Οχι δεν εχω παει starbucks ακομα.Μεσα στη βδομαδα μαλλον.Αλλα αυτο ειμαι σιγουρη απο ριν 100% οτι θα μου αρεσει.:P
Παω βολτα να πιω το ανθρακουχο μου νερο παλι.:P Καλο βραδυ σε ολους!:)
Printable View
Οχι δεν εχω παει starbucks ακομα.Μεσα στη βδομαδα μαλλον.Αλλα αυτο ειμαι σιγουρη απο ριν 100% οτι θα μου αρεσει.:P
Παω βολτα να πιω το ανθρακουχο μου νερο παλι.:P Καλο βραδυ σε ολους!:)
Πεννου μου μας έλυσε την απορία ο κυριούλης για τη σαλάτα, δές εδώ:Quote:
Originally posted by pennou
και η φετα ηταν λιγοστη γι αυτο και μου κανε εντυπωση αντε στην ξεφτιλα 500 θερμιδες
http://natofao.blogspot.com/2010/05/...24099033343798
είπα κι εγώ
αχ σε ευχαριστω κουκλιτσα μου....
ποια σος ομως???Εχει???
να σας πω να γελασετε????πηγα να βαλω ενα σορτσακι τωρα και απο το πολυ σφιξιμο να το κουμπωσω εμεινα με το κουμπι στο χερι.... :p
χαχα..δε πειραζει ολες το χουμε παθει αυτο!εγω το παθαινα κ αδυνατη οταν βιαζομουν!
με το λαδι, ξερω ειναι ελαχιστο αλλα τιγκα στις θερμιδες το λαδακι,Quote:
Originally posted by pennou
ποια σος ομως???Εχει???
ασε ο Θεος κ η ψυχη τους τι λαδι ειναι...
περιμενω πως κ πως να ξημερωσει, αν δε μου εχει κανει πρωινο ο αντρουλης μου θα κανω βαρβατη νηστεια να χωνεψω τα απειρα που εφαγα κ κυριως ηπια + 1 κομματι παστιτσιο οταν γυρισα σπιτι!
αν δεν κανω νηστεια δεν ζυγιζομαι, θαπογοητευτω! αν κανω θα ζυγιστω μεσημερι μετα απο πολλα νερα :D
+500 γρ
εχω γινει τουμπανο επειδη ενω εχω αδιαθετησει το αιμα δεν θελει ακομα να κατεβει...
-200....72.400 καλο ειναι αλλα ελπιζω να φυγω απο την καταρα του 71 γιατι μεχρι εκει φτανω...3η προσπαθεια να κατεβω κατω του 71 και να μην τα παρατησω...
Καλημέρα :)
-400γρ. Από 104,6 σε 104,2.
Mπράβο Ντιου! Προχωράς ακάθεκτη! :)
+/-0...
Ευχαριστώ! Αν και θα κολλήσω σύντομα ή θα ανεβώ, όπως πάντα πριν την περίοδο :p
Και συ βλέπω έπιασες τα 102!! :) Ένα βήμα προς το διψήφιο!! ʼντε σιγά σιγά να βάζουμε το κατοστάρι στην άκρη και να μη το ξαναδούμε!
Καλημέρα κορίτσια, μπράβο σε όλες, όσο κατεβαίνει καλό είναι ! :)
Σε εμάς τις στάσιμες κουράγιο! που θα μας πάει, θα κατέβει η %^^&*#
ειναι τα τελευταια κιλα που ειναι και τα πιο δυσκολα υπομονη.....εξαλλου μια ανασα εισαι απο το στοχο σου...Quote:
Originally posted by BettyG
Καλημέρα κορίτσια, μπράβο σε όλες, όσο κατεβαίνει καλό είναι ! :)
Σε εμάς τις στάσιμες κουράγιο! που θα μας πάει, θα κατέβει η %^^&*#
Μακάρι Πεννάκι μου, να ξεμπλοκάρω κι εγώ, αυτή την εβδομάδα περιμένω να αδιαθετήσω, ελπίζω μετά να φανεί κάτι.