εκλεισα 2 μηνες διαιτας κ συνεχιζω!-0.7 και ειμαι 63.5.θελω να φτασω τα 55 οπωςδηποτε κ ευχομαι να μην κολλησει ο οργανισμος μου .καλο μηνααααααααα:)
Printable View
εκλεισα 2 μηνες διαιτας κ συνεχιζω!-0.7 και ειμαι 63.5.θελω να φτασω τα 55 οπωςδηποτε κ ευχομαι να μην κολλησει ο οργανισμος μου .καλο μηνααααααααα:)
καλησπερα σε ολους!!
για κακη μου τυχη, κοψανε το ιντερνετ στη δουλεια, κ ετσι δε μπορω να σας μιλαω πλεον καθημερινα!!! αλλα θα μπαινω οποτε εχω χρόνο απο το σπιτι!!!!!!!!!!!!
λοιπον, μετα απο τον αγωνα, σημερα η ζυγαρια μου εδειξε 88!!!!!!!!!!! και ειμαι κ πρωτη μερα αδιαθετη....
σε 10 μερες που θα ειμαι οοκ τηα σας πω σωστο αποτελεσμα!
παντως και το 88 καλο!!! εφυγε για αρχη το 89!!!
συνεχιζω δυναμικα τη διατροφη και με βοηθα και η ξαδερφη μου πολυ που της αρεσει η υγιεινη διατροφή, κανω περιπου 2 ωρες γυμναστικη 3-4 φορες τη βδομαδα
και βλεπουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η αληθεια ειναι πως αρχιζει να με κουραζει αυτο... αλλα δε θα το παρατησω...
καλη συνεχεια σε ολους
mpravo παιδια. εχω ξανα ζυγισμα τη δευτερα οποτε αρχιζω διαιτα να προλαβω :D
57.8
Σε ευχαριστώ πααααρα πολύ για τα καλά σου λόγια.Quote:
Originally posted by badgirl
ναμαι κι γω :D ξαναρχιζω διαιτα μετα απτις κρεπαλες.
91.6 σημερα το πρωι μετα τον καφε. ακριβως την ιδια ωρα θα ζυγιστω σε 1 εβδομαδα κ επανερχομαι :D ελπιζω να εχω πεσει κατω απο 90. τοτε θα κανω παρτυ, ξανα... χωρις κρεπαλες ομως γιατι ειναι αμειλικτη η ζυγαρια :D
iorenevaladia συγχαρητηρια!!! ελπιζω να εφτασες τα κιλα που ηθελες οταν ξαναζυγιστηκες. για πες μας τελικα διααιτα τελος? μπραβο κοριτσι μου αυτη ειισαι. ουφ παμε κ μεις
Ναι τον έφτασα τον στόχο!
Σήμερα ζυγίστηκα 57,8.
Δε σταματώ την διατροφή, αλλά θα είμαι προσεχτική να μη χάσω κι άλλο.
Πάντως τα γλυκά θα συνεχίσω να τα αποφεύγω όσο μπορώ, ή τουλάχιστον να είναι μικρές ποσότητες.
Τώρα που έφυγε σχεδόν τελείως η καταραμένη η κυτταρίτιδα, δε θέλω να ξαναγυρίσει ΠΟΤΕ!
Ουστ!
Καλή συνέχεια σε όλους!!!
58,8
πάμε γερά, να δούμε την άλλη βδομάδα τι θα λέει η ζυγαριά !!!
Μπράβο irene!Quote:
Originally posted by irenevaladia
57.8
Συγχαρητήρια! Βρε θηρίο εσύ κατέβηκες κι από το στόχο σου!
Είδες τα ροφήματα τι κάνουν? :D
Μπράβο κούκλα μου! ʼντε και στα δικά μας τώρα!
Και στα δικά σας και στα δικά σας!!!Quote:
Originally posted by Lily
Μπράβο irene!Quote:
Originally posted by irenevaladia
57.8
Συγχαρητήρια! Βρε θηρίο εσύ κατέβηκες κι από το στόχο σου!
