Μηπως να ξανασκεφτόσουν την γυμναστική;;
Printable View
Μηπως να ξανασκεφτόσουν την γυμναστική;;
Μπράβο Τάσο και Φιλιππάρα!
Εγώ το έχω ξεφτυλίσει (λιγουλάκι)... Τρώω πιτόγυρα και γλυκάκια καθημερινά αλλά τουλάχιστον δεν ξεφεύγω σε ποσότητα!
Βέβαια όπως έχω ξαναπεί δε με καίει να δω την ζυγαριά να γράψει 79,9 ή οτιδήποτε τέτοιο. Αυτό που θα ήθελα είναι να ξεκινήσω γυμναστική παρά να χάσω κιλά! Και να συνεχίσω να κάνω τις όποιες ατασθαλείες μου ΜΕ ΜΕΤΡΟ! Ας τρώω μέχρι 5 γλυκά τη βδομάδα, όχι 10 ούτε 15!
Τι ποσοστά λίπους έχετε; Εμένα η ζυγαριά, με όση ακρίβεια μπορεί να έχει, στα 86+ κιλά με βγάζει στο 21+% και ποσοστό νερού γύρω στο 54%. Έχετε θέμα με χαλάρωση; Ρωτάω επειδή έχετε χάσει πολύ περισσότερα κιλά από μένα. Σκέφτεστε να κάνετε κάτι (προφανώς αργότερα);
Εγω δεν έχω ιδέα, λιπομέτρηση έχω να κάνω άπειρο καιρό και θα κάνω 02/09 ξανά. Τελευταία μου μέτρηση ήταν ~25% στα 95 κιλά το... Νοέμβριο του '11 :bigsmile:
Υπολόγίζω αρχές Σεπτέμβρη να είμαι περί τα 85(ή και λίγο παρακάτω) και με δεδομένο οτι όλα αυτά τα δύο χρόνια στο μοναδικό πράγμα που ήμουν πάντα συνεπής ήταν η γυμναστική μου... ελπίζω να δώ γύρω στο 20% BF ή και λίγο παρακάτω...
Πρόβλημα με χαλάρωση έχω πολύ στο κάτω μέρος της κοιλιάς και στο πάνω μέρος των ποδιών. Θεωρώ δεδομένη τη κοιλιοπλαστική γύρω στα Χριστούγεννα αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα.
Να μαι και γω... μετα απο αρκετο καιρο που ειχα να μπω!!! Τασσο μου ευγε ευγε ευγε!!!
Φιλιππε (το χω ξαναπει ησουν το παραδειγμα μου) επισης ευγε!!!!
Στα δικα μου τωρα... η ζυγαρια μετα απο μια βδομαδα διακοπων και 2-3 γαμους στην σειρα οπερ σημαινει φαγητο και ποτο εκανε το τσουπ και ανεβηκε στο 63... τικερακι δεν αλλαζω διοτι με λιγο κρατει 1-2 βδομαδες παλι θα το δουμε το 62 μας... Για το 58 δεν παλευω ακομα... προς το παρων σταθεροτης... και σιγα-σιγα σε βαθος χρονου τα αλλα...
Μπακλαβαδακι... απο χαλαρωση του λογου μου εχω στομαχι-κοιλια (παρα πολυ... κοινως κρεμασμα) βραχιονες επισης κρεμασμα... ποδια γλουτους ανεπεστητα ... Κοιλιοπλαστικη +πλαστικη βραχιονων δεν την γλυτωνω... εχει μπει στο προγραμμα αν ολα πανε καλα (κυριως λογο οικονομικου ) του χρονου τετοια εποχη η κοιλιοπλαστικη... για μπρατσακια λιγο αργοτερα...
@Tassos
Εγώ όταν σφίγγω τον one-pack κοιλιακό μου χαίρομαι να με βλέπω στον καθρέφτη!! Αρχίζουν να ψιλοαχνοφαίνονται και δύο κάθετα αυλάκια δεξιά και αριστερά από τον one-pack μου και εκστασιάζομαι όταν το βλέπω...!!!!!!!!!
