:love::love::love::love:Quote:
Originally posted by monahoiot
Ελακι μ' σε 3 λεπτά αποχαιρετούμε τη βδομάδα σου! Είσαι μια γλύκαααααααααα!
Printable View
:love::love::love::love:Quote:
Originally posted by monahoiot
Ελακι μ' σε 3 λεπτά αποχαιρετούμε τη βδομάδα σου! Είσαι μια γλύκαααααααααα!
Ο χουζούρης παραλαμβανει την Κυριακή! Σήμερα δεν έχω ιδέα τι θα κάνει η Ναταλία!
Tι εγινε?Μαλλον καποιος δεν θελει να ποσταρει η Ναταλια που προσπαθει απο τις 12 νταν!
Επιτέλους! Ξανασυνδεθήκαμε! Να προλάβω να τα πω πριν γίνει πάλι καμία στραβή! Eli μου σ'ευχαριστώ κι εγώ για την εβδομάδα σου, για τα καλά σου λόγια, για τις απίστευτες ατάκες σου και για το γέλιο που κάνω μαζί σου, με την καλή έννοια βεβαίως βεβαίως! :lol:
HAPPY ΤΖΙΝΑ'S BIRTHDAY WEEKEND !!!
Να το χαιρόμαστε το Τζινάκι μας!Ας απολαύσουμε μαζί του την τελευταία μέρα της χρονιάς,που αποχαιρετά
κι ας καλωσορίσουμε με κάθε θετική μας σκέψη κι ευχή την ολοκαίνουρια ελπδοφόρα,που έρχεται!
κοριτσια να μαι παλι.δεν εκανα τοση ωρα μπανιο, απλα για καποιο λογο μπηκα και δεν μου ανοιγε τις σελιδες.εγω γιατι δεν καταλαβαινω αυτο το οτι αποχαιρετουμε την εβδομαδα της ελλης;ειμαι χαζη η εχω χασει επεισοδια;
Για την Ελι μας εστω κ καθυστερημενα!
Αρχιζει το παρτυ απο τωρα!Ολε!Θα το καψουμε!
Επιτέλους!!! Ούτε να χαιρετίσουμε δεν μπορούμε σε αυτό το φόρουμ!!! :lol:
Κάνω διακοπές στον σέρβερ για να μην μπορέσει η Ναταλία να αλλάξει την βδομάδα μου!:lol::lol::lol::lol:
Κοριτσάρες μου! Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου αυτή την βδομάδα! Σίγουρα θα ήθελα να ήταν πιο χαρούμενη βδομάδα, πιο θετική και με πιο ευχάριστα νέα αλλά όπως λένε όταν εμείς κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει :lol:
Σας αγαπώ πολύ και χαίρομαι που έχετε μπει στην ζωή μου και στην καρδιά μου! Μ
Με χαρά παραδίδω την σκυτάλη σε όποιον πρόκειται να την παραλάβει! .....
Ναταλία μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την αφιέρωσή σου. Κανονικά στην ηλικία μου δεν είναι να γιορτάζεις το γενέθλιο, μη σου πω ότι και η γενέθλια τούρτα πρέπει να είναι ποτισμένη με αντικαταθλιπτικά για να καταφέρω να σταθώ στα πόδια μου και να σβήσω τα 42 κεράκια!! :lol: :lol: Όμως πως να αντισταθώ σε τέτοια αφιέρωση και στις αναφορές όλων σας για το πάρτυ της Κυριακής; Με πείσατε να γιορτάσω κι εγώ! :lol: :lol:
ΩΩΩΩΩ τι ΤΕΛΕΙΑ ιδέα!!!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! Ιt's Tzinoparty time!!!!!!!!!!
αχ ας μου εξηγησει καποιος και μενα!!!!!!
Rozeta μου είναι ένα παιχνίδι που κάνουμε μεταξύ μας και κάθε μία από εμάς έχει μία εβδομάδα δικιά της στην οποία κάνει και λέει ότι θέλει και εμείς το ακολουθούμε. Η εβδομάδα αυτή ανήκε στην Eli γι'αυτό βλέπεις ότι την αποχαιρετούμε όλες, δεν πάει στο Αμέρικα, απλά τελειώνει η εβδομάδα της. :lol:Quote:
Originally posted by rozeta
κοριτσια να μαι παλι.δεν εκανα τοση ωρα μπανιο, απλα για καποιο λογο μπηκα και δεν μου ανοιγε τις σελιδες.εγω γιατι δεν καταλαβαινω αυτο το οτι αποχαιρετουμε την εβδομαδα της ελλης;ειμαι χαζη η εχω χασει επεισοδια;
Επίσης Rozeta επειδή είχε αναλάβει μία άλλη κοπέλα την προηγούμενη εβδομάδα που όμως είχε υποχρεώσεις και δεν μπόρεσε να φέρει την εβδομάδα της εις πέρας ανέλαβε η Eli την προηγούμενη Παρασκευή αντί για Κυριακή βράδυ που γίνεται η αλλαγή της εβδομάδας. Γι'αυτό και τελειώνει σήμερα η εβδομάδα της. Την Κυριακή το βράδυ θα αρχίσει η εβδομάδα της Monahoiot (Γιώτας) και επειδή την Κυριακή έχω τα γενέθλιά μου η Ναταλία σκέφτηκε τις 2 μέρες που θα υπολείπονταν για να αναλάβει η Γιώτα να τις αφιερώσει στα γενέθλιά μου.
Υποτίθεται μας έπαιρνες και μάτι,κοπελιά!Η καθεμία έχει την εβδομάδα της.Αυτήν τη στιγμή κάνουμε ένα κιτ-κατQuote:
Originally posted by rozeta
αχ ας μου εξηγησει καποιος και μενα!!!!!!
από τις εβδομάδες για το γενέθλιο Σαββατοκύριακο του Τζινακίου μας κι από Δευτέρα-που έτσι το θέλει κι η Μακ-ξεκινά η δική της.