Είδες τα ροφήματα τι κάνουν? :D
Μπράβο κούκλα μου! ʼντε και στα δικά μας τώρα!
Καλή δύναμη σε όλους!
Δε φεύγω από την παρέας σας.
Θα συνεχίσω με συντήρηση.
Φιλάκια μουτς μουτς!
μπραβο ιρενε!!! μας εβγαλες ασπροπροσωπες :D αντε να φτανουμε τους στοχους μας σιγα σιγα. αυτο ελειπε να εφευγες απτην παρεα μας! θες να μας βασανιζεις με τις κρητικες σπσιτικες λιχουδιες ενω κανεις συντηρηση... χαχαχαχα α ρε τι εχουμε να διαβασουμε...σπανακοπιτακι� � τυροπιτακια γλυκακια κ δε συμμαζευεται... ;) νασαι καλα κ υγιης κ να τα απολαμβανεις!
Χρωστάω μια αλλαγή στο τικεράκι μου, 1 κιλό από τη προηγούμενη εβδομάδα
και 1/2 κιλό σε αυτή έως τώρα. Δε το αλλάζω ακόμη, μέχρι την Τρίτη για να το σιγουρέψω!
Να σαι καλά και καλή δύναμη.Quote:
Originally posted by badgirl
μπραβο ιρενε!!! μας εβγαλες ασπροπροσωπες :D αντε να φτανουμε τους στοχους μας σιγα σιγα. αυτο ελειπε να εφευγες απτην παρεα μας! θες να μας βασανιζεις με τις κρητικες σπσιτικες λιχουδιες ενω κανεις συντηρηση... χαχαχαχα α ρε τι εχουμε να διαβασουμε...σπανακοπιτακι� � τυροπιτακια γλυκακια κ δε συμμαζευεται... ;) νασαι καλα κ υγιης κ να τα απολαμβανεις!
Θα προσπαθήσω να είμαι καλό παιδί με περιορισμένες λιχουδιές.
Και να ξερες τι γλυκά και άλλα πολλά κάνω για τον σύζυγο και τα ανίψια αλλά δεν αγγίζω..
Ουυυυυ?
συγχαρητηρια!αντε να παιρνουμε σειρα κ οι υπολοιποι..
καλησπερα σε ολους!!!
εχω χαθει τον τελευταιο καιρο, αλλα ειναι επειδη δεν εχω πλεον προσβαση απο τη δουλεια και μετα σπιτι δνε υπαρχει χρονος για τιποτα...!!!! Λοιπον, μπορω να πω, πως ενιωσα τη χαρα σημερα!!!! απο 90 πριν 2 βδομαδες, τωρα ειμαι στα 87!!!!!!!!!
συνεχιζω τη διατροφη οσο καλυτερα μπορω, με βοηθα και μια ξαδερφη μου για αυτο, που ειναι πολυ της υγιηνης διατροφης και παω 4 φορες τη βδομαδα γυμναστηριο, για 2 ωρες καθε φορα!!!
συνεχιζω δυναμικα και θα ενημερωνω!!!
σας φιλω, καλη μας συνεχεια!!!
μπραβο βρε παιδι μου επιτελους!!! αντε και στα δικα μας :D
Καλημέρα και καλή σας εβδομάδα
Σήμερα δεν είχα μούτρα να ζυγιστώ, γιατί το ΣΚ ήμουν καλεσμένη σε πολύ μερακλίδικο σπίτι και ιδού το μενού μου: Πίτσα, χωριάτικα λουκάνικα, πατάτες τηγανιτές και ένα γλυκάκι. Βέβαια σε πολύ μικρές ποσότητες όλα, αλλά ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ξανακυλάω? Γιατί δε μπορώ να εφαρμόσω σε μόνιμη βάση μια σωστή διατροφή χωρίς σκουπίδια? Σήμερα λέω να φάω το βράδυ μόνο σαλάτα για να ισοφαρίσω.
Νέα μέρα, άλλη μέρα...
Φιλιά!