Βέβαια μια φορά που είχα σκύψει στην μπανιέρα για να λουστώ (με τα πόδια έξω εννοώ) και τρανταζόταν το κορμί απ τις κινήσεις είδα τα βυζιά και την κοιλιά κρεμασμένα να πηγαίνουν πλάπα-πλούπα και έπαθα 5 εγκεφαλικά ταυτόχρονα... Αλλά νομίζω αυτό δε μετράει! Σημασία έχει πως φαίνεσαι όταν απλά σταθείς μπροστά στον καθρέφτη, όχι υπό ειδικές γωνίες ούτε να κάθεσαι έτσι ή να σκύβεις γιουβέτσι ούτε να στήνεσαι για να σκιάζει το φως κλπ
Για το "στέγνωμα" που λες, θα σου αποκαλύψω ένα μεγάλο μυστικό. Φεύγει! Μόλις γίνει η σταθεροποίηση στα κιλά σιγά σιγά εξαφανίζεται και η στεγνή όψη.
@filipparas
Αν όπως είπε ο Τάσος "το μαγιό κρύβει τα χάλια" σκέψου μήπως είναι περιττό. Βέβαια εσύ θα το αποφασίσεις...
@nowwhat
Μήπως τα χέρια είναι πιο σημαντικά; Διότι εσείς οι γυναίκες έχετε και την δυνατότητα να βάλετε ένα ολόσωμο και να μην φαίνεται το πρόβλημα της κοιλιάς.
Και για να σου δώσω να καταλάβεις τι εννοώ ότι δεν έχει σημασία το πως φαινόμαστε υπό ειδικές προϋποθέσεις, σου δείχνω αυτή την φωτογραφία :spin:
Μπακλαβα δυστυχως η κοιλια ειναι η πρωτη προταιρεοτητα διοτι περαν της αισθητικης δημιουργει και διαφορα δερματικα προβληματα στις περιοχες που το ενα δερμα πεφτει πανω στο αλλο... :(
Περα απο αυτο ομως δν φοβαμαι την πλαστικη (οκ φοβαμαι οπως θα φοβομουν σε οποιαδηποτε αλλη εγχειρηση μεγαλου μεγεθους αλλα σκεφτομαι απο την αλλη μερια οκ... αν ειχες ενα αλλο θεμα υγειας και επρεπε να χειρουργηθει δεν θα εμπενες χειρουργιο? οποτε καπως καλμαρω το αγχος μου ...) Ειμαι σχετικα μικρη ηλικειακα και εχοντας φτασει ως εδω με κοπο θελω να παρω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα (ακομα και με πλαστικη το σωμα παντα θα εχει τα σημαδια που δημιουργηθηκαν απο την παχυσαρκια, αλλα το βλεπω θετικα... ολες οι μαχες αφηνουν τα σημαδια τους που λεμε ...)... Δεν θα κανω ποτε σουπερ κορμι αλλα θα κανω ενα κανονικο χωρις κρεμασμα κορμι διοτι εμενα η κοιλια ειναι κρεμασμενη ακομα και σε ορθια σταση... αν σκυψω αστο για κλαμματα...
Τωρα θεωρω οτι προταιρεοτητα ειναι η κοιλια γιατι εκει ειναι και το πιο μεγαλο προβλημα... ακομα και αν κρυβεται με το μαγιο για μενα προσωπικα σημασια εχει τι βλεπω εγω στο καθρεφτη μου και οχι τι θα δουν οι αλλοι... εγω θελω να ειμαι οκ με το σωμα μου, αρχικα ...
Απλα στην δικη μου περιπτωση (χαλια δερμαααα) ειχα αποδεχτει απο πριν και το ηξερα γιατι ειχα χαλαρωση και στα πολλα κιλα οτι μετα την απωλεια θα επρεπε να υποβληθω σε μια σειρα επεμβασεων για να μαζεψω οτιδηποτε μαζευεται...
Δεν ισχυει αυτο σε ολες τις περιπτωσεις... στις περισοτερες μενει μια μικρη χαλαρωση που σε βαθος χρονου ειναι ανεπεσθητη και φτιαχνει με γυμναστικη... στην δικη μου απλα δεν γινεται...
