο Χιτλερ παλι!Θελω να το παιξω κ βασιλισσα τρομαρα μου!Που να φτουρησω,που να κουνηθω μπροστα της!
τα σεβη μου μεγαλιοτάτη!!!!
ναι ρε τζινακι,εδω στη θεσσαλονικη εχω βρει ενα μαγαζι με φοβερα ρουχα, δηλ. θελω να πω οτι παρολο που ειναι για τροφαντουλες ειναι και μοντερνα, που δεν το βρισκεις και ευκολα αυτο, αλλα πανακριβα.τι θα φορεσω εγω το πασχα που εχω να παω ταξιδακι σε συγγενεις και φιλους;;;
τωρα βεβαια θα μου πεις οτι εσενα καιγεται η γουνα σου απο το λογαριασμο της δεη και γω σου λεω τι να φορεσω, αλλα καπου πρεπει να πω και γω τον πονο μου
Ροζέτα, φόρεσε κάτι που να σε κολακεύει και προτίμησε τα παντελόνια. Σκέφτομαι μαύρο παντελόνι και πάνω μπορείς να βάλεις και χρώμα, κάτι τέτοιο... Αν το ρούχο είναι καθαρό, σιδερωμένο, περιποιημένο, δεν έχει σημασία αν είναι ακριβό ή φτηνό, δε φαίνεται καν.. Κλασικό και νοικοκυρεμένο, αυτή είναι η συνταγή.
Τζινάκο, δε νομίζω ότι θα σε αφήσουν να μη πληρώσεις. Μπορείς, όμως, να προτείνεις διακανονισμό για πληρωμή σε δόσεις. Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι, ώστε θα δεχτούν οτιδήποτε, προκειμένου να εισπράξουν.
Σε καταλαβαίνω Rozeta, είναι πρόβλημα αν σου έχουν φαρδύνει τα ρούχα. Πως να τα φορέσεις έτσι; Εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι οι παχουλές δεν μπορούνε να βρούνε εύκολα ρούχα και το παρακάνουν με τις τιμές. Εγώ έχω κρατήσει όλες μου τις φούστες από πριν που ήμουν παχιά και όταν φτάσω στα κιλά που θέλω θα πάω να τις στενέψω. Τις έχω πάρει όλες από το Marks & Spencer που έβρισκα μεγάλα νούμερα και όλες έκαναν πάνω από 60 ευρώ η μία. Είναι κρίμα να μην τις ξαναφορέσω.
Κι εγώ σαν τη Τζίνα, έχω κάτι παντελόνια, που φορέθηκαν μόνο τρεις τέσσερις φορές και φάρδυναν. Κρίμα δεν είναι να πεταχτούν; Έχουν λάστιχο στη μέση, το οποίο τώρα φτάνει κάτω από τον αφαλό μου. Θα τα δώσω σε μοδίστρα, να μου βάλει λάστιχο γερό και στενό και να μου τα στενέψει και λιγάκι. Τι να κάνουμε, δύσκολοι καιροί, ξαναγυρνάμε στη μεταποίηση.. Και πού είσαι ακόμα..
Πριν λίγο καιρό, όταν ήμουν στα 85 κιλά είχα ρούχα που μου είχαν φαρδύνει πολύ και ρούχα από παλιά που μου ήταν στενά και έπρεπε να χάσω άλλα 5 κιλά για να τα φορέσω. Φορούσα λοιπόν τις φαρδιές φούστες και έπιανα τη φούστα πίσω στην πλάτη με παραμάνα πάνω στο καλσόν για να σιγουρευτώ ότι δε θα μου πέσει!!
ʼβα στα πουκάμισα και στα πουλόβερ δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε μεταποίηση. Στα παντελόνια όμως και στις φούστες, αν είναι καλά, γιατί να μη συνεχίσουμε να τα φοράμε;
και γω αυτη τη φορα δεν θα κανω ξανα το ιδιο λαθος, καποια κομματια θα τα κρατησω, γιατι με ειχε τσουξει οταν τα πληρωσα.
ava μου και να θελω να παρω κατι ακριβο δεν μπορω,οποτε δεν εχω και το διλημμα.
εγω τη μεταποιηση την αρχισα ηδη με μια φουστα και ενα παντελονι, ευτυχως που υπαρχουν και τα κολαν βαζεις και ενα μπλουζοφορεμα απο πανω και εξω απο την πορτα