ναι κ γιατι στο φορουμ δε διχνεις αυτο σου το προσωπο μονο κανεις οτι μπορεις για να φαινεσε μπιτς?
Printable View
ναι κ γιατι στο φορουμ δε διχνεις αυτο σου το προσωπο μονο κανεις οτι μπορεις για να φαινεσε μπιτς?
σκεφτομαι οτι εγωισμος = ανωριμοτητα. οταν ομως βλεπεις μια κοινωνια ολοκληρη να συμπεριφερεται ετσι, και το μονο που κοιτα ειναι πως να κλεψει και να φανει ο καθενας, πως να συμπεριφερθεις κι εσυ ? κοιτας τον εαυτο σου απλα και για την επιβιωση.
Πιστευω ο καθενας εχει το μεριδιο ευθυνης τους.
Η νοσοκομα φταιει στο οτι δεν εκανε σωστα τη δουλεια της.
Οι συγγενεις φταινε που δε σεφαστηκαν τη κατασταση αυτου που εκοψε τις φλεβες του κ "ξεφυγαν" επειδη μπουκαραν.
Ε κ τελος αυτος που πηδαει απ'το παραθυρο δε ξερω αν φταιει κ πολυ γιατι δε ξερω αν οντως ηθελε να αυτοκτονησει. Βασικα απο την αρχη ηθελε να αυτοκτονησει οπως γραφεις, αρα το οτι πηδηξε ηταν η ευκαιρια του? γιατι δε πηδηξε πιο πριν αν ηθελε απ'την αρχη να αυτοκτονησει?
Βρισκω αλυτο το μυστηριο στις ερωτησεις :/ αλλα με εβαλαν σε σκεψεις.
τετοιες ταινιες θα ηθελα να γυρισω, να διαλεγει ο θεατης την απαντηση ή να μενει με την απορια, στοιχειωνοντας του το μυαλο. :)
Εσενα σκεφτομαι..
ειχα βγει με κατι φιλους και κατι φιλες τους και εκει που καθομασταν και πιναμε τα ποτακια μας γυρναει η μια και μου λεει.αυτο το στυλακι του περιεργου και του μυστιριου τυπου πουλαει καλα και μου κλινει το ματι.της λεω ποιο στυλακι?-αυτο που εχεις,που σε ρωταμε κατι και μας κοιτας ριχνεις ενα χαμογελο, κοιτας μπροστα και απαντας μετα απο κανενα 2λεπτο,που λες αστειακια με απολυτα σοβαρο υφος και μας κοιτας στα ματια οταν γελαμε.αυτο που οταν ρωτισα τους αλλους τι τυπος εισαι και οταν μου ελεγαν τους γεμιζε η καρδια.(μηπως φαινομαι σαν μαλ@κας??αμα ειναι να προσπαθω να φερομαι διαφορετικα)
στην επεφτε ξυπνα
εγω τα μυστηρια τα κρατω για οσους δε με ξερουν οι υπεκφυγες τα τα κινεζικα φλερτ δε μου αρεσουν σα μια που μου δωσε το τηλ της κ μετα μου ελεγε συγνωμη κυριε πιος ειστε.
αμα σου πω οτι το κανω ασυνειδητα...οτι μου το εχουν ξαναπει αλλα εγω το κανω χωρις να το θελω
ε τοτε τι ρωτας. αφου πουλαει το μυστηριο γιατι να το αλλαξεις.
αμε δε σκοπευε να γινει κοπελα μου δε θα με ενιαζε αν σκοπευε να γινει θα της ελεγα αντε γεια.