Απλα προσπαθω να εξαντλησω τα περιθωρια χρονου για να σιγουρεψω την απωλεια εχω ηδη κλεισει χρονο σε σταθερο πανω κατω βαρος απο 58-63 παιζει οποτε τωρα μαζευω τα χρηματα και πρωτα ο θεος του χρονου τετοια εποχη θα γινουν και τα τελευταια μεγαλα βηματα... :)
Φίλε baklava δε τρελαίνομαι, θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης όταν με το καλό φτάσω στο στόχο και θα δούμε... όπως το βλέπω στη παρούσα φάση μάλλον θα χρειαστεί επέμβαση, χωρίς να εχω λάβει οριστικές αποφασεις.
nowwhat δεν είχα δει οτι ήμουν "παράδειγμα" για σένα, βλέπω πως τα αποτελέσματα σου είναι εξαιρετικά και μου έβαλες τα γυαλιά, όπως και αρκετοί ακόμα μεταγενεστεροι από μένα. Για μένα είναι πολύ μεγάλη χαρά αν κάποιοι νιώθουν οτι τους έδωσα μια μικρή ώθηση σε κάποιο σημείο της προσπάθειας τους και με τη σειρά μου παίρνω δύναμη από όλους εσάς που δε κολλήσατε κάποια στιγμή και έχετε φτάσει ήδη ή είστε πιο κοντά στο στόχο από μένα.
Geia sas! Arxizw ki gw, ayrio tha zygistw...tha erthei to eggefaliko...
Λοιπόν....το τελευταίο δυβδόμαδο δεν πήγε καλα για μένα. Έχασα μόνο 1 κιλό (οι ρημάδες οι διακοπές φταίνει), ΟΜΩΣ έπεσα απο 56,4 ποσοστό λίπους στο 56% :-D (με την δικη μου ζυγαριά τουλάχιστον, στην διαιτολόγο θα δω την Πέμπτη και θα σας πω!)
@sweet October καλή αρχή!! :-D
Τι να εννοώ; Εννοώ ότι αυτή η όψη μοναχού ασκητή μετά από αυστηρή νηστεία 40ημερών που μάλλον έχεις, θα φύγει σιγά σιγά και θα επανέλθει το δικό σου πρόσωπο! Αδυνατισμένο αλλά το δικό σου! Αυτό είναι σίγουρο... Guarantee!Quote:
Originally posted by Tassos67i
Τι εννοείς όσον αφορά το στέγνωμα; Για τον κορμό και τον λαιμό δεν με νοιάζει αλλά όσον αφορά το πρόσωπό μου το κακό έχει παραγίνει κι όσο και να είναι...με ενοχλεί!
Επίσης έχω ακούσει (αλλά δεν ξέρω κατά πόσον αληθεύει) ότι και το κρεμασμένο δέρμα επιστρέφει σιγά σιγά στην θέση του αλλά η διαδικασία αυτή παίρνει πολύ καιρό, ίσως και χρόνια σε extreme περιπτώσεις. Ας μας πει ο filipparas αν έχει δει βελτίωση στην κοιλιά του (αν έχω καταλάβει καλά είναι 1-2 χρόνια που έχει χάσει αρκετά κιλά).
Επίσης (τώρα που το έψαξα λιγάκι) συμφωνεί και ο Tom Venuto ότι οι πλαστικές είναι μόνο για ακραίες περιπτώσεις και το δέρμα σιγά σιγά επανέρχεται με διατροφή και άσκηση.
www.burnthefat.com/loose_skin
Καλημέρα!
Ημέρα ζυγίσματος η χθεσινή και η εβδομάδα έκλεισε με απώλεια μισού κιλού: από τα 104 στα 103,5.
Και να σημειώσω ότι εφάρμοσα το πρόγραμμα κατά 60%! Πού και να το εφάρμοζα 100%!
Αυτό όμως θα γίνει από τώρα και στο εξής.
Συγκέντρωση - προγραμματισμός - αφοσίωση.
Εύχομαι καλή συνέχεια και καλά αποτελέσματα σε όλες και όλους!
Μια χαρά p_k, καλή συνέχεια!!!
Δε περίμενα να το γράψω ποτέ αυτό, αλλά νομίζω πια ίσως και να γράφουμε περισσότερο άνδρες στο φόρουμ. Ποιός να το φανταζόταν...
