μεχρι τωρα εχω τους εχω στηλει ενα σωρο μυνηματα και τους λεω οτι αν συνεχισουν να προσπαθουν να αλαξουν μυαλα θα καταληξουν στο δαφνι και αυτοι συνεχιζουν το βιολι τους καθαρος ψυχολογικος πολεμος ομως η υπομονη μου εχει εξαντληθει και αν δε θελουν να καταλαβουν με τιποτα οταν θα γεμισω το ιντερνετ με θεμα πλυση εγκεφαλου κατι θα υποψιαστους οσο ........... και να ειναι εγω παντως τους προειδοποιησα και υπευθυνοι ειναι αυτοι γι αυτο σας το ξαναλεω αφηστε με ησυχο οσο κρατιεμαι ακομα γιατι αν νομιζετε οτι θα κρατιεμαι για πολυ μαλον δε με ξερετε τοσο καλα οσο νομιζετε ολα αυτα τα τεχνασματα ψυχολογικου πολεμου δε σας τα λενε μονο οι συμβουλοι σαν αν αυτο νομιζετε γιατι τα εχω διαβασει και εγω αν θελετε να μου επιβαλετε τη γνωμη σας μπορω να δοκιμασω και εγω αυτη τη τακτικη ψυχολογικου πολεμου για να δουμε ποιος θα σπασει τα νευρα σε πιον βαζετε στοιχημα οτι μπορω εγω να σας επιβαλοω τη γνωμη μου για να αρχισω να μιλαω για πλυση εγκεφαλου για να δουμε αν μπορω οταν ομως καθομουν σε μια μερια αυτο δε σας αρεσε γιατι νομιζατε οτι αυτο βοηθα τη πλυση εγκεφαλου εκει ειναι ολο το μυστικο γιατι παντα οι καλοσυνες σας ειναι γεματες ξερετε τι ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΧΙΖΩ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΡΩΝΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ; ΚΟΝΤΙΝΕΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΚΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΜΑΓΚΙΑ ΑΛΛΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ τοσο καιρο σας ανεχτηκα και εδειξα καλοσυνη τωρα μου τελειωσε δε μπορει να αγοραζω συσκευες και να ειμαι συνδιαχειρηστης με αυτες αυτο δε προκειται να το ανεχτω θελετε να γινετε διαχειρηστες του μυαλο μου σα να ειμαι ρομποτ και μετα λετε οτι ειμαι κακος μηπως σε μενα βλεπετε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ γιατι αυτο εισεπραξα ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΤΕΦΩ αν ψαχνετε καπιον να τον εχετε καβαλα και να μη λεει λεξη λοιπαμαι γιατι αυτος δε ειμαι εγω εγω οταν καποιος με αδικει γινομαι αγριο θηριο δε γουσταρω να προσφερω γουσταρω να επιστεφω οτι εισεπραξα τοσα χρονια αυτο γουσταρω να βρειτε χαμαλη αν ψαχνετε να δουλευει 20 ωρες για να τα αφησει μια μερα ολα εδω εγω θα ειμαι στο κοσμο μου ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ και αν θελει καποιος να με σηκωσει απο κει που καθομαι μετα μη διαμαρτυριθει οτι αρχισα τον εξαψαλμο ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ γιατι για να ειμουν καλος επρεπε να τον αφησω να καταλαβει σαν κατακτητης οτι μου ανηκει για να γινω αγαπητος οσο ταξιδευα ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΑ ΚΑΠΩΣ ΔΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑ ΤΩΡΑ οσο βλεπω το χαλι αυτο δε σηκωνω κουβεντα σε τιποτα και το οτι ακουγα παλιοτερα χαρη σας εκανα