Α ναι;Γιατι εδω σε μερικα που εχω ακουσει (ιδιωτικα) ειναι απο πανω σου συνεχεια.
Τελοσπαντων,ελπιζω ολα να ειναι καλα εκει κ να μεινεις ευχαριστημενη.Σε 1 μηνα θα σε δω ακομη πιο μοντελακι απ'οτι εισαι.
Φιλια,παω μαθημα!:no:
Printable View
Α ναι;Γιατι εδω σε μερικα που εχω ακουσει (ιδιωτικα) ειναι απο πανω σου συνεχεια.
Τελοσπαντων,ελπιζω ολα να ειναι καλα εκει κ να μεινεις ευχαριστημενη.Σε 1 μηνα θα σε δω ακομη πιο μοντελακι απ'οτι εισαι.
Φιλια,παω μαθημα!:no:
Mετα απο 5 μερες ξανα γυμναστηριο...
10 ποδηλατο
10 διαδρομος
κοιλιακους
βαρη
ραχιαιους
leg raises
Ρε Ελενη! Ποτε γραφτηκες? Χαμπαρι δεν πηρα... Καλη αρχη κουκλα... Θα δεις φοβερη αλλαγη!
πωπω ελενη μπράβο...! Καλή αρχή!!
εγω έχω διάδρομο και έχω μερες να κάνω (τσ.. πόσο αχάρηστη κ άπληστη πρέπει να είμαι...)
Τεραστια διαφορα.... και φυσικα θα το κρατησεις... Να πας και στα ομαδικα ε?
Απορία, κατά πόσο είναι αξιόπιστες οι ενδείξεις των διαδρόμων/ποδηλάτων για τη καύση θερμίδων;
Γιατί θυμάμαι τότε που πήγαινα τακτικά gym έκαιγα κάτι υποτιθέμενα 1500άρια στο διάδρομο...
κατα την γνωμη μου οχι πολυ.καθε οργανισμος ειναι μοναδικος,το ποσο καις δεν μπορει να υπολογιστει απο ενα γενικο τυπο.αλλα μια ιδεα μπορεις να παρεις....Quote:
Originally posted by filipparas
Απορία, κατά πόσο είναι αξιόπιστες οι ενδείξεις των διαδρόμων/ποδηλάτων για τη καύση θερμίδων;
Γιατί θυμάμαι τότε που πήγαινα τακτικά gym έκαιγα κάτι υποτιθέμενα 1500άρια στο διάδρομο...
Στα δικα μ κιλα παντως στη ωρα καις μαξιμουμ 360 θερμιδες στο γρηγορο περπατημα (6)
Θεωρητικά με τη λίγη Φυσική που ξέρω εγώ θα έπρεπε να καίω τουλάχιστον 2,5 φορές παραπάνω λόγω μάζας... εγω συνήθως είχα σα βάση το 6 και έριχνα κατι 5λεπτα-10λεπτα(όποιος αντέξει παραπάνω) σε αγώνες στο 12 ή 15...
ʼντρες βλέπεις, πάντα πρέπει να υπάρχει κι ενας αγώνας στη μέση...:cool:
Αυτλη την εντύπωση έχω κι εγώ alexandrita
E ναι ρε συ... γι'αυτο και στα μηχανηματα που δεν μπορεις να βαλεις κιλα μετρανε θερμιδες π καιει ο μεσος ανθρωπος...
Tα μηχανήματα που δε μπορείς να βάλεις βάρος αποκλείεται να λειτουργήσουν μ'εμένα πάνω:cul:
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΟΧΙ ΡΕ ΕΛΕΟΣ!
Στα δικα μου κιλα,λεει ~400 αν κανω 1 ωρα στο 6 με Incline στο 2Quote:
Originally posted by penelope1985
Στα δικα μ κιλα παντως στη ωρα καις μαξιμουμ 360 θερμιδες στο γρηγορο περπατημα (6)
Ωραια Ελενακι μου,σε συνδυασμο και με το περπατημα που ριχνεις,ε δε το συζητω για ποσο συντομα θα δεις διαφορα..Καλη αρχη!!Quote:
Originally posted by eleni1201
Πρώτη μέρα για μένα σήμερα γυμανστήριο! Είμαι πολύ ευχαριστημένη:bouncy:
Καλησπέρα κοπελιές ! τι μου κάνετε? μη μου πειτε οτι με ξεχάσατε επειδή έλειψα λίγο ε?
Αλοίμονο!
Ξεχνιούνται οι παλιές αγάπες?
welcome back betty!!!!!
αυριο ξαναγραφομαι γυμναστηριο μετα απο 1 μηνα οφφ λογω αφραγκιας :)