Skarlet ευχαριστω, φοβαμαι να ζυγιστω. Δεν ξερω τι θα γινω. Φοβαμαι. Καλησπερα σε ολους, κι ας ειστε αντρες τι πειραζει? Διαχωρισμο κανουμε? Και τι αντρες!
Μην φοβάσαι!!! Σκέψου πως όσο το αφήνεις χειροτερεύει! Και ειναι στο χερι σου αν το βελτιώσεις!!!!
Εγώ παιδιά σημερα το πρωί ήμουν 11,2 :-D
Καλά θα ζυγιστώ σε λίγο κι ας έφαγα μόλις............να δω περίπου που βρίσκομαι, μπορεί να μην είναι και τελείως χάλια. ε ε? :(
Επιτέλους μια αξιοπρεπής εβδομάδα, βαρέθηκα να χάνω με το σταγονόμετρο. Στόχος για την άλλη εβδομάδα να δω το 86 μιας και θα λείπω σε διακοπές και πιθανότατα θα χαλαρώσω κάπως, ειδικά στο αλκοόλ...
7/7 93.8 κιλά
14/7 91.5 κιλά -2.3
21/7 90.4 κιλά -1.1
28/7 89.7 κιλά -0.7
04/8 88,8 κιλά -0,9
11/8 87,4 κιλά -1,4
Καλή συνέχεια σε όλους!!! Vamos!!!
Μπράβο και στους 2 σας!!!!!!!
Όπως πάντα στις διακοπές είχαμε την ευχάριστη έκπληξη από τη ζυγαριά. Παρά το αλκοόλ και κάτι γρανίτες που καταναλώθησαν άνευ τύψεων και εν πλήρει συνειδήσει έφυγε ενάμιση κιλάκι. Αντε πάμε τώρα φουλ για το 85αράκι...
7/7 93.8 κιλά
14/7 91.5 κιλά -2.3
21/7 90.4 κιλά -1.1
28/7 89.7 κιλά -0.7
04/8 88,8 κιλά -0,9
11/8 87,4 κιλά -1,4
18/8 85,8 κιλά -1,6
πσσσ, φιλιππάραα!!δίνεις ρέστα!αντε με το καλό και το 85!
επανηλθα...
64 κιλα...
ψυχολογια...πατος
sarah γιατί πάτος η ψυχολογία?για τα κιλά ή για άλλο λόγο?!
Τάσο έχω την εντύπωση πως όσο μικραίνει η ένδειξη της ζυγαριάς τόσο πιο πολλά σημαίνουν και φαίνονται περισσότερο αυτά τα μισόκιλα. Είδα και τις φωτογραφίες σου, απλά υποκλίνομαι!
Γενικα ψυχολογια πατος. Ειδικα, διοτι συνειδητοποιησα οτι ο οργανισμος μου δεν παει κατω απο 65 κιλα. Ημουν 62 και τα πηρα αμεσως
Τάσο νομίζω πως το κρέας είναι απο τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να φας :P Και σιγουρα είναι πολύ καλύτερο απο το αν τρως υδατάνθρακες π.χ!!
Σάρα, έχεις μιλήσει με κάποιον ειδικό και σου είπε πως δεν μπορείς να πας κάτω απο αυτά τα κιλά; Και τι ύψος έχεις;;
Εγώ παιδιά 1,5 κιλό πάνω....δεν αλλάζω τικεράκι γιατί είναι καθαρα κατακρατησεις υγρων απο τις κορτιζόνες, γαμώτιςαλλεργίεςμουγαμώ, αλλά μου έριξε πολύ την διάθεση :/
Ειμαι 1,68
Δεν εχω μιλησει με καποιον ειδικο. Μιλαω εκ πειρας. Στα 64-66 κιλα διατηρουμαι γενικα ανετα. Κατω απο 64 κιλα δεν εχω μεινει ποτε για παραπανω απο 2 εβδομαδες...
καλημέρα σε όλους ! Ζυγίστηκα σήμερα μετά από καιρό ... τελευταίο ζύγισμα στις 31/7 με είχε δείξει 93,9 . Σήμερα είδα σε αυτή τη ζυγαριά 2,3 κάτω ,δηλαδή 91,6. Δεν είναι ιδιαίτερα σημαντική απώλεια για τόσες μέρες αλλά αν υπολογίσει κανείς πόσο έχω χαλαρώσει από άποψη γυμναστικής (αν και κάνω ποδήλατο σχεδόν καθημερινά κανα μισάωρο) + 1 τριήμερο στο χωριό που τρώγαμε μόνο έξω σχεδόν + οτι έχω ακόμη περίοδο και δεν έχω καθαρίσει πλήρως (θα ξαναζυγιστώ σε 2-3 μέρες) , νομίζω είναι καλό . Σε πόντους έχω χάσει:
περιφέρεια 2
μεση (λεκάνη) 2
μέση (στενότερο σημείο) 1
αρ. μηρός 2
δεξ. μηρός 2
moving on ! :bigsmile:
εχω κοψει εδω και πολυ καιρο τη ζυγαρια,αν εχω παρει βαρος το καταλαβαινω απο τα τζιν μου οποτε εκει προσεχω λιγο,σημερα μετα απο πολυ καιρο ειπα να ανεβω και με βλεπω μειον αλλο -1 κιλο.Να πω οτι ειμαι στα φυσιολογικα μου και εχω δυο κιλα που ηθελα να χασω,το θεμα ειναι οτι ουτε το πρασπαθουσα ουτε εκανα ιδιαιτερα πραγματα,ετρωγα κανονικες μεριδες και τωρα με τη ζεστη δεν ειχα και πολυ ορεξη για γυμναστικη.τωρα σκεφτομαι μακαρι ολα μου τα κιλα να ειχαν φυγει ετσι χωρις να εχω την εμμονη,ηθελα να καταληξω οτι πρεπει να ειμαστε χαλαροι οταν κανουμε καποια διατροφη και να μη μας πιανει ο πανικος να τα χασουμε γρηγορα και ολα μαζι .
το καλύτερο είναι αυτό που περιγράφεις natali ! Κι εγώ πλέον έχω αλλάξει τρομερά τον τρόπο ζωής μου σε σχέση με ένα χρόνο πριν αλλά δεν "προσπαθώ" πλέον τόσο πολύ για να το κάνω . Τον περισσότερο καιρό μου βγαίνει αβίαστα . Τον τελευταίο καιρό για παράδειγμα δεν μπαίνω τόσο πολύ εδώ με την έννοια να γράφω τι τρώω κλπ (πράγμα το οποίο έκανα για να έχω τον έλεγχο του τι τρώω) αλλά και πάλι κάθε βράδυ πχ που κάνω στο μυαλό μου τον απολογισμό "τι έφαγα σήμερα" συνηδειτοποιώ οτι δεν ξεφεύγω ιδιαίτερα . Ναι , θα υπάρξουν και μέρες που θα φάω παραπάνω είτε γιατί είχα έξοδο/γιορτή κλπ είτε απλά "γιατί μπορώ" . Ασυναίσθητα τις επόμενες ξαναμαζεύομαι ! Είναι μεγάλη ανακούφιση οταν συνηδειτοποιείς οτι πλέον δεν σκεύτεσαι συνέχεια τι θα φας ! Επιπρόσθετα σε όλα αυτά προσπαθώ οι μέρες να περνάνε χωρίς να σαπίζω. Κάνω πράματα στο σπίτι , περπατάω που και που , κάνω ποδήλατο έξω καθημερινά και μερικές φορές πιέζομαι να κάνω και διάδρομο στο σπίτι . Γενικώς μπορεί να μην κάνω εντατικά γυμναστική όπως έκανα όλο τον χειμώνα αλλά προσπαθώ να μην αφήσω το σώμα μου να "ξεχάσει" .
Απουσίαζα για ΣΚ και έτσι δε τα κατάφερα να ζυγιστώ το πρωί, τώρα μόλις που γύρισα με έδειξε 84,1. Μη αναμενόμενη απώλεια, να δούμε αν επιβεβαιωθεί αύριο το πρωί. Πάμε καλά πάντως... πιθανό να δω και το 7αράκι ήδη από το Σεπτέμβριο αν όλα κυλήσουν όπως πρέπει, σίγουρα αρχές Οκτωβρίου.
7/7 93.8 κιλά
14/7 91.5 κιλά -2.3
21/7 90.4 κιλά -1.1
28/7 89.7 κιλά -0.7
04/8 88,8 κιλά -0,9
11/8 87,4 κιλά -1,4
18/8 85,8 κιλά -1,6
25/8 84,1 κιλά -1,7
7αρακι?φιλιππάρα τι ύψος έχεις?μη γίνεις και τσιλιβίθρας, καλό είναι να έχει ο αντρας τα κιλάκια τοΥ!
1.80 είμαι, στοχεύω στα 76-78 κιλά σε αυτή τη φάση και βλέπουμε στη πορεία φυσικά, στα 84 πάντως είναι σίγουρο πως πρέπει να χαθούν κι άλλα.
Επιβεβαιώθηκε σήμερα το χθεσινό ζύγισμα, μια χαρά.
Μετά απο βδομάδες είδα ξανά τα 111 στην ζυγαριά! Πάμε για παρακάτω τώρα, χωρίς άλλες περιπλοκές ελπίζω.....επίσης χθες είχα ένα υπερφαγικό μετά απο ΠΟΛΥ καιρό, και ντρέπομαι πάρα πολύ που το άφησα να ξανασυμβεί....ψυχολογία γενικότερα σκατά δυστυχώς. Τεσπα αναγκαστικά συνεχίζουμε....
Καλό μήνα!!!
Μπράβο Σκάρλετ, και ξανα προς τη δόξα τραβάς!!!
Εδω άλλη μια εβδομάδα χωρίς λόγο φέυγει ένα δίκιλο και δε καταλαβαίνω γιατί, έχει τουρμπίσει ο μεταβολισμός για κάποιο λόγο. Υποτίθεται κοντεύω στο στόχο, οι θερμίδες μου είναι 1800+ καθημερινά, έχω ελαφρώς μειώσει την αερόβια λόγω βαρεμάρας και ζέστης(δεν έχω αντικαταστήσει ακόμα το μειωμένο κολύμπι με τρέξιμο)... δε καταλαβαίνω. Τεσπά... ένα κόλλημα τις επόμενες εβδομάδες δε θα μου προκαλέσει έκπληξη.
7/7 93.8 κιλά
14/7 91.5 κιλά -2.3
21/7 90.4 κιλά -1.1
28/7 89.7 κιλά -0.7
04/8 88,8 κιλά -0,9
11/8 87,4 κιλά -1,4
18/8 85,8 κιλά -1,6
25/8 84,1 κιλά -1,7
1/9 82,2 κιλά -1,9
Τα μπράβο αξίζουν σε σένα Φιλιπάρα!! :)
Χαλάρωση στο γόνατο; Βρε συ μήπως υπερβάλεις λίγο; Μου φαινεται αδιανοητη η χαλάρωση στα γόνατα....
Όσο για τα υπόλοιπα μηπως απλά πρέπει να σταματησεις να χάνεις βαρος; Αν λες για φλέβες και στεγνες περιοχες εγω θα ανησυχουσα λίγο....μην πας και στο άλλο άκρο!!!
Αμα είσαι ικανοποιημένος μείνε εκεί που είσαι :)
110,6 :-D
Περιμένω αύξηση βέβαια σε λίγες μέρες γιατι αυτη την βδομάδα δεν εφαγα καθόλου σωστά αλλά προς το παρόν χαίρομαι με το 110,6 ^_^
Καλημέρα!!!
Χωρίς να έχω αλλάξει κατι δραστικά στη διατροφή μου(είχα αυξημένο νάτριο βέβαια οπότε ίσως να έχω κάποιες κατακρατήσεις), αυτή την εβδομάδα ο οργανισμός μου αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στη τρέλα των τελευταίν εβδομάδων. Μισό κιλάκι πάνω λοιπόν, καμία ανησυχία, συνεχίζουμε.
7/7 93.8 κιλά
14/7 91.5 κιλά -2.3
21/7 90.4 κιλά -1.1
28/7 89.7 κιλά -0.7
04/8 88,8 κιλά -0,9
11/8 87,4 κιλά -1,4
18/8 85,8 κιλά -1,6
25/8 84,1 κιλά -1,7
1/9 82,2 κιλά -1,9
8/9 82,7 κιλά +0,5